Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 29-06-2004, 01:04   #21 (permalink)
Registered User

ZaDevil's Avatar

po sa scriu cum vreau eu. Si cat de incorect gramatical vreau eu. Ca oricum nu ma intereseaza parerea ta

ZaDevil is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2004, 03:40   #22 (permalink)
Osy
Looney Character

Osy's Avatar

k.

Osy is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2004, 11:13   #23 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

pai daca nu te intereseaza parearea noastra... dc mai postezi pe aici???... mai bine ai face o favoare tuturor si te-ai intoarce la cs

Last edited by Lucifer; 29-06-2004 at 11:54..

Lucifer is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2004, 17:30   #24 (permalink)
Misa
Guest

Average 9 of 10 people dont give a f**k what you have to say biatch ^^

Reply With Quote
Old 30-06-2004, 09:52   #25 (permalink)
Unskilled Brainless N00b

Painer's Avatar

pwnt ?
"I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer."

Painer is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2004, 13:18   #26 (permalink)
Banned

Schatten's Avatar

Ce-mi place de voi, a pus omu o intrebare si raspundeti ca si cum nu ati fi jucat 99% din joace ciordite. Misa si spune-mi tu mie ca nu ti-ai platit niciodata macar pe o luna taxa cu un cc furat.
ZaDevil nu se face asa, aici nu o sa-ti zica nimeni cum fac rost de jocuri si cum le platesc. Toti joaca pe bune! (my ass)
Totul se face pe privat, pe blat, ca in romania. Si eventual daca vrei sfaturi trebe sa "cotizezi" la respectivul.
Ontopic: am jucat DAOC de cand a aparut prima oara beta european, adica mai bine de 2 ani jumate. Cu aceasta ocazie m-am plictisit de mmorpg-uri fiindca de atunci au aparut numa clone si astept ceva nou. Cat despre linie, te descurci excelent cu un rdslink de 1.5gb pe luna sau mai mult!
Bafta la facut rost de cc-uri

Schatten is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2004, 13:31   #27 (permalink)
Paranoia is natural

Schaten, poate sunt unii care au jucat MMORPG-uri doar pe banii proprii, faptul ca sunt roman nu ma face automat hotz, iar tie nu iti da dreptul sa generalizezi si sa faci pe aici acuze.

BOOOOOOOOOOOOOO.

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2004, 13:59   #28 (permalink)
Banned

Schatten's Avatar

AStateOfMind ia zi de unde faceai tu rost de cc-uri romanesti sa-ti platesti contul acum 3 ani? Si acum, in ziua de azi, e dificil sa gasesti ceva care sa mearga pe site-ruile de jocuri, ca sa nu mai vbim de puterea financiara de a cumpara un astfel de card si de a plati lunar un joc.
So fuck off kiddo!

PS: de cate ori dadeam de romani necunoscuti in daoc nu voiau decat bani si item-uri. Stau in locurile populate si "cersesc". Daca mai afla ca esti roman si ai in joc o stare bunicica nu mai scapi de ei.

Old 30-06-2004, 15:27   #29 (permalink)
eBE
Registered User

eBE's Avatar

Schatten e simplu . acum 3 ani daca erai jucator de mmorpguri si nu te tineai de gainarii gen me poor ! give maul ! intodeauna gaseai un "coleg" de clan din afara care platea pentru tine in schimbul banilor trimisi prin posta , schimb de itemuri, smdp . basca ca unii romani jucatori de mmorpg locuiau in alte tari in care sa ai card pe numele tau nu era o problema . Sunt cateva cazuri de romani care plateau pentru o comunitate intreaga . iar fiecare dadea banii omului IRL .
Problema astazi cu romanii care platesc pe naspa, este ca din ce in ce mai multe firme de jocuri baneaza pe cei care platesc pe naspa si in cazul in care ai avut colaborari , schimb de itemuri , share de resurse cu persoana respectiva in joc risti si tu sa fii banat la randul tau . fara discutii conform EULA . Au fost cazuri .

