![]() |
| | #62 (permalink) | ||
| Mai sunt sperantze?
Deci Shadowbane SWG EVE online neocron? o sa incerc un pic cand se repara jafu de calculator... da borgia cica e de kk (oricum lu borgia toate i se par de kk asha ca nu se pune) A intrat cineva la beta la horizons ? ie ultima sperantza la un joc mishto... Dragon Empires... abea la anu
__________________ Cine stie, face. Cine nu stie, invatza pe altii sa faca. Cine nu este in stare nici sa invetze pe altzii, conduce. | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Black--- hmm pare bine ca mai sunt shi oameni mai realishti, de obicei primu MMO jucat devine punct de referintza pt f multzi playeri, asha am facut shi eu cu AC-ul , dar dupa atatea MMO jucate pot sa zic ca sunt destul de "matur" in aprecierea acestui tip de jocuri ..
| |||
|
| | #79 (permalink) | ||
| continuam lista
Horizons... bah ce sa zic... arata decent... se mishca decent... nimik spectaculos in jocu asta... k sa rezum ce ie cu el... o sa citez pe un purtator de cuvant de la ei intr-un devchat: "Momentan nu ne intereseaza aspectele de pvp. A fost luat in discutzie un server de pvp... dar nu pentru viitorul apropiat" sa fiu sincer... e ce asteptam de la ac2 acu 2 ani... dar... nu arata la fel de bine :P e perfect pt aia care nu au mai jucat mmorpg... e ushor, abea lansat, skill systemu este chiar mishto... deci lvl-u este functie de scoala pe care o alegi... deci nu ai un lvl pe caracter... ci doar in scolile respective... odata cu cresterea in lvl intr-o scoala... primesti niste aptitudini specifice... din care unele se pastreaza chiar daca schimbi scoala... Tot ce exista in joc... 99% este player made... dar cata vreme nu exista pvp... eh e bine... systemu de selling/buying kam k in swg... cu market... kam atat... slabutz... asteptam : wow shi dragon empires
__________________ Cine stie, face. Cine nu stie, invatza pe altii sa faca. Cine nu este in stare nici sa invetze pe altzii, conduce. | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Darkfall
neavand ce face... dupa ce am citit topicurile pacia... mam uitat shi pe la jocurile pe care le am la favorites... shi... ca sa vezi... CEL mai tare ... imo MMORPG de asteptat... Darkfall... are de ceva timp updates regulate ... shi se pare ca baietzii nu se lasa pe-o ureche... pana la urma se pare ca o sa vedem un release Darkfall, lucru care e intradevar marpha. In plus... nu k alte joace care sunt in development de 5 ani, asta arata bine... adica in pas cu vremea... www.darkfallonline.com P.S. inca ceva care ... doamne-ajuta o sa fie ce-ar fi trebuit sa fie eve-online...dar nu este cautatzi : battlecruiser online
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|