Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-11-2004, 12:28   #81 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

Gilda de koreeni trebuie sa aibe un lider EU sau US, eu nu ii prea vad pe ei gandint... la tot ce sunt buni este levalat. nu stiu cum de nu se plictisec baietzi de monotonia infernala a levalatului.

Asta ca sa numai vorbesc de numele stresante cu zeice de stelutzi, paranteze si alte semne de punctuatzie

Punctul forte al imbecilitatzi lor este ca nu stiu engleaza.. daca blizzrd le face servare pt ciunciungeza lor... sa se duca sa joace acolo

Lucifer is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2004, 13:33   #82 (permalink)
Registered User

iDRAGONN's Avatar

Singurii asiatici care ii respect sunt japonezi,am jucat L2 OB jp,si am ramas profund impresionat,de cat de fun era,respectul unu fata de celalt jucator de langa tine.Deci acolo nu exista ks,m am adapta imediat si am invat cateva expresii in japoneza si am avut parte de o experienta misto.Desigur pina au intrat niste dobitoci americani,europeni ce o fi fost,care strigau pe shout tot felu de timpeni,si baieti au banat orice ip strain,nu ca cretini de NA...Cum zicea si EBE koreenii si chinezii sunt in grupuri si uniti,dar majoritatea au un sef in state pt care lucreaza,IGE si alti...Majoritatea sunt retarzi si prost crescuti,nu stiu engleza si se cred superiori...
SI cum zicea Lucifer nu i duce capu la prea multe ,decat grind,cheat cheat cheat.Sunt incapabili sa joace un joc fara sa foloseasca niste cheateauri,mai mult sau mai putin.
Si majoritatea astora se plimba prin jocuri simplute ca sa zic asa,unde prima faza importanta e sa faci lvl,grind,grind asta stiu ei ,asta inteleg ei dintrun joc...Cati din astia ati vazut in AC?nu multi ,oare de ce?^^

iDRAGONN is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2004, 13:37   #83 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

Quote:
Originally Posted by eBE
Hai sa va zic de ce va deranjeaza asa de mult jucatorii asiatici . pentru ca ei spre deosebire de ... hai sa zicem jucatorii romani , sunt uniti si organizati si fac tot ce se poate face in joc impreuna, motiv pentru care enerveaza pe toata lumea cu prezenta lor numeroasa si normal de dominare a locului unde se joaca . Cred ca ma apuc sa invat koreana ca sa pot sa joc cu ei ca au pe departe cel mai mare fun in orice joc si au si castiguri financiare din asta.
adevaru ca cea mai grava bataie in guildwars ne-am luat-o de la asiatici.. in tomb

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2004, 13:44   #84 (permalink)
Registered User

iDRAGONN's Avatar

dar dupa ce trec vreo 2 ani o sa fie 30$ lol,welcome to the internet lol

www.runescape.com THE SHIT!!!

Old 01-11-2004, 16:04   #85 (permalink)
Registered User

nttsagat's Avatar

dada aia care juaca cu cate 3 caractere o data

nttsagat is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2004, 20:30   #86 (permalink)
shr00m

Black_Elf's Avatar

30 , 49 same shit , different smell oricum il cumpar

Black_Elf is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2004, 00:30   #87 (permalink)
eBE
Registered User

eBE's Avatar

Recunosc ca nu am fost prea coerent in ultimul meu post . O sa incerc in asta dar nu garantez nimic

Binenteles vorbim in termeni generali . Primul meu contact cu un korean a fost in AC in urma cu ani buni . Individul ala m-a invatat foarte multe lucruri in AC si am facut cunostinta cu el in joc, intr-o padure, sub un copac de unde nu stiam incotro sa o apuc . Era prima mea experienta cu un mmorpg si eram dezorientat total .

Dar sa revenim la oitele noastre ... In termeni generali , cum spuneam mai devreme , eu am observat urmatoarele lucruri :

Japonezii - destul de exclusivisti dar daca ajungi sa te intelegi cu ei incepi sa te consideri lipsit de imaginatie si creativitate si descoperi ce insemna sa te distrezi cu adevarat intr -un joc fara sa fii role-player cu creierii arsi de jocuri