Si faze de genul :
Quote:
Originally Posted by ZaDevil
Ok, sunt si eu cu niste intrebari. Care A Reusit sa joace un mmorpg bun in Romania, si as vrea toate detaliile. Adik cum a reusit, daca jocu e cumparat sau obtinut prin alte moduri, daca e platit contu sau a reusit sa joace free, ce bandwith ai. TOATE DETALIILE. Cred ca acest thread ar mari comunitatea de gameri mmorpg din romania. Dar tre sa ziceti tot. Astept raspunsul vostru.
Give me a break . numai daca stai un pic pe forumul asta si aflii cam tot ce vrei.
In ultima vreme am tot vazut oameni care au aflat ca jocurile MMORPG sunt la moda si vor si ei . ce daca nu stiu nimic de capul lor , nu au jucat de cat solitare ( piratat ) si stau acasa pe dial'up . Si culmea este ca intodeauna ( INTODEAUNA ) in prima fraza este si intrebarea eterna daca se poate sau nu pirata ceva .

THREAD CLOSED

eBE is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2004, 17:38   #30 (permalink)
Misa
Guest

Quote:
Originally Posted by Schatten
Ce-mi place de voi, a pus omu o intrebare si raspundeti ca si cum nu ati fi jucat 99% din joace ciordite. Misa si spune-mi tu mie ca nu ti-ai platit niciodata macar pe o luna taxa cu un cc furat.
ZaDevil nu se face asa, aici nu o sa-ti zica nimeni cum fac rost de jocuri si cum le platesc. Toti joaca pe bune! (my ass)
Totul se face pe privat, pe blat, ca in romania. Si eventual daca vrei sfaturi trebe sa "cotizezi" la respectivul.
Ontopic: am jucat DAOC de cand a aparut prima oara beta european, adica mai bine de 2 ani jumate. Cu aceasta ocazie m-am plictisit de mmorpg-uri fiindca de atunci au aparut numa clone si astept ceva nou. Cat despre linie, te descurci excelent cu un rdslink de 1.5gb pe luna sau mai mult!
Bafta la facut rost de cc-uri

Vezi ca in City of Heroes poti sa fi unicat, rar gasesti clone. Cand m-am apucat de DaoC si am fost nevoie sa il platesc dadeam 8 platini pt plata pe 3 luni, 8p pe atunci erau super bani in joc. Mie imi era ok aveam un necromancer de 50 si imi faceam pl la alt.
In ceea ce priveste "Toti joaca pe bune! (my ass) " Daca vrei sa vezi ce inseamna sa ai cont banat ptr "Charge back payment" de la posesorul cardului poti sa incerci. De obicei mai mult de 1 luna nu te tine o smekerie ca asta.
Am apelat intotdeauna la cei din clan ca sa imi platesc sau sa imi cumpar orice joc de afara si cea mai buna modalitate de a trimite banii cu comision mic cred ca sunt cecurile bancare. Fuck W.U.

Reply With Quote
Old 30-06-2004, 17:42   #31 (permalink)
Misa
Guest

Incercare de a Mari Comunitatea Romaneasca de Gameri MMORPG!!!!

ZaDevil CapdeElefant, asa incerci tu faci rost de informatii ca sa maresti comunitatea? Free mmorpgs ftw ?

PS:Get a job loser 1st then play games else you`ll be a loser for as long as you will live.

Reply With Quote
Old 30-06-2004, 17:49   #32 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

Schatten - Niciodata nu am platit pe naspa... primu meu mmo a fost Ac, si de la inceput la-m platit pe bune, la inceput cautam pe forumuri oameni care sa imi plateasca asa ca stfu.

Iar acum ai ogramada de carduri romanesti cu care potzi sa platesti, cel mai ieftin te costa 1mil, adica subscriptzia pe 2 luni la un joc, si e impropriu sa zic ca te costa... atata itzi trebuie ca sa itzi faci card, asa ca stfu again.

Lucifer is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2004, 18:05   #33 (permalink)
Banned

Schatten's Avatar

Ok greseala mea, poate nu 100% dintre romanii care joaca pe net platesc pe naspa, ci 90%. De obicei vorbesc despre majoritate. Lucifer daca tac-tu e ciorditor de meserie si are bani sa-ti dea lunar pt 1-2 mmorpg-uri inteleg, pt restul e cam dificil chiar daca incep ei sa munceasca. Eu de cand muncesc nu mai am nici timp. Damn si am promis ca nu mai scriu pe sectiunea asta plina de incompetenti dar nu m-am putu abtine. Gata, my last post here.

