brat TERA
Thread Introduction
Page 1 of 25 123411 ... LastLast
Results 1 to 20 of 493

Thread: TERA

Nick anterior: Nesteadrunk Dpaint's Avatar

TERA

TERA (The Exiled Realm of Arborea) este un MMORPG dezvoltat de Bluehole Studio, care va fi lansat in 2010 pentru PC. TERA va avea 6 rase jucabile: Aman, Castanics, Baraka, High Elves, Popori si Humans, fiecare avand 8 clase: Lancer, Warrior, Berserker, Sorcerer, Priest, Elementalist, Slayer si Archer.

Spre deosebire de celelalte MMOG-uri, TERA va avea un sistem de lupta mai realist care va inlocui clasicul sistem point and click. Astfel, distanta fata de inamic, pozitia si diferenta de gabarit vor fi elemente care vor conta in castigarea sau pierderea unei lupte. Jucatorii vor controla si economia jocului, vanzarile si cumpararile urmand sa fie facute intre jucatori, personajele NPC urmand sa joace un rol mai putin important. http://www.wizoo.ro/jocuri/mmog/articol.html?id=53
    TERA - The Next Generation MMO
    YouTube - TERA - Official Trailer HD
    Sper sa prind si eu openbeta

---------- Post added at 14:33 ---------- Previous post was at 09:13 ----------

N-a scris nimeni nimic
    Se pare ca sunt singurul interesat de el

Registered User RedGuard's Avatar
    Pai, cand lumea se va satura de MMO-uri spatiale (ce acuma urmeaza sa se lanseze in rafala), presupun ca se vor intoarce la cele din categoria fantasy.
    Wuf!

Registered User WarChiD's Avatar
    TERA - The Next Generation MMO :: Videos pentru cei interesati facetiva conturi dupa cate am citit se pare ca e in close beta 3 , urmeaza open beta la ei , si apoi o sa fie lansat si in america/europa, traducerea jocului a inceput de pe acum ( lucru bun zic eu)

real live game play

http://www.youtube.com/watch?v=RQvaG...eature=related
    Last edited by WarChiD; 28-02-2010 at 13:26.
    bleah

Registered User ciocanul's Avatar
    Speram sa fie mai "gotic", mai intunecat.

u mad? !nsomnia's Avatar

Registered User Galvayra's Avatar
    asta e joc facut cu codu sursa furat de la lineage 3 -.- NCsoft a cam pierdut un miliard de dolari din cauza asta

pare destul de interesanta ideea ca poti sa te feresti de lovituri in real time si nu cu skilluri automate cum e dodge, parry si block in alte jocuri

la prima vedere pare mai bine implementata decat ce a fost in spellborn

u mad? !nsomnia's Avatar
    si mai multe ss-uri:

TERA - The Next Generation MMO :: Forums

> NCsoft a cam pierdut un miliard de dolari din cauza asta
    > un miliard de dolari
    > un miliard

lulz

Registered User Einhasad's Avatar
    In sfarsit vad ca sa facut thread despre Tera si pe CG. Dupa parerea mea pare promitator jocul.

Registered User
    Un alt site foarte interesant despre TERA online este si TERA Fans - Forums, News, Tera Online Fansite unde se afla si un forum bine pus la punct . Si mai puteti citi aici : GDC10: Hands-on with TERA Online - Massively ca TERA a iesit nr 1 la GDC 2010 (Game Developers Conference 2010 San Francisco

Nick anterior: vicente Vioo's Avatar
    Foarte promitator
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails img_sub_screen45_sup.jpg   img_sub_screen42_sup.jpg  

Registered User strumfi's Avatar
    probabil alt grind asiatic. Arata bine , e interesanta chestia si ca nu ai target si incepi sa castezi de dilau spelluri ce merg teleghidate dar ....dupa mizeria de Aion am unele mari reticente legate de orice chestie asiatica. Sa nu uitam totusi de unde vin banii si pt cine este facut acest joc : asiatici. Stim cu totii ce inseamna pt asiatic un MMO. Sa vedem cum e cu lag-ul , sa vedem cum se descurca serverul prin bataliile mari , si craft-ul si multe altele sunt de testat.Banuiala mea e ca oricum o sa te arda la ceva de trebuie sa te incui in debara sa renunti la nevasta si servici si sa traiesti din ajutorul de somaj ca ,,sa dai randament si sa fii competitiv ,,
    Nush cum e cu hartile alea imense cu care se laudau producatorii ca mie mi se pare tot aceeasi Marie cu o noua palarie , da clic pe Nea Gogu din satul ala izolat din munti ( unde mai sunt inca 500 playeri ) cu un semn de exclamare deasupra capului , iesit in sat capacit niste matahale cu un AI special conceput cam deficitar (a se uita la exemplul in care bartai copacul nu e in stare sa fuga 2 m mai incolo sa cheme inca 2 copaci sa-l ajute , chiar mi-e dor de darkfall aici , serios , e chiar asa de neconceput cand simti ca o iei in gura sa incepi sa fugi ? adica sa ridice mana ala care nu a fugit macar 1 data in viata lui ca sa isi scape pielea ) , intors in sat si SURPRISE : NPC-ul sa iti zica Mosule , nu mai cumpar crengi de copaci :P reprofileaza-te pe cultivat orez As rade cu lacrimi. Sa nu uitam de level , am dubii ca vei avea vreo sansa in pvp la level 20 contra la un 50 , si bineinteles asteptati-va la o doza importanta de macelarit fauna pentru a va satisface apetitul levelistic (ce sa-i faci cu barbatii astia , cu cat e mai mare cu atat e mai apreciat) Si cand zic importanta....stim cu toti ca vorbim de mii de animale nevinovate aici ce incearca si ele sa isi gaseasca un loc pe planeta Farmea sau cum se numeste..whatever.
    DAr ho ca ma potolesc , chiar II TIN PUMNII . probabil o sa-i tin inclestati pe cartea de credit
    domnilor , stiti ce as dori ? vreu un MMO in care sa cultiv orez ! serios ! vreau o existenta pasnica frate , vreau sa platesc impozite la stat , sa fiu si eu un cetatean model . Nu erou frate , nu salvatoru nimanui , doar sa cultiv orezu , sa mai vina si o ploicica de vara sa imi ia casa , adica chiar m-am saturat de toata fosneala asta prin boshcheti dupa asasinat ciuperci . Sunt om batran , vreau si io o pensie.

