![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Project powder-XTRAP NU SE DESCARCA!
Sal! Am o si eu o problema atat la Fiesta Online cat si la Project powder. Cand ajunge la Xtrap update, la ambele jocuri update-ul se blocheaza la fisierul numit Xtrap.xt, si oricat as astepta nu se mai descarca ![]() ![]() P.S.: Ma intreb oare de ce nu mai schimba odata Xtrap-ul cu un alt program anti-hack mai eficient? ![]() Update: De fapt...imi poate uploada cineva aici folderul lui cu xtrap? (in cazul in care aveti unul din jocurile astea instalate si cu update-urile la zi) Pare ultima solutie pe care nu am incercat-o inca! Last edited by JustX; 01-11-2009 at 19:02.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
Da, as vrea tot folderul daca se poate.Multumiri anticipate.![]() P.S.:Apropo...12sky e mishto? Am auzit cate ceva dar nu am avut timp sa-l joc pana acum. Last edited by JustX; 02-11-2009 at 20:42.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
mie imi place foarte mult 12sky2. am un caracter de lvl 98. daca vrei sa te joci sa-l iei de la Mayn Games pentru ca mai este o alta versiune de la Aeria Games da' aia ii pt Japonia, China... Sunt multi jucatori romani, de aceea ma mir ca acest joc nu este popular in romania. Daca o sa te joci PM me .
__________________ If you want peace, prepare for war! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
P.S.:Multumesc pt Xtrap, dar tot nu am reusit sa rezolv problema. Desigur jocurile outspark au avut mereu foarte multe probleme de genul asta asa ca nu ma mira. P.P.S.:Apropo...cam care sunt clasele (characterele) in 12sky2?Imi poti spune si o mica descriere despre fiecare? Sau macar sa-mi zici daca exista vreo clasa al carei atu este viteza si agilitatea...ceva de gen Blader daca ai jucat Cabal. Last edited by JustX; 04-11-2009 at 21:55.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
sunt 3 clanuri Dragon, Snake, Tiger. mai este un clan, Sky Clan, in care poti sa intri daca ai level mare. Caracteristici: Dragon Clan: sunt cei mai "balansati" Snake Clan: sunt cei mai rapizi Tiger Clan: au cele mai puternice arme poti sa citesti mai multe aici. eu am la Tiger Clan caracterul.
__________________ If you want peace, prepare for war! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
Apropo characterul meu se numeste JustX( dar puteti sa-mi spunetzi doar X) ,pe primul server. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |