Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-02-2004, 16:18   #21 (permalink)
Registered User

iDRAGONN's Avatar

hehe!Acum sa nu o dam in altele,am zis ca sunte-ti in urma pt ca ati ramas cu Ac,si Wow din cite am vazut si am citit nu va fi cum trebuia dar sper sa ma insel din toata inima.Anyway intradevar Ac e un joc bun si probabil va mai fi ceva timp de acum incolo.Si despre explicatii v-a bagat online freak un rezumat,idea mea era ca toata lumea vb numai de AC si WOW,cind mai sunt jocuri ca L2 care poate sa sparga piata cu calitatea lui.Site-ul in principiu va fi gata sapt viitoare si veti avea si o surpriza placuta ...Si sa lasam contradictiile si sa ne mentinem pe topic Lineage 2...(eu vb lol..)

iDRAGONN is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2004, 17:11   #22 (permalink)
Registered User

NUTz's Avatar

am vazut ultimele 2 filme (ultimele ca aparitie) si nu prea spun nimic despre joc in sine...

m-am inscris la US beta.

Sa inteleg ca voi ati fost acceptati in US beta? Daca da aveti mai multe conturi ?

NUTz is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2004, 18:11   #23 (permalink)
Registered User

SirMike's Avatar

Donati si voi un cont? :P

SirMike is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2004, 21:16   #24 (permalink)
masta pimp

borgia's Avatar

onlivefreak joaca ac dt si dupa aceea vino si spune ca engine / grafica bla bla sunt invechite . de vreo 3 ani tot astept acel joc are sa aiba macar 50 % din ac pvp .. acum vii tu si imi spui lineage .. pana nu apare lasa-ne cu comparatiile . vorbim cand o sa fie retail despre asta ... good luck
A person who is said to be proficient at the arts is like a fool. Because of his foolishness in concerning himself with just one thing, he thinks of nothing else and thus becomes proficient. He is a worthless person.

borgia is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2004, 21:30   #25 (permalink)
Registered User

iDRAGONN's Avatar

Quote:
Originally Posted by borgia
onlivefreak joaca ac dt si dupa aceea vino si spune ca engine / grafica bla bla sunt invechite . de vreo 3 ani tot astept acel joc are sa aiba macar 50 % din ac pvp .. acum vii tu si imi spui lineage .. pana nu apare lasa-ne cu comparatiile . vorbim cand o sa fie retail despre asta ... good luck
lol borgia.Pai daca a jucat L2 ,si stie de la prieteni cum e Ac pvp,eu cred ca stie ce spune.Anyway e si o chestie de gusturi,vb cind dupa ce joci si tu l2 daca o sa apuci sau....si atunci putem discuta chestia asta...

Old 16-02-2004, 22:12   #26 (permalink)
masta pimp

borgia's Avatar

mda, eram sigur ..Stii care e problema mea ? Ca m-am saturat de ppl's ca tine sau freak care vin sa predice mai stiu eu ce mmorpg , si mai ales vin si fac comparatii cu jocuri pe care nici macar nu le-au jucat . Ca lineage 2 o sa fie sau nu un joc cool ramane sa vorbim la retail . Pana atunci incercati sa nu va lasati furati de 4 filmulete si un beta fara content .Toate mmorpg's care apar de vreun an doi au alte probleme , nu grafica.. si lineage 2 pare the same shit ca sa spun asa ..
A person who is said to be proficient at the arts is like a fool. Because of his foolishness in concerning himself with just one thing, he thinks of nothing else and thus becomes proficient. He is a worthless person.

Old 16-02-2004, 22:18   #27 (permalink)
masta pimp

borgia's Avatar

btw e bine ca prietenul tau freak nu a citit descrierea ac'ului de la ********.ro

Old 16-02-2004, 22:25   #28 (permalink)
Registered User

lmao de ce credeti voi ca nu am jucat ac.. eu nu am zis ca nu as fi jucat, anyway cu borgia nici nu are rost sa imi pierd vremea sa ii explic unele chesti pt ca vad ca e fixat dinainte.. close minded people. prima data zice ca vin aici si spun super aberatii fara nici un argument care sa ii sustina afirmatia. tare cred ca e genu "pt ca eu joc asta.. asta e fain si nu vreau sa vad altceva" ca altfel nu ar avea un motiv sa se bage in seama fara nici un motiv serios.
also fac si facem comparatii cand avem noi chef sa facem si btw jocul e retail in unele tari si in altele nu e inca. daca nu ai ceva interesant si util de spus nu are rost sa faci posturi inutile.

onlinefreak is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2004, 22:46   #29 (permalink)
Registered User

btw again
borgia esti prostutz dragule.
nu stiu de ce sari asa intzepat pt ca s-a spus ca AC este vechi... asta e adevarul e un joc vechi. nu a zis nimeni ca e un joc prost si de asemenea nu a zis nimeni ca engineul e prost si deasemnea invechit nu inseamna prost. cand spui cuvinte de genul beta fara content habar nu ai despre ce vorbesti. in primul rand era vorba de open beta aici.. in faza de open beta jocul e terminat ca si content de baza (ca se mai adauga in timp in final version e alta poveste si e extra), in open beta sa testeaza chestii de balance intre clase si se face stress test pt servere in general.

onlinefreak is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2004, 23:38   #30 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

mama dar ce suferiti... si va certati de parca onlinefreak a facut lineage si borgia a facut AC

cind apare lineage 2?

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 17-02-2004, 15:48   #31 (permalink)
Registered User

iDRAGONN's Avatar

lol.Eu am facut supaplex llol

Apare pe 28 aprilie.Dar poate copiaza si ei pe Blizzard si mai intarzie

Old 17-02-2004, 17:37   #32 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

De cand sa lansat beta-u pt. US am facut vre-o 5 sing-up-uri... pana acum nimic... in concluzie... nu prea intzeleg dc assasin a pus clientu pe cg

Anyway... daca poate cineva sa imi faca rost de cont de beta sa imi dea un pm cu user/pass

Lucifer is online now    Reply With Quote
Old 17-02-2004, 17:47   #33 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Ce client am pus io pe CG?

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 17-02-2004, 18:07   #34 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

vreau si eu cont de beta (m-am inscris... no answer)

si ca sa faci rost de un cont prin cumpararea cdului cu bonus... e total aiurea e peste 50$ am impresia

si mai vreau scrinshotz cu baby dragons

Last edited by Capcaunu; 17-02-2004 at 18:20..

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 17-02-2004, 21:22   #35 (permalink)
Registered User

iDRAGONN's Avatar

Quote:
Originally Posted by Capcaunu
vreau si eu cont de beta (m-am inscris... no answer)

si ca sa faci rost de un cont prin cumpararea cdului cu bonus... e total aiurea e peste 50$ am impresia

si mai vreau scrinshotz cu baby dragons
Mda deci uite aici screenshoots cu Small Dragon..si cit despre conturi vb dupa ce apare site-ul
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	dragonsmall.jpg
Views:	153
Size:	55.9 KB
ID:	10154   Click image for larger version

Name:	dragonsmall2.jpg
Views:	141
Size:	74.5 KB
ID:	10155  

Old 18-02-2004, 00:16   #36 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

M-am mai uitat si eu pe site-uri (putine informatii despre joc) si din cite am inteles nici nu are cum sa se compare cu AC sau alte MMORPG-uri clasice.
Din cite mi-am dat seama (sa ma contraziceti daca nu e asa) e un fel de Warhammer on-line. Adica ai citeva rase, citeva specializari, niste skill-uri si citeva quest-uri care sa te tina interesat 1 luna - 2. Dupa ce ajungi pe la nivelul 40 cred ca jocul se cam termina.
Ideea nu e sa-ti faci un personaj in timp indelungat ci sa-ti faci ceva destul de repede si dupa aia sa-l folosesti in CTF-ul cu castelul. Cam asta e.
O pregatire a unui personaj pentru meciuri CTF. Engine-ul e de Unreal, deci nici vorba de spatii mari deschise gen AC sau DAOC.
Sper sa gresesc, oricum ideea e destul de interesanta si probabil ca bataliile finale sunt reusite cu atitea clase.
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2004, 04:32   #37 (permalink)
Registered User

iDRAGONN's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cris
M-am mai uitat si eu pe site-uri (putine informatii despre joc) si din cite am inteles nici nu are cum sa se compare cu AC sau alte MMORPG-uri clasice.
Din cite mi-am dat seama (sa ma contraziceti daca nu e asa) e un fel de Warhammer on-line. Adica ai citeva rase, citeva specializari, niste skill-uri si citeva quest-uri care sa te tina interesat 1 luna - 2. Dupa ce ajungi pe la nivelul 40 cred ca jocul se cam termina.
Ideea nu e sa-ti faci un personaj in timp indelungat ci sa-ti faci ceva destul de repede si dupa aia sa-l folosesti in CTF-ul cu castelul. Cam asta e.
O pregatire a unui personaj pentru meciuri CTF. Engine-ul e de Unreal, deci nici vorba de spatii mari deschise gen AC sau DAOC.
Sper sa gresesc, oricum ideea e destul de interesanta si probabil ca bataliile finale sunt reusite cu atitea clase.
Lol.All i can say it lol.Ok in primu rand jocu e la fel de vast si cu spatii deschise ca orice mmorpg.Lvl max din cite stiu nu exista so far,questuri sunt atit de multe si unele super misto ca nu am timp aici sa vb de ele, faza cu lvl 40 lol, tocmai ca sunt 3 puncte in joc importante adica cind alegi clasele,si tocmai ca jocu de abia la lvl 40 incepe ca atunci poti sa alegi super profesions - clase....pe linga jocul are multe idei bune neimplementate in jocurile tale de mai sus,cum ar fi pets=dragons, castelele care sunt diferite ca functionalitate si scop fata de mansions din AC,un sistem misto de clase,pvp super,grafica superba si as putea sa continui pina miine lol.

Cu fansite-ul care il vom scoate foarte curand ,va vom oferi cit mai multe detalii
si tips in legatura cu acest joc.

Peace!

Old 18-02-2004, 04:35   #38 (permalink)
eBE
Registered User

eBE's Avatar

Am facut si eu 2 signup uri dar nu am primit raspuns iar apropo de toate discutiile astea din experienta mea cred ca e cam greu sa compari jocurile MMORPG intre ele ca si cum ai compara 2 SPRPG.
Sa afirmi ceva de genul :
Quote:
de exemplu pt ca AC este atat de vechi si ar intra in alta liga
cred ca este o totala aberatie pentru ca daca jocul respectiv are grafica perioadei in care a aparut, sutele de patchuri in mod sigur au transformat jocul in ceva care este competitiv pe piata in ziua de astazi. Aici nu este vorba despre o liga de care apartinea jocul Lotus si o liga de care apartine Need For Speed.
Nu stiu cate MMO ai jucat dar asa cum spunea cineva pe alt thread la categoria lumi virtuale-jocuri asta nu prea are importanta ci doar capacitatea de a te integra in lumea ( universul unui MMO ales )

eBE is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2004, 05:24   #39 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

sorry assasin... credeam ca ala e clientu... data viitoare poate o sa citesc mai exact inainte sa dau cu paru...

anyway... mi-a venit beta-u pe un e-mail... o sa le verific si pe celalalte 5 ... asa ca pune clientu ala pe CG

Lucifer is online now    Reply With Quote
Old 18-02-2004, 05:40   #40 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Daca imi dai un cont, il pun - nu vezi ca daca n-ai cont nu poti ajunge in fereastra lor de dwl?

Assassin is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs

Thread Tools

Posting Rules