Cand e vorba sa se lanseze ? prin iarna 2010 ?

---------- Post added at 05:54 ---------- Previous post was at 05:43 ----------

Quote Originally Posted by Galvayra View Post
    asta e joc facut cu codu sursa furat de la lineage 3 -.- NCsoft a cam pierdut un miliard de dolari din cauza asta
    Sa mai piarda inca 5 da-i in p.asiunea mea de aici ca m-au umplut de spume in Aion si toate jocurile ce le-au lansat pana acum . Pacat ca nu m-a dus si pe mine capul ca ii furam si eu

---------- Post added at 05:59 ---------- Previous post was at 05:54 ----------

!nsomnmania , still rollin that Aion , bro ? cum o mai duci ?
    Last edited by strumfi; 01-04-2010 at 06:21.
    Procesor Intel Core2 Quad Q9450 2.66 GHz , placa de baza Gigabyte GA-X48-DQ6 , Sapphire ATI Radeon 6970, Memorii Corsair 4 GB DDR2 1066MHz , carcasa Antec Twelve Hundred , hard disk Samsung 1TB SATA-II 7200 rpm .
    The happy life be these : the quiet mind , the equal friend, no grudge , no strife , wisdom joined with simplicity,the night discharged of all care.

u mad? !nsomnia's Avatar
    Quote Originally Posted by strumfi View Post
    !nsomnmania , still rollin that Aion , bro ?
    still

cit despre tera - nu mai fi asa reticent. nu zic c-o sa fie revelatia secolului dar da-i o sansa si critica-l dupa lansare, nu acum

farmiville e pasnic rau )

mah cel putin o sa ai libertatea de pvp din L2 macar atata daca reusesc sa ia si siegeurile din l2 pe partea de pvp o sa stea binisor , si mai ales daca schimba cum alearga muierile alea ca tare enervant e
    bleah

Sa vedem , sa vedem man . Crezi ca e usor sa dai o lupta 100 la 100 ? sau macar un 50 vs 50 ? porcariile alea de inghesuieli ca in metroul din Tokyo necesita buget serios , si daca banditii aia de la Nc soft care fac milioane de dolari pe an nu au fost in stare sa cumpere si ei un server cum e ala din EVe online de tine 5000 online si tot are lag , care sunt sansele ca o companie ce sincer nu am mai auzit de ea sa poata avea logistica necesara ?
    Insomnia rolul meu ie sa fiu reticent , prea multe tepe care este ele . Ce mi-ar place sa mai fiu copilul de acuma cateva zeci de ani sa ma bucur si sa rad cand imi arata unu un deget dar ce sa-i faci , lumea e rea si plina de pedofili E mai bine zic eu sa iti pui semnele de intrebare inainte sa cumperi ceva decat sa plangi ca l-ai cumparat totusi , nu ?
    Procesor Intel Core2 Quad Q9450 2.66 GHz , placa de baza Gigabyte GA-X48-DQ6 , Sapphire ATI Radeon 6970, Memorii Corsair 4 GB DDR2 1066MHz , carcasa Antec Twelve Hundred , hard disk Samsung 1TB SATA-II 7200 rpm .
    The happy life be these : the quiet mind , the equal friend, no grudge , no strife , wisdom joined with simplicity,the night discharged of all care.

daca esti loaded with money ( not the case here ) nu te prea doare la buget bani care ii dai , daca esti roman pui 15 intrebari , oricum si astia au ca, clienti tinta US aia de sunt dumb si cumpara orice, daca intru in fgt2 o sa postez impresii vedem cum e.
    bleah

Registered User
    poi TERA nu e facut tot de NcSoft ? la fel si Blade and Soul ... Aion, Lineage ... grind fest o sa fie. Nu cred ca ma tenteaza

Registered User
    Nu, nu e facut de NcSoft. E facut de Bluehole studio; asta nu garanteaza ca nu va fi un grindfest dar oricum eu de jocuri de la NcSalam nu ma mai ating

Nici eu . Amen to that brother ! O sa-i dau o sansa , arata binisor doar ca nu ma astept la cine stie ce minuni. Nu mi-e de bani am destule jocuri originale acasa , aia nu sunt problema la mine . Ideea e sa dau banii pe ceva ce ma tine mai mult de-o luna fara sa ma enerveze sau plictiseasca la greu .

Registered User Setek's Avatar
    So ppl, careva in FGT2?
    Gief feedback pls

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 25 123411 ... LastLast