Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-09-2004, 09:01   #1 (permalink)
Registered User

kind3r's Avatar

Question Cel mai bun card romanesc pentru plati online

Sunt in cautarea unei modelitati de plata pentru internet. Un card mai exact. Am un Virtuon de la BCR si sunt complet nemultumit de el. Tot ce am reusit sa "cumpar" cu el au fost cateva luni de Eve dupa care au binevoit sa schimbe merchant-ul si nu mi-a mai primit cardul. Am mai citit pe aici pe forum de un alt card, numitul Taifun de la Bancpost, care cica ar fi acceptat mai peste tot.

Daca mai stie cineva alte variante, de preferinta experimentate, cu avantaje, dezavantaje (comisioane mari etc.) as vrea sa stiu si eu (si poate si altii ).

kind3r is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2004, 09:51   #2 (permalink)
Caine de atac

Reddog's Avatar

si de ce naiba ai pus threadul asta in sectiunea RPG???????????? cardul bancar este un joc???

MAI MULTA ATENTIE~!!!! exista sectiune speciala pentru astfel de intrebari.

Reddog is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2004, 09:57   #3 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

taifun,mastercard . bancpost
am platit cu el eve online, lineage, supporter pt hattrick + folosit la 4-5 agentii de pariuri (ca mai cer unele extra info pt ca esti roman, e altceva)

Last edited by Capcaunu; 03-09-2004 at 12:09..

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2004, 10:53   #4 (permalink)
Nick anterior: gicu2003

Maestro's Avatar

Inainte sa am card de credit Taifun-ul mergea perfect.

@Reddog: Desi ai dreptate, puteai sa ii raspunzi macar. Si... lasa-i pe admini sa il corecteze daca a postat gresit.. stiu si ei sa mute un thread..

Maestro is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2004, 12:00   #5 (permalink)
Administrator

Andrei [CG]'s Avatar

Sunt de acord cu threadul aici, eventual sa posteze lumea ce card are si la ce joc il foloseste pentru plati.

Andrei [CG] is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2004, 20:12   #6 (permalink)
Misa
Guest

De cand a intrat in functie noul cod IBAN la banci, numai exista card virtual si card pt ATM. Daca ai card ATM si ai bani pe el, poti sa platesti, cel putin cu ala de la Banc Post poti. Ultima oara eu am pus bani pe cardul ATM de la Banc Post pt ca pe Taifun nu imi accepta si a mers la EvE

Reply With Quote
Old 03-09-2004, 20:50   #7 (permalink)
Registered User

kind3r's Avatar

Uitati ce am gasit ra raiffeisen, mi se pare o chestie interesanta si cred ca din asta o sa imi fac http://www.raiffeisen.ro/rom/carduri...#mastercardusd . Partea misto e ca au si optinuea de seccurecode/veriffied by visa gratuit.

Threadul e aici pentru ca majoritatea mmo-urilor (cele bune ca sa zic) sunt pe bani. Si jucatorii seriosi joaca pe bune iar asta este una din problemele lor: plata jocurilor.

Old 03-09-2004, 21:39   #8 (permalink)
..bHz..
Guest

eu am taifun, insa nu l`am folosit. nu pre aam incredere in chestiile de pe net , nu de alta da shtiu oameni care se ocupa cu magarii d`astea shi shtiu cat de ushor potzi ramane cu cardu chel ! oricum daca facetzi careva tranzactzii cu taifunu` sa`mi zicetzi cum a decurs

Reply With Quote
Old 03-09-2004, 22:05   #9 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

Am facut destule tranzactzii cu taifunu... si e foarte safe... atat timp cat nu ai troieni, sau alte tampeni de genu asta, nu vad care ar putea fi problema...

Lucifer is online now    Reply With Quote
Old 05-09-2004, 02:52   #10 (permalink)
Registered User

bineintzeles ca risti cand folosesti cardul pe net. iti zic si aia de la banca. eu am folosit taifun. cel mai bine e sa-ti bagi pe el exact cat ai nevoie si il folosesti in ziua aia. deci cel mai bine il folosesti la jocuri online unde daca e sa pierzi , pierzi doar 15/20$

Haplo is offline    Reply With Quote
Old 05-09-2004, 14:30   #11 (permalink)
Unskilled Brainless N00b

Painer's Avatar

taifun pwns!
"I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer."

Painer is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2004, 01:10   #12 (permalink)
eBE
Registered User

eBE's Avatar

Incepand cu luna septembrie toate cardurile romanesti cu sigla Mastercard/Visa pe ele si care sunt aceptate la ATM internationale merg la platile online

eBE is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2004, 09:11   #13 (permalink)
Registered User

kind3r's Avatar

o avea legatura cu faza cu IBAN-ul ? cred ca da.

Old 09-09-2004, 18:57   #14 (permalink)
eBE
Registered User

eBE's Avatar

pai da . normal ca are legatura . asta a fost si ideea schimbarii si introducerii codului IBAN

eBE is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2004, 21:45   #15 (permalink)
Banned

Schatten's Avatar

Eu am un Visa Electron de la Tiriac si stiu sigur ca se poate folosi pe net si in afara romaniei. Din pacate nu sunt multe jocuri care accepta plata prin Electron...inca. Dar cred ca un card Visa obisnuit in valuta e perfect! La Tiriac exista, si cred ca la majoritatea bancilor.

Schatten is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2004, 23:04   #16 (permalink)
Misa
Guest

Quote:
Originally Posted by Schatten
Eu am un Visa Electron de la Tiriac si stiu sigur ca se poate folosi pe net si in afara romaniei. Din pacate nu sunt multe jocuri care accepta plata prin Electron...inca. Dar cred ca un card Visa obisnuit in valuta e perfect! La Tiriac exista, si cred ca la majoritatea bancilor.

Diferenta intre Electron si alt card este ca Electronul nu poate fi folosit in tranzactiile MOTA, adica jocurile gen FFXI, DaoC unde ti se deschide o aplicatie unde postezi info de pe card pt plata in schimb la tranzactiile prin I.E merge, asta e singurul inconvenient. Nu merge peste tot

Reply With Quote
Old 19-09-2004, 23:04   #17 (permalink)
Registered User

Salut. As avea si eu o intrebare. Am card de credit de la Reiffeisen Bank. Merge sa platesc cu el MMO-urile (limita de credit este in lei)?

De asemenea, merge sa platesc cu un card de debit in lei sau trebuie sa fie in dolari / euro?

Vulture is offline    Reply With Quote
Old 19-09-2004, 23:46   #18 (permalink)
Misa
Guest

Dupa introducerea noi cod IBAN teoretic ar trebui, dar cel mai bine sa te duci sa te informezi la banca care ti-a eliberat cardul daca poti sa faci tranzactii online.

Reply With Quote
Old 20-09-2004, 09:15   #19 (permalink)
Registered User

kind3r's Avatar

banuiesc ca depinde si de ce tip de card e, maestro nu cred ca merg de nici o culoare pentru plati online

Old 21-09-2004, 05:01   #20 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by kind3r
Cel mai bun card romanesc pentru plati online
Ala care nu e al tau (asta tziar spune multi romani)

BTW cum ai reusit sa platesti cu virtuonul ca mie nu mi l-a acceptat neam.
In rest cred ca VISA International este universal valabil dar costa cam mult intretinerea si deschiderea.
Cand o femeie isi contureaza buzele, este ca si cand un soldat isi curata mitraliera. (Bob Hope)

S.coi.CA is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs

Thread Tools

Posting Rules