![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| Eve online sa amanat
ma refer la faza 3 aia in car o sa trimita ei 500-1000 de invitatzii pe zi... momentan raman doar aia care deja sunt in beta... nu au mai dat drumu la testeri noi.... din pacate... vezi pe forumu de la ei de pe pagina sau pe stratics #eve-online
__________________ Cine stie, face. Cine nu stie, invatza pe altii sa faca. Cine nu este in stare nici sa invetze pe altzii, conduce. | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 |
nu face nimic! daca vrei sambata sau duminica pot sa trec pe la tine...dar acuma ca s-a terminat beta la neocron nu cred ca mai ai nevoie...
__________________ "You can accomplish a lot of good in the world if you don't care who gets the credit for it." - Myles Horton | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Hehe
shi-au revenit... (eu inca nu) eve online faza 3 a inceput... deci astept invitatzie... (mama lor) da n-am mai avut timp sa ma uit shi la celelalte.... din pacate...
__________________ Cine stie, face. Cine nu stie, invatza pe altii sa faca. Cine nu este in stare nici sa invetze pe altzii, conduce. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Guest | www.gamepriest.com/ ... de asta ati auzit vre unu ? ..cica se anuntza interesant ..primu mmorpg horror lol | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2000 | Mimesis Online
Despre Mimesis Online sunt sanse destul de mari sa aveti un server instalat in Romania cam intre 15 Dec si 15 Ian. Deja am fost in Plonia si am vorbit cu producatorii jocului si toata manevra depinde de citi useri o sa am (ca sa cistig si eu ceva bani din chestia asta). Serverele o sa fie puse la Mediasat (am vb si cu ISPul).... NewROMancer
__________________ Smart guys die only at the end | ||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 |
eu am 2 conturi platite pe 10 ani dar totusi nu cred ca o sa fie romani care sa plateasca pt porcaria aia de joc, cu 10 dolari pe luna pot plati un camelot sau un asheron's call (parerea mea)
__________________ "You can accomplish a lot of good in the world if you don't care who gets the credit for it." - Myles Horton | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2000 |
O sa fie 5$ pe luna si o sa poti plati in RO. CUm iti platesti tu contul la DAOC sau AC? Daca nu ai carte de credit valida international stai si tu uiti...si cum lumea nu prea are... Asa ca o sa fie si ceva avantaje...oricum o sa schimbe human maleul... Aaaaa..jocul cred ca o sa fie in beta in RO vreo 2-3 luni...OPEN beta..deci cred ca o sa string ceva jucatori...ca romanii se inghesuie la chestii pe gratis... NewROmancer
__________________ Smart guys die only at the end | ||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
hmm tu te-ai jucat vreodata mimesis online ? . Un joc MUD este mult superior :P
__________________ A person who is said to be proficient at the arts is like a fool. Because of his foolishness in concerning himself with just one thing, he thinks of nothing else and thus becomes proficient. He is a worthless person. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Mimesis?
Who the fuck cares? Anarchy-online (la insistentzele lu Foaie) o sa joc cateva saptamani sa-mi revin dupa cura de cs shi unreal daca intru la fun beta pana atunci... bine. daca nu... cred ca macar pt fo trei luni o sa-mi platesc un cont. Mai joaca cineva? unde, cum shi ce?
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Hmm poate ma bag in discutie aiurea in tramvai ... Totusi de mult ma atrag MMORPG dar pana recent am avut net prin dial-up. Deci : ce mmorpg e mai cool ,cum se poate juca si la noi si de unde il iau . Conditia de baza ar fi :sa poata fi jucat pe gratis sau taxa sa fie platibila la noi , nu doar in afara....
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Nuked? Anarchy online
au 7 zile free trial shi pana mai invatz shi eu cu ce sa mananca, o sa joc fo 3 trialuri dastea... daca ai chef io-s pe rubika2 soon to be Rimor shi bantui ca o gaina beata prin starter zone. name : Bruxinha Cand shi daca ne hotaram sa jkam pe bune.... se rezolva cu plata...
|
| | #36 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2002 Location: Transsylvania\Brasov | inercati-l pe asta...merita.. http://tenadia.gamesurf.tiscali.de/m...n=8&refid=1158 ...am scris un topic despre el...poate sunteti interesati... ...multi romani...sunt.. Caesar | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Anarchy-online it is
Deci nu pe bruxinha ca aia a murit la incheierea celor 7 zile trial Fidais - Agent lvl 40 sunt neutral shi in Borealis e shi borgia cu foaie pacia da e lvle mici... pe la 10-15 sau asha.... ca de cand muncesc nu mai au timp de joaca :P
|
| | #40 (permalink) | ||
| toata lumea eve?
la mine eta la dl e 10 ore deci maine seara probabil ca o sa joc eve m uimeshte faza cu ultimele drivere(sper sa mearga) shi cu directX9 orshcum... ne vedem in jok? toata lumea? hehe sa postatzi pe threadu de eve nume shi alea alea
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |