![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Hehe!Pina acum citeva luni asteptam wow cu sufletu la gura,pina cind citiva prieteni mi au zis ca au jucat Lineage2 open beta din korea si au zis ca e mult mai misto decat Wow ,cam la toate capitolele,iar am zis wtf no way.Am inceput sa ma interesez ,am donwloadat filme de gameplay am citit ,am vb cu oameni care sunt in beta US si am ramas masca.Deci va fi sigur mmorpg of the year.(zic eu).Asa sa trecem in prezent.In ultimele saptamani am lucrat cu citiva prieteni la un site pt comunitatea gamerilor romani pt Lineage2,o sa contina tot ce trebuie de la super info pina la forum, e facut pe un nuke...Idea site-ului sa fie locul de discutii si help pt comunitatea romana de Lineage2. Site-ul va fi pe un domeniu .com asa ca nu vor fi probleme. Intr-o saptamina ,doua vom lansa site-ul.Pina atunci trageti filmu si restu de filme de gameplay de pe http://www.lineage2.com ,si dupa aia mai vorbim PEACE!
__________________ Într-o industrie în care originalitatea este considerată defect comportamental, banul este zeul publisherilor... Bossman CG RO | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Imi pare bine ca vad astfel de initziative. Eu am jucat Lineage 2 in Korean open beta si trebuie sa spun ca Lineage 2 este exact ce mi-am dorit vreodata de la un MMORPG. Voi juca bineinteles open beta pt US si Europe cand va incepe pe la sfarsitu luni februarie si implicit voi juca si versiunea finala pt ca jocul intradevar merita.
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Într-o industrie în care originalitatea este considerată defect comportamental, banul este zeul publisherilor... Bossman CG RO | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
Daca cineva are orice fel de intrebare despre Lineage 2 pls go ahead and ask. Am jucat majoritatea mmorpg-urilor bune de pina acuma si va pot spune ca Lineage 2 e mai bun ca orice. WoW ar avea o sansa dar din ce se stie pina la ora actuala WoW e behind la categoriile grafica, pvp, wars. Insa nu pot judeca WoW pt ca nu l-am incercat inca deci ramane de vazut. Be open minded and ask please | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Nice. Ai jucat cumva si Asheron's Call? Spune-ne si noua despre PvP-ul din Lineage ca nu am gasit informatii pe aceasta tema. Daca ai jucat cumva si AC incearca sa compari daca poti .
__________________ What? | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Amice, cine te-a mintit ca suntem in urma cu mmorpg-urile ? Faptul ca lumea mai considera AC1 ca etalon ? DOH! Ai reusit sa postezi ditamai mesajul fara sa explici nimic. Tot ce am priceput este ca e super pentru ca e super. Ah, si din filme nu se inteleg detalii precum pvp-ul, deci daca esti bun si mai ales informat plz enlight us ...
__________________ | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
Esti in urma cu mmorpg-urile atunci cand nu sti mai nimic de WoW, Lineage 2 si Dragon Empires . Ca sa nu intram in discuti fara rost pot sa spun ca din filmele de gameplay de la Lineage 2 se inteleg detalii precum pvp-ul daca iei jos filmele potrivite. Oricum nu are rost sa compar Lineage 2 cu AC de exemplu pt ca AC este atat de vechi si ar intra in alta liga. Dar am sa o fac daca asta se doreste. Deocamdata astept sa vad si eu site-ul romanesc pt Lineage 2 inainte de raspunde la intrebari in speranta ca ma va scuti de foarte multe raspunsuri si pe voi de foarte multe intrebari.
| ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
on livefreak daca ai fi jucat ac si ce a aparut dupa ac si ai compara sistemul de pvp / grafica / gameplay probabil ca nu ai mai posta aici super aberatii . D-astia ca tine care stau si citesc webpages si se cred super cooli au mai fost pe aici .
