Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 13-12-2003, 21:27   #81 (permalink)
Nick anterior: aLeXb

Zircon's Avatar

Mwahahahahahahahahahahahaha. Battlecruiser Online ????? Mwahahahahahahahahahahahaha.

Este destul de clar ca nu ai auzit pana acum de onorabilul Derek Smart - cel mai destept, asa cum ii spune si numele, developer si game designer. Nu stau acum sa postez aici toata istoria, este foarte usor sa dai un search pe Google dupa el si sunt sigur ca o sa ramai putin surprins. Oricum, Battlecruiser Online nu este primul joc din seria Battlecruiser si are antecedenti seriosi in pacalirea publicului.

Darkfall arata interesant Interfata imi aduce aminte de Ultima si partial DAoC.

Zircon is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2003, 05:31   #82 (permalink)
Gameaholic

Wiggins's Avatar

Acu o sapt am inceput si eu primul meu mmorpg - anarchy online. Pot sa spun ca in mare masura am ramas dezamagit fata de ce am visat eu atatia ani salivand fara sa am net pt. asa ceva. Jocul se rezuma la cautat membrii party (mai ales doctor) kilareste cati monstrii iti trebe sa faci nivel, baga skill points, fugi la magazin pentru itemuri si apoi fugi la loc sa-ti cauti party.
Eu speram in mai mult pvp si accentul pus pe organizatii rivale, pe cand aici se aliaza omni cu clan de nu au treaba ca sa faca experienta pe monstrii.
De fapt si de drept tot cu calculatorul te bati, chestie care sucks. Bine acu m-am bagat intr-un clan, poate vad si eu mai mult pvp in tower attaks, dar din cate am vazut sunt maxim 1-2 pe zi pe tot rk2.

As vrea sa stiu care e mmorpg-ul cu cel mai mult pvp, ca eu caut de la un online.

Wiggins is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2003, 13:32   #83 (permalink)
masta pimp

borgia's Avatar

Quote:
Originally Posted by Wiggins
Acu o sapt am inceput si eu primul meu mmorpg - anarchy online. Pot sa spun ca in mare masura am ramas dezamagit fata de ce am visat eu atatia ani salivand fara sa am net pt. asa ceva. Jocul se rezuma la cautat membrii party (mai ales doctor) kilareste cati monstrii iti trebe sa faci nivel, baga skill points, fugi la magazin pentru itemuri si apoi fugi la loc sa-ti cauti party.
Eu speram in mai mult pvp si accentul pus pe organizatii rivale, pe cand aici se aliaza omni cu clan de nu au treaba ca sa faca experienta pe monstrii.
De fapt si de drept tot cu calculatorul te bati, chestie care sucks. Bine acu m-am bagat intr-un clan, poate vad si eu mai mult pvp in tower attaks, dar din cate am vazut sunt maxim 1-2 pe zi pe tot rk2.

As vrea sa stiu care e mmorpg-ul cu cel mai mult pvp, ca eu caut de la un online.

AC DT server . bine acum poate e prea tarziu sa te apuci ...
A person who is said to be proficient at the arts is like a fool. Because of his foolishness in concerning himself with just one thing, he thinks of nothing else and thus becomes proficient. He is a worthless person.

borgia is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2003, 14:49   #84 (permalink)
Gameaholic

Wiggins's Avatar

Borgia: AC = Asheron Call? Si daca da nu se joaca acum AC2? DT ce inseamna? Si de ce ar fi prea tarziu sa ma apuc?
Conexiunea mea la internet nu prea straluceste, si m-ar interesa si care merge cel mai bine din romania. Cel putin la AO e batalia de asa fel incat daca mai ai un lag de 2-3 secunde nu conteaza ca al tau loveste singur, deci vreau tot unul de genul asta.

Va gasesc pe astia care le-ati incercat cam pe toate pe vre-un canal de irc or smth ca sa pot sa va cer mai multe detalii? Nu de alta da investitia e cam importanta sa vezi dupa aia ca ai luat teapa, si nici nu ofera prea multe trial sa vezi cu ce se mananca. Am dowl. trieal la Shadowbane de pe CG da nu imi merge installer-ul. Cand decomprima la 100% installer-ul imi cere alta destinatie (de ce nu stiu ca am spatiu pe partitia aia) si cand i dau alta iar ajunge la 100% si iar imi cere alta dest.

Wiggins is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2003, 14:59   #85 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

si eu vreau sa ma apuc de ceva dar probabil va fi star wars galaxies, dupa sesiune, deci prin martie

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2003, 19:31   #86 (permalink)
masta pimp

borgia's Avatar

Da , AC = Asherons Call.. the last bastion of pvp . dt inseamna darktide aka pk server . Ar fi destul de tarziu sa te apuci pentru ca majoritatea jucatorilor sunt deja super high lvl , eu personal nu am vazut de ceva timp un jucator de lvl mic .. 10-40 ro so . Conteaza destul de mult conexiunea .. cateodata devine chiar frustrant factorul conexiune .. mai ales atunci cand mori ca vita din cauza isp-urilor romanesti . ceva geeks mmorpg addicted gasesti pe irc.stratics.com #ro channel .. nu foarte prietenosi doar na poate ai noroc :P . gl
A person who is said to be proficient at the arts is like a fool. Because of his foolishness in concerning himself with just one thing, he thinks of nothing else and thus becomes proficient. He is a worthless person.

borgia is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2003, 19:44   #87 (permalink)
Dihanie

Fida'is's Avatar

Smart

Am citit cateva chestii de nea smart ala... chiar pe paginile care incercau sa nu fie partinitoare.... shi am mai citit de battlecruiser....

Tot ce comentam... ie ce "promite" el ca o sa fie bc online... aia intradevar ar fi o treaba

Pt. Wiggins:
nu te lua dupa borgia... pt ca AC-u e totushi trecut... dar in fapt... are dreptate... jocuri pvp valabile nu au aparut... iar ceva marpha KVK nu am vazut deloc.

In general joacele astea noi ... pierd puncte la ceea ce se numeshte player skillz... adica orice fraer cu un cont cumparat de-a gata... te omoara/distruge etc fara drept de apel in toate joacele cu exceptzia ac-ului
La fel shi la group combat... sau la kvk....

Asteptam o imperechere intre quake shi AO
sau intre flight sim shi eve online
sau...

Fida'is is offline    Reply With Quote
Old 19-12-2003, 15:18   #88 (permalink)
Registered User

Ce am jucat:

Dransik - joc destul de dragut, compunitate misto, grafica destul de invechita (iso 2d), complexitate mare. din pacate a trecut de free beta si e pe bani acum.

EVE Online - un joc care exceleaza in primul rand prin grafica (si cred ca e destul de complex de asemenea) dar la vreamea cand l-am jucat eu era plin de bug-uri asa ca l-am lasat balta

Ragnarok - grafica misto (iso 2d), complexitate destul de redusa, multi jucatori, costa sa joci

Project Entropia - grafica ok (3d), comunitate destul de slaba, cerinte destul de mari. nu costa sa-l joci dar e necesara o investitie pt a face rost de credite in joc.

There - nu e un joc de "actiune" ci mai mult o comunitate gen Habbo Hotel, dar 3d si mult mai complexa. totul se bazeaza pe relatiile inter-player si nu contine violenta :>

avataru is offline    Reply With Quote
Old 21-12-2003, 23:25   #89 (permalink)
spirit adecvat

victor's Avatar

sau pe gratis..

M-am uitat pe mpogd.com si am gasit un mod de cautare foarte simpatic : jocurile cu free trial.

http://www.mpogd.com/games/advanced....freetrial&delt

De jucat am jucat pana acum Project Entropia, care e intr-adevar fara taxa lunara dar e nevoie neaparat de bani pt a-l putea juca, si pe langa asta mi se pare mult prea lent..parca e prea multa vorbarie, prea multe chestii de stiut pentru a putea juca bine..nu cred ca m-ar pasiona chiar daca as vrea sa cheltui bani pe el.

Acum d/l Savage Eden(ales aleator din lista de mai sus, poate si din cauza faptului ca are clientul destul de mic - 140 mb) care are 2 saptamani free trial, dupa care ma bate gandul sa incer Asheron 2, care are si el vreo 15 zile trial gratuit..si tot asa. Oricum lista de mai sus contine vreo 70 de jocuri cu free trial, deci e de unde alege..presupun ca daca imi place un joc indeajuns de mult o sa platesc o luna doua, desi parca pare mai simplu sa tot joc din astea cu trialuri, cel putin pana apare world of warcraft.

victor is offline    Reply With Quote
Old 21-12-2003, 23:47   #90 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

victor: Savage Eden metropolitan download: http://www.computergames.ro/forum/sh...ad.php?t=69322