Koreenii - Sunt gasiti in toate jocurile care au legatura cu fantasy sau care contin acest cuvant . Sunt intodeauna uniti , in grupuri numeroase, se considera superiori pentru ca nu inteleg cultura si modul de gandire al albilor asa cum nici noi nu intelegem ce draq fac ei acolo .
Intr-un fel , nu cu adevarat, dar asa intr-o anumita masura, am o mica invidie pe ei asa cum am invidie si pe tiganii autohtoni care daca "dai in unu, tipa 10" .
Nu stiu daca reusesc sa ma fac cu adevarat inteles la faza asta . Dar sincer mor de invidie cand vad clanuri de zeci, sute de jucatori care vorbesc aceeasi limba, stau impreuna tot timpul si fac "ce ii taie capu" si de multe ori ( vezi cazul Lineage 2 ) efectiv stabilesc regurile pe server .
Romanii fac si ei "ce ii taie capul" dar fiecare de capul lui si asta din simplul motiv ca romanii din principiu nu acepta nici un fel de autoritate sau organizare ierarhica . Nu numai ca nu sunt role-playeri dar intr-un clan romanesc din orice joc discutiille cu si despre jocul respectiv ocupa in cel mai fericit caz 5% sau ceva de genu' in rest se vorbeste porcos despre personajele de sex feminin din joc sau despre mama unui nefericit din grup .

Chinezii - sunt gasiti doar in grupuri restranse si destul de rar , nimeni nu stie boaba de engleza

Europenii - Ei bine europenii sunt cam asa " Deci daca platesc e normal sa am customer suport la dispozitie oricand , ca eu platesc si le dau de mancare "
Sau :
" Keine andere Oper ist so naiv und gibt zugleich so viele Rätsel auf, die nie endgültig gelöst werden können "
( cine stie germana sa nu intrebe de unde am citatul asta ca e dupa google :P )

Foarte cool ce pot sa zic . o placere

Jucatorii din US , siplu si la obiect fara sa detaliez prea mult, sunt cam asa :

Hi there
Sup
Looking for a group ?
Sure
Great! Let's make it bigger

Spre incheiere vreau sa fac un fel de reproducere la o discutie intalnita de mine de NENUMARATE ORI la jucatorii romani din toate jocurile in care am avut de a face cu ei.
" Cine mi zice cum se face questul ala ca mie mi -e lene sa ma uit . "
Dupa 5 minute :
" Hai ma chiar nu raspunde nimeni ? "
Dupa 5 minute
" Baaaaaaaaaaa !! MAaaaa!!!! " Zice careva ? "
Dupa 5 minute :
" Eu ma pis pe jocul asta ca e naspa "

Ah si inca o chesti pe care o intalnesc iar de fiecare data :
" Ce e ebe ti-e rusine ca esti Roman ? "
Nu frate . Raspunsul este simplu . Nu mi-e rusine ca sunt Roman . ca o zic de fiecare data cand CINEVA MA INTREABA DE UNDE SUNT. Mi-e rusine cu romanii si nu doar o data am fost nevoit sa justific ca nu toti romanii sunt asa cum unii jucatori au pus eticheta pe noi .

Acestea fiind spuse e destul de clar care sunt motivele principale pentru care de obicei aleg servere de US in orice joc si in WOW o sa fac la fel.
Si sa nu uitam ca ceea ce am spus in acest post este DOAR O DISCUTIE LA MODUL GENERAL

eBE is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2004, 00:37   #88 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Quote:
Originally Posted by eBE
Romanii fac si ei "ce ii taie capul" dar fiecare de capul lui si asta din simplul motiv ca romanii din principiu nu acepta nici un fel de autoritate sau organizare ierarhica . Nu numai ca nu sunt role-playeri dar intr-un clan romanesc din orice joc discutiille cu si despre jocul respectiv ocupa in cel mai fericit caz 5% sau ceva de genu' in rest se vorbeste porcos despre personajele de sex feminin din joc sau despre mama unui nefericit din grup .
Asta inseamna ca ghilda noastra din Guild Wars a fost o exceptie? E adevarat, unii intrebau pana la disperare chestii pe care le-ar fi aflat daca ar fi citit linku' cu ghidu' pt. acest beta, insa per total chiar a fost misto si cei cu care am halaiduit prin joc au fost tare de treaba, desi unii aveau un mare zero la capitolu' MMO-uri.
Nu ma deranjeaza sa fac party cu strainii, insa prefer sa o fac cu romani, cu oameni de aici pe care ii cunosc cat de cat, in care am o incredere si care, din cauza ca posteaza pe aici, au o experienta mai mare sau mai mica in domeniu' jocurilor.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2004, 00:45   #89 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

o precizare la ce a zis ebe... pe serverele US din lineage koreenii nu fac legea.. poate gm koreeni sau ncsoft

sint doar chinezi, si sint fff multi, vreo 500-600 doar pe bartz, au clanul lor dar nu sint de partea niciunei aliante din razboi, sint neutri... ei sint doar cu farming si sa nu ii superi...

1% vorbesc engleza binisor

ceilalti vin cu faze de genul
(un chinez catre un cleric:

OoOloveOoO: ++++buff
Healer: say the magic word
Healer: say please

etc
retarzi

am invatat o injuratura in chineza si le ziceam cind era cazul
---
iar despre japonezi (am jucat si eu cu iorya lineage in beta japonez) si stiu sigur ca astia au mai multa onoare decit americanii... si daca dropai un item (de multe ori trudeai mult sa faci bani sa iti iei altul) japonezii mai tot timpul
ti-l dadeau inapoi pe cind americanii iti trageau "lol, you fool, thanks".
--------
ebe ok, alegi servere de US... dar sper sa nu ai nevoie de ping mai bun la vreun joc

Last edited by Capcaunu; 02-11-2004 at 00:55..

Old 02-11-2004, 00:53   #90 (permalink)
Registered User

eBE mie nu mi-a fost rusine sa spun ca sunt din Romania in DAoC, ba dimpotriva.Dar am avut si parte de romani care au sifonat imaginea Romaniei ca gameri pe acelasi server si atunci mi-a fost cam nasol.

Assassin are dreptate, dar parca strainii sunt umpic mai organizati, ei se si joaca se si distreaza in acelasi timp, la noi e doar distractie.Decat sa intrebi pe ghilda ceva mai bine intrebi pe canalul public pentru ca acolo o sa ti se raspunda cu nu stiu sau cu raspunsul bun.

Mephisto is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2004, 01:02   #91 (permalink)
eBE
Registered User

eBE's Avatar

Ha ! Wow Fileplanet Beta :

Assassin din pacate guilda CG din GW cand sa terminat eventul avea rating mai mic decat guilda facuta de mine duminica seara cu necunoscuti si cu invitatii facute aleatoriu in oras . Asta exact dupa faza cu "Ce ebe ti-e rusine ca esti roman ? " . Cand am dat raspunsul listat de mine in postul anterior in 2 minute am fosta dat afara din guilda . Ma rog sa zicem ca in GW a fost free si au fost multi neexperimentati.

Capcaunu din curiozitate cum deosebesti tu chinezii de koreeni in jocuri ?

Mephisto asta am zis si eu ca nu mi-e rusine ca sunt roman . Dar sa afirmi ca ti-e lene sa cauti o informatie si sa faci spam cu asta pe canalul de guild chat nu faci nimic alceva decat sa pastrezi nivelul de discutie la un nivel de never evolving aproape de retard . Si asta doar pentru ca "mi-e lene frate" si in majoritatea cazurilor cei cu lenea platesc "pe naspa" si nu prea-si dau interesul .

BTW oferta WOW pe FILEPLANET : ( tnx Misa )

http://www.fileplanet.com/subscribe/wow/index.html

eBE is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2004, 01:07   #92 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

Dupa 4-5 luni de stat in lineage stiu sigur ca 95% din asiatici de pe serverele US sint chinezi, am invatat mai multe expresii de-ale lor. In plus, natie saraca.. joaca lineage pe US pt ca americanii cu bani cumpara caractere/adena... Mai mult Lineage2 China s-a lansat nu cu f mult timp in urma, deci nu aveau unde sa joace.
Mai mult, koreenii au 28 de servere la ei... nu au ce sa caute aici.

Old 02-11-2004, 01:24   #93 (permalink)
Misa
Guest

always Ibi

Reply With Quote
Old 02-11-2004, 01:48   #94 (permalink)
Registered User

iDRAGONN's Avatar

Trebuie sa recunosc ca din ce am citit Ebe are dreptate la faza cu koreenii.Sunt f uniti,grupuri mari,dai in unu vin 50.E de apreciat.Romanasii nostri intredavar ,lene si pe degeaba daca se paote,faza cum zicea si tu ,cum fac questu ala ,cum pun punctele alea,chestii care daca citeau putin un guide sau pe siteu jocului aflau imediat.Dar asta se intampla peste tot sincer.Unii sunt idioti ,iar altii stiu sa citeasca lol.Ba multi se uita la screnuri la WOW si zic .blah cartonish graphics,WOW sucks...adica un fel de retarzi..Un mmorpg nu osa fie niciodata masurat numai dupa grafica,ex cel mai concludent e AC.Cum poti sa apreciezi un joc dupa grafica,si nu dupa feeling,fun,complexitate etc,nu stiu.
Si asiatici din l2 trust me sunt chinezi,koreanii sunt doar din America,US rezidents^^.Si sincer sa reusesti sa faci un clan de 20-30 de romani intrun mmorpg,e aproape imposibil,oameni gasesti,dar sa gasesti si oamenii potriviti...
Europenii nu prea ii suport decat pe swedezi si astia din tarile noridice,francezi nu i suport,englezi mai merge..dar e trist,e greu sa gasesti unii care sunt mai alive.In DAOC pur si simplu parca erau morti toti,adica nu prea glume ,nu prea nimic.
Anyway daca joc WOW ,voi juca pe US ,cu riscu sa dau peste copii timpiti,si asiatici,dar si peste oameni civilizati...