__________________ A person who is said to be proficient at the arts is like a fool. Because of his foolishness in concerning himself with just one thing, he thinks of nothing else and thus becomes proficient. He is a worthless person. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
nu e doar siege and pets. asta e doar o mica parte.. pvp-ul in Lineage 2 se poate desfasura oriunde si oricand, in afara safe zone-urilor din interiorul oraselor. bineinteles daca omori alti playeri total aiurea vei deveni criminal si vei suferi niste penalitati din cauza asta. mai exista si arene speciale pt dueluri unde nu suferi penalitati absolut deloc daca omori pe cineva. de asemenea in razboaie, lupte pt castel nu suferi penalitati, si cand intalnesti playeri din clanuri dusmane same thing. mi-ar trebui multe pagini sa descriu pvp-ul pt ca este mai complex decat orice am intalnit pina acuma in mmorpg si de asemenea mai placut. e bazat pe idea easy to do - hard to master. deci nu va fi ala cu degetu rapid si pingu cel mic castigatorul. poate fi jucat si in 1st person sau 3rd person, de la taste&mouse sau numai de la mouse cum prefera fiecare. De asemenea camera poate fi pusa in orice unghi si zoom-ul este foarte mare. Imagine.. 50 de clase fiecare cu specializarea sa, mii de tipuri de arme, zeci de feluri de pets, sute de skilluri, sute de spelluri, fara limita de nivel.. si se vor adauga in timp ce playeri leveluie. ar fi greu de cuprins. si astea nu sunt toate doar aruncate acolo.. detalile si stilul fiecaruia de joc vor duce la un pvp neintalnit niciunde pina acuma. trebuie incercat si vazut evident.. dupa aia sunt sigur ca majoritatea vor avea o alta parere despre cum trebuie sa fie un mmorpg. sa nu uitam ca acest joc este produs de cea mai mare si mai de success firma in domeniu MMORPG. Probabil va fi intrecut la pvp anul viitor de Guild Wards, joc facut de aceasi firma si dedicat pvp-ului. Insa daca playerul isi doreste un joc bun si ca pvp si ca continut si posibilitate de roleplay adevarat, nemai zicand nimic de cel mai reusit din punct de vedere vizual pina la ora asta.. lineage 2 is the way to go.
| ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Aha!Gata! Am inteles din ultimul tau post cum e PvP-ul in Lineage. Iei o bucata PvP din AC (nu de alta da toate chestiile alea le are si AC-ul) adaugi o bucata grafica (ca din cate am vazut e tare... but who cares) si o bucata de O.o (pets+ siege) si obtii PvP in lineage 2. Ah si probabil nu e la fel de rapid ca AC-ul. Btw... NCsoft?! Cu ce se lauda de-i faci asa de tari? P.S.: Chiar acum downloadez ultimul film de pe site-ul astora sa ma orientez da sunt aproape sigur ca o sa-mi platesc subscriptia la AC .
__________________ What? | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
si de ce crezi tu ca postez aberatii? spune-mi o aberatie care am postato si o discutam sa vedem daca e asa cum crezi tu. Da intradevar stau si citesc webpageuri nu imi scapa nimic pt ca nu joc altceva decat mmorpg dar asta nu inseamna ca ma laud si ma cred super cool. Eu am jucat Lineage2 si il pot compara cu alte jocuri pe care le-am jucat. Nu am facut comparatii aiurea de nici un fel. Tu ai jucat lineage 2 si sti despre ce vorbesc? Daca nu postul tau e total fara rost pentru ca habar nu ai avea daca aberez cu ceva sau nu.. din astia care vin sa flameuie imediat pe unu care incearca sa dea informatii detaliate despre un lucru nefamiliar altora au mai fost de asemenea o groaza. Deasemenea sa judeci o persoana in orice fel fara sa o cunosti deloc nu are nici un rost pt ca o sa pari doar ca inca unul care incearca sa se bage in seama. Last edited by onlinefreak; 16-02-2004 at 16:23.. | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
Btw... NCsoft?! Cu ce se lauda de-i faci asa de tari? NcSoft a facut cel mai jucat mmorpg de pina acuma.. adica Lineage 1. Prin asta nu vreau sa zic cel mai reusit pt ca e o kestie de gust pina la urma. Personal nu mia placut Lineage 1 atat de mult incat sa ma tin de el dar a avut si cred ca inca are, desi nu sunt sigur, cel mai mare numar de subscriberi din tot ce a iesit pina acuma. Pe scurt o firma mare si foarte bogata care e dedicata domeniului mmorpg. NcSoft mai lucreaza la City of Heroes si Guild Wards jocuri care promit foarte mult. Nu cred ca a strans Sony din Everquest, Planetside si Star Wars Galaxies la un loc atatia bani cat au strans astia cu Lineage. Chestia e ca au dominat piata asiatica, care e cea mai mare piata mmorpg. Numai dintr-un studiu pe care l-am citit despre Korea, la o populatie de 40 si ceva de miliaone de oameni, 14 milioane au jucat/joaca mmorpguri si 11 milioane joaca in mod constant. Cifrele nu sunt exacte doar aproximative pt ca numai stiu linku sa ma uit acuma. | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
onlinefreak... nice movie. Imi place. ...dar esti in urma un pic cu gramatica daca nu cu mmorpg-urile. No offense
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
da asta e.. scrisu online mult si la repezeala duce la asa ceva.vezi ca sunt mai multe movies de gameplay.. cred ca 4. toate merita vazute desi nu toate sunt asa reusite.. primele au fost facute in alpha early stage si nu arata totul asa bine pt ca nu era totul terminat. mai sunt si trailerele care iarasi merita vazute pt ca sunt superbe. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|