![]() |
| | #42 (permalink) | ||
|
Am vorbit cu Schatten pe IRC. Concluzia este urmatoarea : Daca ai fost amenintat IRL pe privat ai atunci eu ma retrag. Eu nu te-am amenintat IRL cu nimic sau cel putin nu asta a fost intentia mea. Pana la probleme serioase IRL e cale lunga de la o discutie in contradictoriu pe tema jocuri . indiferent cine a avut dreptate sau nu . Cred ca threadul asta e total inutil si ar trebui inchis | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
Uita bah ca au fost 2 persoane care au fost interesate de acest thread. Nu trebuia si voi sa incepeti cearta. Ca poate chiar ar fi fost lume dispusa sa discute. Oricum.....
__________________ I'm sorry kiddies but this thread has become much like the special olympics, even if you win you're still retarded | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Pai ...defapt cel mai mult ma intereseaza sa joc Galaxies. Cum o sal joc este partea a 2-a. Si asta e frate.. daca eu gasesc un mod sa joc fara sa platesc 15 dolari pe luna, voi juca asa. Nu te mai da asa mare ca ai tu bani ca oricum ma doare in p**a de tine. Care-i problema? Daca nu iti place aces thread sau ce scriu eu in el, nu mai posta aici.
__________________ I'm sorry kiddies but this thread has become much like the special olympics, even if you win you're still retarded | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
doamne ZaDevil, cauti atentie ? tot injuri ? esti complexat de situatia ta financiara de tre sa aduci tot timpu in discutie asta ?
__________________ "It takes a big man to cry, but it takes a bigger man to laugh at that man." "Don't hate the player, hate the game." "Painer, ai observat ca ai postul cu numarul 1337 ? - Osy""I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer." | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| ZaDevil - Nu eu o sa fiu acela care dupa 2-3luni de joc o sa planga ca ia fost banat caracteru ca a platit pe naspa... daca alta treaba nu ai deat sa pierzi timpu inutil... go for it
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. Last edited by Lucifer; 05-07-2004 at 19:10.. | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Parerea mea, Zadevil, este urmatoarea: mai treci si tu pe la scoala, ca ai probleme grave cu ortografia. Cât despre faptul ca vrei sa comiti un furt si-l si anunti in scris pe-aici, cred ca e motiv de avertisment. Sau mai mult. Sunt un forum troll cu state vechi pe CG, si posturile tale imi ranesc ochiul. Si bunul simt. On-topic: românii se intilnesc prin toate mmorpg-urile, stau la taclale, se ajuta si se injura reciproc. Nu trebuie impinsi de la spate sa-si formeze comunitatile.
__________________ M-a facut unu' sa strang 470 RON sa-mi iau Lian-Li V1000, si cand s-o iau, mi-a zis ca e 670 RON +TVA.... | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
adaug la cele spuse de Para : unii Quote:
| |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
recomandati-mi si mie niste MMORPG-uri care se pot juca fara a plati abonamente sau alte chestii, si la care daca nu sunt free, sa pot gasi varianta sparta pe piata locala eventual sa mearga decent pe o placa video gf4 mx440
__________________ Nae | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|