Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 24-02-2004, 07:00   #81 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

jocu asta, inafara de grafica, nu ma impresioneaza cu nimic...

la capitolu "character creation"... foarte slab... 2-3 fetze... si in rest totzi arata la fel... nici macar nu te bate la cap sa bagi ceva puncte in niste attribute...

a doua chestie care ma uimit... faci lvl up si nimic... nu trebuiue sa bagi nici un punct in nimic... mai facu un lvl up... la fel... pe la lvl 7 insfarsit am putut sa imi iau un skill...

inca o faza tembele... daca mori pierzi xp, nu stiu cine a inventat chestia asta in mmorpg-uri... ca mam saturat de ea... anyway... in l2... cand mori pierzi xp... si daca nu ai facut foarte mult din lvl respectiv... retrogradezi in lvl... this is stupid...

nu intzeleg dc doar cu mouse te potzi misca...

Unica chesti care mi-a placut pana acuma e ca i se misca lu aia tzatzele cand alearga/casteaza

Lucifer is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2004, 09:44   #82 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

Cam cat dureaza update-ul asta? :|

L-am lasat peste noapte si inca era la LineageMonsters.ukx. I-am dat drumul din nou, sper sa mearga mai repede acum. Sau oricum dureaza 5 zile?

/note Sunt pe net-ul de la munca, ceea ce insemna fibra si bandwidth cacalau.
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Lucre Colonist Frame #14

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2004, 10:42   #83 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

am luat si eu clientul dimineata si acuma updateul

--idragon, ghilda ar fi misto sa fie pe alt site

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2004, 12:44   #84 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

la update a stat cam 5-10min max... us client

Old 24-02-2004, 13:09   #85 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

Lucifer, pls die. Us Client si la mine insa exe-ul si .dll de Jap si merge de parca trage sa moara.

Este la LineageWarriors.ukx acum. Cam cate fisiere de updatat mai sunt? :|
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Lucre Colonist Frame #14

Old 24-02-2004, 13:23   #86 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

la mine tot la Download .\Animations\LineageMonsters.ukx file e... de la ora 10:30

ce e nasol ca mai sint cu cineva in retea si ala are serverul... daca da un restart... s-a dus

In rest, Idragon ti-am gasit fan siteul... sa dau adresa?

Old 24-02-2004, 13:42   #87 (permalink)
Nick anterior: aLeXb

Zircon's Avatar

Lucifer, povestea cu moartea si XP-ul, inclusiv retrogradarea in nivele, provine de la MUD-uri

Mai baga impresii ca sa stiu daca il trag sau nu ...

Zircon is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2004, 14:38   #88 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

weee, am ajuns la maps...

:|

Lucre Colonist Frame #14

Old 24-02-2004, 15:54   #89 (permalink)
Registered User

iDRAGONN's Avatar

azi noapte au intrerupt serveru 2 ore,weekly maintance and shit....

iDRAGONN is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2004, 15:55   #90 (permalink)
Registered User

iDRAGONN's Avatar

ah si Cow daca iti plac pole arms,de la lvl 10 ai skiluri de specializare in polearms si alte chesti misto.

Si e mult de updatat,pt ca updateaza cam tot directoriul Systextures unde fisierele sunt mari....
Cowboy si Capcaunu daca nu va plictisiti de update si reusiti pina la urma,facetiva caratere pe server 2 ca sa fim impreuna,cuz i m sick of japaneze shit,nu ca nu ar fi baieti de treaba,dar...

Normal site-ul ar trebui sa fie gata poimaine daca nu se intimpla nimic vodoo lol

Old 24-02-2004, 16:24   #91 (permalink)
Registered User

Talking

Quote:
Originally Posted by Lucifer
jocu asta, inafara de grafica, nu ma impresioneaza cu nimic...
la capitolu "character creation"... foarte slab... 2-3 fetze... si in rest totzi arata la fel... nici macar nu te bate la cap sa bagi ceva puncte in niste attribute...

a doua chestie care ma uimit... faci lvl up si nimic... nu trebuiue sa bagi nici un punct in nimic... mai facu un lvl up... la fel... pe la lvl 7 insfarsit am putut sa imi iau un skill...

inca o faza tembele... daca mori pierzi xp, nu stiu cine a inventat chestia asta in mmorpg-uri... ca mam saturat de ea... anyway... in l2... cand mori pierzi xp... si daca nu ai facut foarte mult din lvl respectiv... retrogradezi in lvl... this is stupid...

nu intzeleg dc doar cu mouse te potzi misca...

