![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
in primu rand cu miscarea si eu am zis ,wow that sux,dar dupa 10 min ,am vazut ca de fapt e super misto,left click ca sa mergi unde dai click,si holdrightbutton ca sa muti camera cum vrei.In acelasti timp daca dai click pe scroll,iti arata camera din fata ta si invers.Ca sa ataci apesi odata pe monstru si a doua oara deja pt ataca.Ca sa pui un skill in quick slot sau alte actiuni de stat jos,si emotes ,drag and put in quick slot,si folosesti cu 1,2,3....numai sa ai optiunea din game la chat enter chat selectata,asta fiind pt a apasa enter ca sa scrii ceva pe chat.Si faza cu skiluri nu am ce sa ti pun alege ce vrei ,depinde cum vrei sa joci,ce strategie ca sunt multe...
__________________ Într-o industrie în care originalitatea este considerată defect comportamental, banul este zeul publisherilor... Bossman CG RO | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
s-ar putea pina la urma cu faza cu banu sa nu fie adevarata,ci doar o problema de la ei,dar vom vedea maine,i ll keep u informed
__________________ Într-o industrie în care originalitatea este considerată defect comportamental, banul este zeul publisherilor... Bossman CG RO | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
Vad ca ii dati inainte cu pierdutul XP-ului ... Voi aveti idee care a fost intotdeauna cea mai mare sursa cauzatoare de morti ? Se numeste LAG. Imi amintesc cu neplacere cum facea RDS-ul "modernizari" la retea pe la 1 noaptea si alergam prin icafe-uri sa vedem daca mai aveam ceva viu si daca nu macar sa ne recuperam corpurile. La fiecare moarte pica ceva din armura, in general breastplate-ul ...
__________________ | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
NU stiu ,nu cred ca e posibil Assassin Da RDS sux,dar nu prea ai parte de lag aici, doar daca iti face RDS figurile de zi cu zi ,i heard... eu am Astral
|
| | #106 (permalink) | ||
| Quote:
DA, poti
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
never? nu merge sa ai un dwarf si un dark elf? eu asa stiam,,, poate nu in beta :/ nici acum nu s-a facut updateul !!! DDDDDDDDDoricum am facut rost de proxy jap. in caz de nevoie
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
tre sa recunosc ca e interesant jocu...seamana foarte foarte mult cu daocu numai ca parca e mai rapid (spre AC). Nu ma incanta...
__________________ "It takes a big man to cry, but it takes a bigger man to laugh at that man." "Don't hate the player, hate the game." "Painer, ai observat ca ai postul cu numarul 1337 ? - Osy""I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer." | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
S-a terminat update-ul, astept pauza si o sa ii dau drumul. Revin cu ceva pareri apoi.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
|
Bre, intra pe msn sa vb ce si cum, ca intru si eu pe server acum.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
Da azi eu si cu Cowboy am facut un mic party si ne am distrat putin:Here are some screenies ![]() Din pacate eu joc cu low detail ca nu am pc prea tare ..asa ca nu se vad cine stie ce..
|
| | #117 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
eu sigur ma pot misca cu sagetile | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|