Old 02-11-2004, 01:54   #95 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Mephisto si eBE, repet, romanii nostri nu sunt cu nimic mai buni sau mai prosti decat alte natii (ma refer in speta la jocuri) - sunt absolut sigur ca procentele sunt aproximativ egale. Daca vom face o ghilda de GW numa' din romani, alesi pe spranceana, eu fac pariu pe ce vrei tu ca va fi una peste medie, oricum in nici un caz mai prejos ca media. E o greseala sa pleci din start cu conceptia ca *orice* e made in Romania e din start dezavantajat(a) tocmai din cauza asta. Eu am curaju' sa incerc sa formez o asemenea ghilda si sunt constient ca voi avea ceva de lucru mai ales daca voi alege membri la care prioritatea va fi caracteru' lor si nu experienta in jocuri (online). Adica acestia vor tre' invatati, educati etc. - prefer oricand un newbie in jocuri, da' o persoana de treaba, decat un superjucator de mmo-uri, da' cu caracter infect.
Datorita unor asemenea prejudecati pe care le aveti, nu exista o comunitate solida romaneasca in juru' unui joc. Eu m-am angajat sa fac una pt. Guild Wars (si contez pe ajutoru' vostru) - voi va bagati sa faceti una pt. WoW?

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2004, 09:21   #96 (permalink)
Registered User

Lionhunter's Avatar

Sa inteleg ca cei din US Closed beta nu se pot juca in Stress test?

Lionhunter is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2004, 09:28   #97 (permalink)
Registered User

Assassin nu am zis ca romanii nostri sunt mai buni sau mai prosti. Si in DAoC romanii sunt foarte buni, cu toate ca unii din ei ne fac de ras. Nu am zis ca *orice* made in Romania e un dezavantaj, doar ca neexistand o comunitate asa de mare ca la straini de oameni care joaca sau au jucat MMORPG-uri, startul va fi mai greu si conteaza de oameni daca vor sa invete sau nu. Cu toate ca in GW am avut momente de iesire am spus ca daca o sa am bani de versiunea finala atunci o sa intru in ghilda romanilor.
Nu da vina pe mine pentru ca sunt romanii imprastiati prin MMORPG-uri si nu uniti pentru ca (revin la DAoC) unii dintre noi vor sa wtfpwn fara sa ii mai intereseze nimic si altii dintre noi vor sa fie mai atenti la detaliile jocului si aici nu ma refer la grafica si la dmg, ce se intampla daca dai un buff sau un debuff pe inamic si chestii din astea.
Eu nu ma bag sa fac ghilda pt WoW pentru ca nu sunt facut sa fiu lider, eu sunt facut sa urmez un lider, din pacate unii nici macar atat nu pot sa faca sau toti vor sa fie sefi.Eu mai intervin cu sfaturi, dar a conduce este prea mult pentru mine.

Edit: ah, degeaba te chinui sa inveti niste romani un joc (in cazul de fata MMORPG) daca ei nu sunt dispusi sa invete. (cred ca am mai zis asta mai sus, dar sa fiu sigur)

Last edited by Mephisto; 02-11-2004 at 09:39..

Old 02-11-2004, 09:32   #98 (permalink)
Unskilled Brainless N00b

Painer's Avatar

mda aceleasi discutii despre ghilde romanesti...S-a intamplat pe vremuri in AC. 10-15 prieteni, toti ne stiam, ne vorbeam, dar ca de obicei au existat opinii diferite, persoane cu pareri pro-contra. N a rezistat ghilda aia mai mult de 8 zile. Si TOTI ne stiam!!!
Nu e cazul. Romani insa, toti in aceeasi ghilda, condusa de ...americani, etc...asa mai merge. Insa 100% RO nu o sa functioneze ever...
"I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer."

Painer is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2004, 12:10   #99 (permalink)
Registered User

Assasin, de ce nu faci o ghilda romaneasca pentru WOW ? Eu din pacate nu am putut sa ma joc Guildwars in weekendul trecut. Am inteles ca este foarte bun jocul insa probabil va aparea prin martie, nu ?
Pana atunci ce-ar fi sa ne strangem mai multi, sa luam WOW din State si sa organizam acolo o ghilda ?! Chiar nu pot sa cred ca nu suntem in stare sa fim uniti si sa avem bun simt ! Singura problema este sa ne hotaram in a juca WOW.

[Ntt]Skippy is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2004, 13:34   #100 (permalink)
Registered User

Pentru ca la WoW trebuie platita subscriptia lunara. Mai repede gasesti oameni care sa dea 50$ pe joc si sa se joace free(GW) decat sa dea ~50$ pe joc si sa plateasca ~15$ pe luna(WoW)

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs

Thread Tools

Posting Rules