![]() |
| | #42 (permalink) | ||
| Shadowbane Beta - chiar nime?
l-am da jos... da acu face patching shi iar dureaza o zi... am nevoie de help... chiar nimeni nu a mai incercat shadowbane? ca mi-am prins urechile in siteu lor...
__________________ Cine stie, face. Cine nu stie, invatza pe altii sa faca. Cine nu este in stare nici sa invetze pe altzii, conduce. | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
te pot ajuta eu , vii cu cd /patch la mine la usa si cu user/pass in dinti .. si intr-o saptamana te voi putea ajuta :P
__________________ A person who is said to be proficient at the arts is like a fool. Because of his foolishness in concerning himself with just one thing, he thinks of nothing else and thus becomes proficient. He is a worthless person. | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
In sfarsit m-am inscris la primul meu BETA,la "EVE"! Ar putea sa imi spuna cineva cam care sunt sansele ca sa fi ales ca beta-tester la un MMORPG?Care e smecheria ca sa faci rost de un cont (si cum de aveti voi cate 2).Renteaza sa faci mai multe cereri,si daca da trebuie sa folosesti mai multe adrese de e-mail?As vrea niste informatii daca stiti mai multe,eu sunt total incepator la capitolul asta,dar MMORPG-uri am mai jucat (Asheron's Call 1). Tot ce am primit de la EVE e scrisoare de confirmare dar presupun ca o primesc toti pe asta. | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| pai da...
dupa aia... primesti un mail cu detaliile... daca esti ales... in rest... po sa te inscrii de 10 ori... da shansele sunt cand primesti la unu sa primesti la toate eu la eve m-am inscris de 3 ori pt ca nu am primit mesaju de confirmare (aveau ei niste bube la mailing in perioada aia...) shi m-am ales cu doua conturi...
__________________ Cine stie, face. Cine nu stie, invatza pe altii sa faca. Cine nu este in stare nici sa invetze pe altzii, conduce. | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| zeeker?
al doilea cont de eve e la foaie... dar daca vrei sa incerci... po sa joci pe contu meu... daca rezolv saptamana asta cu shadowbane... nu prea o sa joc eve.. ca de...
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Nenea,nenea..suntem 7 frati acasa,mama e somera,tata e alcoolic daca ati putea ca sa ma ajutati ....cu un cont la orice bodu@extreme.roBleah..am innebunit de tot
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Deci aia de la ubi sunt retarzi
Dupa ce downloadezi joku, stai inca o zi pt update, shi porma trimit inca un mail cu cd keyu ca sa activezi subscriptzia... toate bune... in mailu respectiv, chiar zica sa nu modifici nika pe pagina cu card info... sa lasi test ca asha trebe... fac to ce zic ei... shi primesc un mesaz : error your card has been declined OK zic... sunt eu prost... le scriu... shi primesc un raspuns cum ca tre sa mai astept douashpa de ore ca sa po sa ma loghez din nou. mai trimit un mail sa le esplix clar ca io po sa ma loghez... nu po sa activez za abonamentu. Ok zice marele mashter UBI atunci e din alta parte problema... stai sa vedem. Stau shi stau... vine za answeru cica sa incerc sa schimb mailu cand ajung la pagina de confirmare ca sar putea sa mearga am dovada una bucata de optical mouse de 700 mii facut praf care dovedeste ca nu a mers
|
| | #52 (permalink) | ||
| Beta test - ubi.com web site
Greetings!! Ok let's start again from the billing e-mail. 1- Delete your cookies. 2- upgrade your web browser to the latest version (this can be done at windowsupdate.com) 3- Copy-paste the link in a new web browser window instead of clicking on it. 4- Follow the billing process and don't change anything. 5- Change your e-mail address to another valid one at step #4 of the billing process. Let me know if it's working. oricum... daca tot schimb mouse-u ma gandeam sa schimb shi tastatura...
|
| | #53 (permalink) | ||
| Browsing around
Daca tot nu merge nici shadowbane nici eve online... am dat o raita pe la celelalte MMORPG pe care le tot vanez... shi iete ce-ar mai fi nou (pt mine) Darkfall - nici un beta la orizont Horizons - Beta a inceput (inregistrare ) Dragon Empires - Se fac inregistrari aici (beta programat in Mai) Din pacate... tot ce e nou la darkfall e faptu ca si-au gasit un publisher (in Grecia) deci jocu are o sansa sa apara... cand? candva...
|
| | #54 (permalink) | ||
| Deci: ma oftic
In doua saptamani de cand ma chinui sa ajung sa jok shadowbane, am tot stat pe diverse pagini, forumuri, etc, sa ma lamuresc cu ce se mananca.... Uite o chestie cre mi-aduce aminte de cum stateam acu 3 ani sa citim de eventurile din ac: The War for Fortress Stormwood : http://shadowbane.ubi.com/Community/...s/wj020303.htm Supeeeeeeer mishto
|
| | #55 (permalink) | ||
|
PT Dragons Empire formuri & stuff like that :Click Here!
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 |
Acuma am primit si eu confirmare la ShadowBane. Am vazut ca ati avut probleme la inregistrarea cd-keyului.Eu nu am avut, acolo la pasul 3 am pus si eu 12 luni si in rest am dat next si cica e activat...acuma astept sa iau jocu si apoi patchurile. O sa dureze ceva dar sa speram ca va merge. uitati ce mail de confirmare am primit: "ACCOUNT PLAN Billing Cycle: 12 Months. Amount: $119.99 PAYMENT METHOD Credit Card number: xxxx xxxx xxxx 4444 Name on card: Test Test" marfa daca tine un an
__________________ "You can accomplish a lot of good in the world if you don't care who gets the credit for it." - Myles Horton | ||
|
| | #57 (permalink) | ||
| bah sa mor ce ma oftic.....
la mine cand ajung la pasu 4 zica ca za card nu e valid... ma oftiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic jocu l-am luat de o luna
|
| | #58 (permalink) | ||
|
S-a dat azi drumul la BETA Testul european la HORIZONS. Mergeti si puneti cerere la http://www.betatests.net/ Site-ul original al Horizons este aici .
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |