Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-10-2008, 08:34   #1561 (permalink)
SpS

kyrre's Avatar

Aseara m-am enervat rau de tot. Joc pe un server privat x3, si cand eram cu experienta la 99,50% a picat serverul. Inca 10 minute si faceam lvl 75 pe subclass si terminam si questul de nobless. Asa mai trebuie sa astept pana deseara.

kyrre is offline    Reply With Quote
Old 02-10-2008, 21:28   #1562 (permalink)
Registered User

am si eu o problema cu memoria virtuala, nu-mi merge l2 din cauza ei, am setat 4000-4200 mb si tot nu merge, am 1,5 giga de ram, poate sa ma ajute cineva?

stardust265 is offline    Reply With Quote
Old 06-10-2008, 08:53   #1563 (permalink)
SpS

kyrre's Avatar

Teoretic memoria virtuala trebuie sa fie dublul memoriei RAM pe care o ai instalata. Adica daca ai 1,5 giga de RAM ar trebui sa pui 3072 mega.

kyrre is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 17:00   #1564 (permalink)
Registered User

Va invit sa luati parte la inaugurarea celui mai nou server de Lineage 2 (romania).Este un server fara lag/fara gm corupti cu playeir de invidiat . Cateva inf despre server:
2000x rates
Safe 4/ Maxim 16 rata 70 % dcu normal scroll si 80 % cu blesed
Hero/Gold bar/Farm/Noblese SYSTEM !
L][ Severinne - Home ENJOY !

l2severinne is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2008, 12:20   #1565 (permalink)
Registered User

capcaunu ce vrei sa zici prin 1-10 = praf??ca jocurile browsed based nus bune??unele jocuri browsed based sunt mai bune decat cele pe pc.Deci in continuare va astept cu topul celor 10 jocuri browsed based.

subhrajit is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2008, 14:28   #1566 (permalink)
Registered User

alexuke91's Avatar

salutare all

Salutare tuturor!M-am decis ca dupa 2 3 ani de pauza sa ma reapuc de lineage2....acum imi poate spune si mie cineva un server la rata 5x-10x(max) dar sa fie un shop ceva cu mana potions??thx

P.S. am tot cautat pe hopzone...insa nimic...a si ink ceva...pe serverul ala sa fie cel putin 100 playeri activi

alexuke91 is offline    Reply With Quote
Old 29-10-2008, 10:17   #1567 (permalink)
Registered User

Andrei L2's Avatar

Quote:
Originally Posted by alexuke91 View Post
Salutare tuturor!M-am decis ca dupa 2 3 ani de pauza sa ma reapuc de lineage2....acum imi poate spune si mie cineva un server la rata 5x-10x(max) dar sa fie un shop ceva cu mana potions??thx

P.S. am tot cautat pe hopzone...insa nimic...a si ink ceva...pe serverul ala sa fie cel putin 100 playeri activi
Te sfatuiesc sa intrii pe Dex Romania
E cel mai misto server pe care am jucat si joc in continuare(pe langa cele high rate) si pe asta vreau sa se termine "cariera" mea in lineage ...

Andrei L2 is offline    Reply With Quote
Old 30-10-2008, 21:19   #1568 (permalink)
Registered User

Many players here plays Lineage II?

boybu is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2008, 21:27   #1569 (permalink)
Nothing Else Matters

OClaudiu's Avatar

Buna seara. Ati jucat careva pe serverele originale Lineage 2 ? Se merita facut eforul sau mai bine joc pe un server din Romania, Dex de exemplu ? Ce recomandati ?

OClaudiu is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2008, 10:59   #1570 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by OClaudiu View Post
Buna seara. Ati jucat careva pe serverele originale Lineage 2 ? Se merita facut eforul sau mai bine joc pe un server din Romania, Dex de exemplu ? Ce recomandati ?
Oficialul 100%

BloodRain is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2008, 09:29   #1571 (permalink)
Registered User

Ai idee ce inseamna sa joci pe oficial la ora actuala ? Parerea mea fugi pe un privat si hf . Retail = bots / farmers / pvp programs / dead servers .