Old 30-06-2004, 18:07   #34 (permalink)
Paranoia is natural

Schatten, faptul ca tu procedezi cum procedezi nu inseamna ca automat toti romanii iti iau exemplu. Daca tu nu iti permiti sa dai 12$/luna pe un mmorpg, poate sunt unii care ishi permit, si asha cum spunea cineva mai sus, metode de a avea un cont pe bune, se gasesc. De exemplu eu acum am luat AC2, am bagat unui amic banii pe card pe 3 luni inainte, el mi-a luat contul, toata lumea e fericita, doar ca sunt unii looseri care de cum vad un roman pe un server de afara gata, e carder, gizas. Cat despre parerea existenta in AC2 despre romani nu pot sa spun nimic, cei care au aflat ca sunt roman au aflat abia la ceva timp dupa ce ne cunoscusem, dar nu am auzit nici un comentariu, nici de bine, nici de rau. Cat despre goana dupa items/bani in joc, no way, se pare ca e una din cele mai friendly comunitati - cand am spus ca am facut o prostie cu un item de la un quest - m-a mancat undeva sa-i facu un improvment care a failed, unu din cei din joc a sarit sa ma ajute cu "ingrediente" pentru quest, altu mi-a dat respectivul item pe loc degeaba, bashca bonus si un item pe care l-ash fi luat in urma altui quest mult mai tarziu. Altu se oferea sa-mi plateasca triplu neshte saddles (pe care i le-am dat gratis ), si tot asha.

Schatten, ceea ce vezi in oglinda nu se aplica automat la toata lumea.

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2004, 23:01   #35 (permalink)
Registered User

ZaDevil's Avatar

Thumbs down

Ia uita mah! Daca tie nu iti place de cineva e clar ca e dala care joaca doar cs. Mai iesi afara din casa ca sa schimbat lumea. Fa-ti rost de niste prieteni "reali". Nu mai sta cu ochelarii aia mari fix in calculator 10 ore pe zi.
Dute frate sa vezi ca se joaca si altele nui numai cs. Si daca nu iti place ce scriu nu mai intra pe acest thread, dute si uitate la cartoon-network ca acolo tie locul. LOOOOSER

Old 30-06-2004, 23:02   #36 (permalink)
Registered User

ZaDevil's Avatar

Vorbesc in mod special cu Lucifer ala.

Old 30-06-2004, 23:07   #37 (permalink)
Registered User

ZaDevil's Avatar

SI eu vam intrebat daca stiti vreun mod sa nu platesc lunar. Daca unii nu au bani asa fac. Iar voi daca nu stiati sau vi se parea ca sunt looser. trebuia sa nu postati aici. SI va vedeati de treaba. Nu veneati ca tampitii repede cu insulte.

Old 30-06-2004, 23:13   #38 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Schatten si ZaDevil - avertisment.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2004, 08:01   #39 (permalink)
Misa
Guest

Incercarea de a Mari Comunitatea Romaneasca de Carderi MMORPG!!!! Failed

PS:ZaDevil get a job get the 2nd job and get the f**k outa here :fuckoff:

Reply With Quote
Old 01-07-2004, 11:58   #40 (permalink)
eBE
Registered User

eBE's Avatar

Inteligentul de Schatten a avut doua interventii : una pe Lineage II unde in trei posturi a jignit pe toata lumea de acolo
http://www.computergames.ro/forum/sh...3#post34449803

si a doua aici unde a primit advertisment .

Dar poveste continua ... Uite ce am vazut astazi pe IRC :

[10:56] * Now talking in #gamesromania
[10:56] * Topic is 'Stiti de ce au indiencele un punct rosu in frunte? E
butonul de reset.'
[10:56] * Set by Rumburak on Wed Jun 30 09:38:57
..................
[11:25] <Schatten> ba il stie careva pe kktu de Lucifer?
[11:25] <R0ad|zZz> personal?
[11:25] <R0ad|zZz> sau din auzite?
[11:26] <Schatten> personal
..................
[11:28] <Schatten>
[11:29] <R0ad|zZz> ah, da si eu
[11:29] <Schatten> pav il impuscam in ceafa
[11:29] <R0ad|zZz> da' acolo nu era negru... era Al Pacino care e alb
[11:29] <pav[black]> Schatten, nu
[11:29] <pav[black]> te baga la puscarie
[11:29] <Schatten> hai gata dormiti mai departe
[11:29] <R0ad|zZz> la mititica

Schatten nu-ti doresti sa te intalnesti cu cativa dintre prietenii lui Lucifer . Si BTW nici unul dintre ei nu mai este copil .

eBE is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs

Thread Tools

Posting Rules