![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Sunt in cautarea unei modelitati de plata pentru internet. Un card mai exact. Am un Virtuon de la BCR si sunt complet nemultumit de el. Tot ce am reusit sa "cumpar" cu el au fost cateva luni de Eve dupa care au binevoit sa schimbe merchant-ul si nu mi-a mai primit cardul. Am mai citit pe aici pe forum de un alt card, numitul Taifun de la Bancpost, care cica ar fi acceptat mai peste tot. Daca mai stie cineva alte variante, de preferinta experimentate, cu avantaje, dezavantaje (comisioane mari etc.) as vrea sa stiu si eu (si poate si altii ).
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
taifun,mastercard . bancpost am platit cu el eve online, lineage, supporter pt hattrick + folosit la 4-5 agentii de pariuri (ca mai cer unele extra info pt ca esti roman, e altceva)
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 Last edited by Capcaunu; 03-09-2004 at 12:09.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Guest |
De cand a intrat in functie noul cod IBAN la banci, numai exista card virtual si card pt ATM. Daca ai card ATM si ai bani pe el, poti sa platesti, cel putin cu ala de la Banc Post poti. Ultima oara eu am pus bani pe cardul ATM de la Banc Post pt ca pe Taifun nu imi accepta si a mers la EvE
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Uitati ce am gasit ra raiffeisen, mi se pare o chestie interesanta si cred ca din asta o sa imi fac http://www.raiffeisen.ro/rom/carduri...#mastercardusd . Partea misto e ca au si optinuea de seccurecode/veriffied by visa gratuit. Threadul e aici pentru ca majoritatea mmo-urilor (cele bune ca sa zic) sunt pe bani. Si jucatorii seriosi joaca pe bune iar asta este una din problemele lor: plata jocurilor. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Guest |
eu am taifun, insa nu l`am folosit. nu pre aam incredere in chestiile de pe net , nu de alta da shtiu oameni care se ocupa cu magarii d`astea shi shtiu cat de ushor potzi ramane cu cardu chel ! oricum daca facetzi careva tranzactzii cu taifunu` sa`mi zicetzi cum a decurs
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 |
bineintzeles ca risti cand folosesti cardul pe net. iti zic si aia de la banca. eu am folosit taifun. cel mai bine e sa-ti bagi pe el exact cat ai nevoie si il folosesti in ziua aia. deci cel mai bine il folosesti la jocuri online unde daca e sa pierzi , pierzi doar 15/20$
| ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
taifun pwns!
__________________ "It takes a big man to cry, but it takes a bigger man to laugh at that man." "Don't hate the player, hate the game." "Painer, ai observat ca ai postul cu numarul 1337 ? - Osy""I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer." | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Eu am un Visa Electron de la Tiriac si stiu sigur ca se poate folosi pe net si in afara romaniei. Din pacate nu sunt multe jocuri care accepta plata prin Electron...inca. Dar cred ca un card Visa obisnuit in valuta e perfect! La Tiriac exista, si cred ca la majoritatea bancilor.
| |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Guest | Quote:
Diferenta intre Electron si alt card este ca Electronul nu poate fi folosit in tranzactiile MOTA, adica jocurile gen FFXI, DaoC unde ti se deschide o aplicatie unde postezi info de pe card pt plata in schimb la tranzactiile prin I.E merge, asta e singurul inconvenient. Nu merge peste tot | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
Salut. As avea si eu o intrebare. Am card de credit de la Reiffeisen Bank. Merge sa platesc cu el MMO-urile (limita de credit este in lei)? De asemenea, merge sa platesc cu un card de debit in lei sau trebuie sa fie in dolari / euro? | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2001 Location: Bucharest for now | Quote:
(asta tziar spune multi romani)BTW cum ai reusit sa platesti cu virtuonul ca mie nu mi l-a acceptat neam. In rest cred ca VISA International este universal valabil dar costa cam mult intretinerea si deschiderea.
__________________ MMORPG-urile sunt ca femeile. La inceput sunt misterioase, pline de taine si par o potentiala sursa de placere ca in final sa ajunga sa-ti consume timpul, banii, prietenii, viata sociala, etc (Urban) Un barbat intelept nu isi contrazice nevasta. Asteapta pana o face ea singura. (Humphrey Bogart) Bunul renume al unei femei se datoreaza tacerii mai multor barbati. (Maurice Chevalier) Cand o femeie isi contureaza buzele, este ca si cand un soldat isi curata mitraliera. (Bob Hope) | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|