Sasha_ is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2008, 23:39   #1572 (permalink)
Registered User

puietu's Avatar

Serverele private au un singur defect. Nu iti garanteaza nimeni ca sunt up sau ca merg bine oricand. Un server oficial niciodata nu pica (cel putin de cand joc eu) sau nu este oprit decat cu un anunt in prealabil. Asa sa zicem Dex-u ca tot se vorbeste de el aici, hai ca poate te poti obisnui cu lagu in general, dar ca pica din 2 in 2 ore ...asta nu zice nimeni nimik. Oficialu e greu si asa a fost din totdeauna dar merita, merita sa joci ultima cronica aparuta nu 2-3 cronici in urma si alea bugguite la greu.
E8200 @ 4 Ghz 1.248v / ZeroTherm FZ 120 / DFI DK P45 T2RS / Mushkin XP2-8800 4gb #996630 / 250 GB Seagate / 9800 GT XT OC / ACER 1916 CS / IE 1.1 / ANTEC 3700 BQE + Antec NeoHE 430W

puietu is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2008, 20:30   #1573 (permalink)
Nothing Else Matters

OClaudiu's Avatar

De unde pot lua si eu un trial code pentru a vedea cu ce se mananca jocul ?

OClaudiu is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2008, 17:33   #1574 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by creasta View Post
Dupa ce am citit 20 de pagini din threadu asta m-a plictisit si am decis sa intreb ce ma intereseaza. Scuze de eventualul repetir.

Taman ce mi-am luat L2 Gracia pt oficial si caut un clan de Ro cat de cat serios sau macar fun . Am jucat pana acum pe servere private din 2005 incoa de pe vremea lui C3. M-am decis sa incep pe oficiale acum datorita tuturor noutatilor care usureaza jocul in noul update Gracia dar tot plictisitor e daca il joci singur iar cu straini te intelegi mai greu.

Momentan joc pe Luna mai mult sa vad ce e nou si cum merg lucrurile pe off dar ma pot muta pe orice server unde se afla posibile clanuri Ro.

Deci? exista asa ceva ?
pe luna sunt o caruta de romani imprastiati prin toate clanurile, inclusiv clanuri romanesti (MagicR.......) cat despre clanuri serioase bineinteles ca sunt toata treaba e sa fii tu suficient de serios sa ai loc in ele

gerula07 is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2008, 18:27   #1575 (permalink)
Registered User

prodygal's Avatar

M-as baga si eu pe oficial daca s-ar crea un server nou... Problema principala pe serverele oficiale este : botii. E plin de boti fratilor.
Am intrat eu odata pe contul unui prieten. Am ramas impresionat. In Giran gaseai sa cumperi, orice de exemplu arme de s cu sa si ++ , jewels boss, fel de fel de potiuni pe care nu le gasesti pe serverele pirat si erau foarte multi playeri.
Dar fmm de lineage ca majoritatea sunt boti. Sa vezi in forge of the gods party-uri intregi de boti imbracati in a si s grade. In fiecare camera din catacombe si necropole e cate un party de boti. Ma intreb daca si luna care e cel mai recent server daca s-a umplut de buti ?
Imi spunea un player ca la barakiel stau playeri de paza sa nu se devina altii noblesse..
Eu chiar as vrea sa joc lineage pe oficial...daca s-a crea un nou server sa ne facem un clan mai multi, sa ne intelegem intre noi, sa avem cam acelasi program ca sa fim online in acelasi timp si de preferat sa nu fim romani ca noua romanilor ne place cearta, ne place sa stam afk prin party etc.

prodygal is offline    Reply With Quote
Old 01-12-2008, 22:08   #1576 (permalink)
Registered User

hehe man. pe luna dupa o luna deja era un sps cu dcrobeset si som
dupa 2 luni rusii il faceau pe ember..
e full de boti si e chiar nasol
ti se ia de joc rau de tot
eu personal m am lasat cand am vazut ce de boti
ca sa nu mai zic ca am vazut boti full party: healer +sws+bd +recharger + 4-5arcasi.. deci mobu nu mai ajungea .. pana sa ajunga la ei murea iti dai seama 4 arcasi [asta dupa o luna 4 arcasi fiecare cu bopu lui]

WormY is offline    Reply With Quote
Old 01-12-2008, 23:37   #1577 (permalink)
Registered User

prodygal's Avatar

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	shot00146kd9.jpg
Views:	3
Size:	266.5 KB
ID:	410388  

prodygal is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs