![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Ash avea o intrebarea care probabil a fost de multe ori "intrebata" in cursul altor threaduri... da' nu am atata timp sa citesc mai tot pt a afla... deci... intrebarea mea se pune astfel : ce mmorpg-uri se pot juca in romania ... nu ma refer ca latzimea de banda necesara ci ca buget... adik financiar... sau ce joc este free shi care merita and so on...
__________________ Whyismyspacebarnotworking?! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
MMORPG super si free ->The Battles of Tenadia www.tenadia.com pt. mai multe informatii uita-te pe threadul The Battles of Tenadia de pe CG.
__________________ Chuck Norris doesn't wear a watch, HE decides what time it is | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Ok, sunt si eu cu niste intrebari. Care A Reusit sa joace un mmorpg bun in Romania, si as vrea toate detaliile. Adik cum a reusit, daca jocu e cumparat sau obtinut prin alte moduri, daca e platit contu sau a reusit sa joace free, ce bandwith ai. TOATE DETALIILE. Cred ca acest thread ar mari comunitatea de gameri mmorpg din romania. Dar tre sa ziceti tot. Astept raspunsul vostru.
__________________ I'm sorry kiddies but this thread has become much like the special olympics, even if you win you're still retarded | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Guest |
Eu am jucat 4 in ultimul an. Final Fantasy 11 , Dark Age of Camelot, City of Heroes ( 1-2 h, PowerRanger wannabe loser game ) si acum joc Lineage2. Toate jocurile au fost cumparate cu banii mei. FFXI si Dark Age of Camelot mi-au fost trimise de prieteni din US. City of Heroes si Lineage2 poti sa le cumperi online. Cumperi Cd Key, downloadezi jocul iti faci user si te joci. Plata se face prin mai multe metode, Wester Union, cec bancar,carte de credit. Eu folosesc Mastercard de la Bancpost care se numeste Taifun.Costa 1 mil sa ti-l faci dar e super buna si e acceptata peste tot in comparatia cu bashina aia de carte de la BCR , Electron se numeste si care nu este acceptata in aplicatiile MOTA. MOTA este genul de aplicatie specifica programelor, jocurilor unde nu esti conectat prin internet explorer ci prin sistemul de plata al firmei respective, cred ![]() Jocurile au costat 50$ cam asta fiind si pretul pt jocurile online iar plata lunara este de 15$ la ce am jucat eu. ISP: prin dial up nu o sa poti sa faci fata , in cel mai bun caz te misti pe ici pe colo si stai jumate din timp sa te conectezi inapoi la server, este indeajuns daca ai cablu cu minim 1000 MB Upload/Download trafic. /farewell | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
AC2, se poate lua cu card virtual de pe filleplanet, 13$/luna. Mie unu imi place, e drept ca e primul MMORPG la care joc mai serios.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| ZaDevil - Nu prea intzeleg eu ce vrei sa realizezi prin threadu asta... dar observ ca te-ai apucat si tu de tzopait prin mmorpg-uri ( l2.. Project entropia ). Eu personal incerc sa ma feresc de orice roman, pe care nu il cunosc irl P.S. Cand ai timp... da si tu un edit la semnatura
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Originally Posted by ZaDevil 10x dar stii si tu vreun mod de a nu plati si de a juca? Ca i'm kind of short on cash in ultimul timp
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Si inca ceva. As vrea sa zic ceva care toti cei care vor sa joace mmorpg in Romania o gandesc. Ziceti si voi jocuri mmorpg care le jucati sau ati reusit sa le jucati pe gratis cu piraterie sau mai stiu eu cum. Si sa ziceti si modul in care ati reusit,linkuri, TOATE DETALIILE. Dar continuati sa ziceti si cei care au reusit sa joace in romania platind
__________________ I'm sorry kiddies but this thread has become much like the special olympics, even if you win you're still retarded | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Guest | Quote:
PS: Ba, tu lasa jocurile si du-te la scoala si mai pune mana pe cartea de gramatica nu doar ca sa faci cornete pt seminte din ea | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
zadevil lasa-ne ! daca incepi cu piraterie, servere pirat mai bine te duci si iti cumperi niste CD-uri de la tarabe pe la Sf. Gheorghe pana o sa iti iei singur alocatia!
__________________ "It takes a big man to cry, but it takes a bigger man to laugh at that man." "Don't hate the player, hate the game." "Painer, ai observat ca ai postul cu numarul 1337 ? - Osy""I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer." | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Romanul vrea totul free End of story .
__________________ WAR Guild - Order Side You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
gata gata ...HOOO!! nu tre sa fiti asa irascibili....ce dreq? nus chiar asa de disperat...dar ma gandeam ca poate stie careva ceva. Sa stiti ca si eu platesc pt jocuri.. nus pirat sau ceva. Cum as fi jucat eu diablo2, starcraft si war3 pe net daca nu le aveam originale. Si tu DarkManole repede repede zici cas roman si incepi sa ma judeci... de unde stii tu cas romana? Poate sunt chinez si am invatat romana. Oricum cred ca o sa achizitionez si eu ORIGINAL(ca sa nu ma mai criticati atata) Star Wars Galaxies... imi poate zice cineva daca chiar merita? 10x.
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Da nu mai face-ti comentarii toata. Daca nu iti place ce zi nu mai imi raspunde la mesaje, intra pe alte thread-uri. LOOOOOSEEEEERRRR
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|