Unica chesti care mi-a placut pana acuma e ca i se misca lu aia tzatzele cand alearga/casteaza
la capitolu character creation nu ai ce vedea acuma pt ca nu poti customiza mai nimic.. e totaly limited pt beta.
nu are de ce sa te bata la cap sa bagi puncte din start pt ca nu ai ce si oricum nu ai sti unde sa pui pt ca nu sti despre ce e vorba in joc si de aia nici nu se mai practica chestia cu puncte din start.
daca mori da pierzi xp desi pierzi putin din levelul curent. oricum chiar daca pierzi levelu nu pierzi skill points sau skillurile invatate deja. faza e simpla strangi experienta pt a trece levelul si strangi SP skill points pt ati lua skilluri noi. desigur skillurile noi sunt disponibile numai la anumite leveluri si vor fi tot mai multe cum cresti. te poti misca si fara mouse de la sageti. mai o chestie ascultati muzica din folderu music pt ca e superba si in joc nu o auzi in beta.
oricum faza cu pierdut XP daca mori se pune in practica in majoritatea MMORPG-urilor noi si mie cel putin nu mi se pare nimic deosebit. e clara faza cu nu risti nu castigi. daca vrei sa obti ceva mai valoros de la monstri de lvl mare atunci risti. idea e ca monstri de lvl mai mare nu sunt pusi acolo sa te pui singur cu ei daca ai lvl mic. idea e sa se mearga in echipa.. the basic concept of fun in jocurile astea. ca altfel am juca single playere. daca nu vrei sa pierzi experienta atunci ai grija sa nu mori si te pui numa cu monstri de level similar cu al tau. numele lor e pe culori oricum.. daca dai pe ei si vezi ca au numele scris cu o culoare rosiatica sau rosie atunci clar nu ai ce cauta acolo de unu singur.
oricum distractia incepe de la lvl 20 in sus cand iti alegi prima clasa si incepi sa intelegi jocul calumea.

onlinefreak is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2004, 16:24   #92 (permalink)
Registered User

iDRAGONN's Avatar

PT CEI CARE AU INCEPUT SA DOWNLOADEZE OPEN BETA JAPAN OPRITI DOWNLOADUpt ca nebunii astia au inceput sa baneze tot ce nu e japonez....ffss

Old 24-02-2004, 17:49   #93 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

deci l-am luat degeaba?

Old 24-02-2004, 18:03   #94 (permalink)
Registered User

iDRAGONN's Avatar

daca ai terminat incearca ,dar o sa mearga o zi ,sau deloc,dar macar il vezi cum e....FFS JAPAN....In acelasi timp,pastreaza tot ce ai updatat pt ca s-ar putea ca US open beta sa aiba cam acelasi fisiere so no more update,dar nu e sigur.

Old 24-02-2004, 18:08   #95 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

1. updateul nu s-a terminat, nu conteaza... oricum o sa incerc... si stau logat 2 zile cum ii ziceam lui borgia

2. si tu esti banat?

3. cind incepe us beta?

apoi am citit pe l2orphus ca s-au dat banuri ca s-au plins japonezii de gaijini care vorbeau doar in engleza folosind shoutboxul... tu ne-ai avertizat... dar ma rog
oare cu proxy merge?

mah, la naiba, vreau sa il joc sa vad cum e... dar nici nu imi permit sa trag 1gb tot timpul sau sa fac updateuri din astea de 1 zi

apoi cdul ala cu coloana sonora si cu garantarea participarii la beta... desi e f scump (50$) ... se mai si trimite doar in US

Old 24-02-2004, 18:16   #96 (permalink)
Registered User

iDRAGONN's Avatar

da faza e ca inca nu au rezolvat cu europa,dar vor face cred pina in p2p,care au vazut oamenii ca sunt comunitati grele aici,cu proxy am incercat,dar cred ca am banat si contu nu doar ipul.Da si eu sunt banat,si US beta ,sfarsitul lunii sau prima saptamana din Martie,asta daca nu se intimpla vodoo shit...

Old 24-02-2004, 18:19   #97 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

rahat, atunci am restante, deci daca nu o sa mearga din nou asa... cred ca il joc abia in aprilie... us version

damn

Old 24-02-2004, 18:20   #98 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

onlinefreak... tu ai jucat jocu asta... sau imi relatezi povesti de pe forum... ca eu cu sagetzile nu pot sa mha misc

si chestia cu pierdutu xp-ului e cea mai de kkt ever...

iDRAGONN... zi-mi si mie ce skilluri se merita la un dark elf mage... vreau sa il fac dark wizard... si pe urma spell Spellsinger

Old 24-02-2004, 18:30   #99 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Lucifer, chestia cu pierdutu' XP e si in FFXI, si va fi in toate viitoarele MMORPG-uri. Mi se pare normal sa fie asa. Ai skill, te tine palosu', te bagi si singur.

iDRAGONN, n-am inteles, sa nu mai dwl clientu' chiar daca am cont? Sa incep sa ma joc?

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2004, 18:48   #100 (permalink)
Registered User

iDRAGONN's Avatar

vorbeam de JAPAN open beta,tu ai US cont si client din cite stiu..

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs

Thread Tools

Posting Rules