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 22-12-2003, 14:09   #91 (permalink)
Registered User

Am jucat atit ac2 cit si PE. Diferenta e ca PE se poate numi joc pe cind in ac2 e un plictis si un sictir nemaivazut dupa nivelul 30.PE e mai mult univers virtual, adica tre sa cam faci acolo tot ce faci prin RL daca vrei sa ajugi cit de cit ciumeg.In ce priveste pk garantez in PE ca iti gasesti oameni de caft 24/7 in pvp daca te duci pt ca acolo exista singurul loc cu free money deci si playeri sint non-stop.Partea proasta e ca o sa stai mai mult fantoma daca te apuci sa joci acum si nu bagi cascaval la greu in joc sa poti sa iti cumperi arsenal.Dar daca o iei batrineste asa de jos usor usor ai sanse sa te ridici.Inca ceva : PE e singurul joc in opinia mea pe care poti sa il joci mult si bine, pt ca in toate jocurile la un moment dat ajuci sa faci aceleasi lucruri pt xp etc dar in PE faci pt marafeti.

CrashPE is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2003, 10:25   #92 (permalink)
Chaos Master

Entropy's Avatar

Eternal Lands www.eternal-lands.com rulez (e jocul meu, asa ca normal ca rulez). E un MMORPG in Beta, isometric 3D, free.

Entropy is offline    Reply With Quote
Old 01-01-2004, 07:23   #93 (permalink)
Registered User

Big Bad Voodoo's Avatar

Noi MMORPG : Impresii?

M-am uitat pe pagina principala a computergames si am vazut un link catre BiosFear si l-am urmat.Am citit pe site http://biosfear.tiscali.co.uk/ cateva chestii despre el si nu am putut sa nu ma intreb daca nu cumva e SavageEden avand in vedere k e aceasi poveste si cam acelasi tot http://www.savageeden.com dar trecand peste asta vreau sa aud niste impresii despre aceste 2(sau unul) MMORPG-uri , personal mi s-a parut foarte interesanta faza cu dragonii

Multzumesc anticipat si La Multzi Ani !!! (avand in vedere ora cand postez )

Big Bad Voodoo is offline    Reply With Quote
Old 08-01-2004, 11:04   #94 (permalink)
Registered User

Cine si ce MMORPG joaca?

Salutare all...

Ete ca sunt unu dintre mezinii acestui forum si incep si eu un subiect...Cine si ce MMORPG joaca? Si cam ce va place la el...asa ca sa aflam si noi ceilalti ce pierdem.

Daca puteti sa spuneti si pe ce servere ar fi ok. ( doar stiti ca au mai multe servere...hmmm...lol

Ai ca ne mai auzim

Zetor is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2004, 16:10   #95 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Incearca cateva threaduri mai sus eternal-lands

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2004, 23:17   #96 (permalink)
Registered User

Ravage's Avatar

Starwars Galaxies e un MMORPG foarte interesant si Planet Side unul foarte distractiv,am jucat trialul la planetside dar am jocul SWG.

Ar fi interesant un MMORTS,imi imaginez cat s-ar chinui oameni sa realizeze unul,cum ar putea face sistemul.Cand te deconectezi cum sa faca sa nu pierzi toata baza ta,s.a
Dar totusi ar fi ceva sa faci unul.

Ravage is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2004, 04:09   #97 (permalink)
Dihanie

Fida'is's Avatar

MMORPG free

ideea in sine e stupida... cei care au tot jucat asha ceva... stiu... ca atata vreme cat platesti... e bine... asta inseamna content

free trial... beta... etc... e ok... ca sa vezi daca jocul te atrage...

Astept:
Dragon Empires (is close )

Fida'is is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2004, 17:01   #98 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Voi cum platiti la jocurile gen Anarchy Online, AC sau Star Wars Galaxies? Ce conexiune avetzi si cum se misca?

Old 16-01-2004, 17:14   #99 (permalink)
Registered User

Poti sa platesti cu Card Taifun de la Banc Post. Pe CableLink eu sunt relativ multumit...adica cand merge merge bine...ca am avut si o perioada in care picam din 5 in 5 minute, dar in general nu sunt probleme.

Mephisto is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2004, 18:50   #100 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Si tu pe ce te joci pe net, ca n-am avut timp sa ma uit la post-urile din spate? Adica avand in vedere grafica, se misca bine?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs

Thread Tools

Posting Rules