![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 | Quote:
| ||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Guest |
Da, eu am Taifun si platesc 2 conturi de EvE cu el. Dar de la 1 septembrie numai exista card doar online. Iti pui bani pe cardul ATM de la BancPost ala care l-ai primit cand ti-ai facut si Taifunul. Ultima oara cand am fost sa bag bani pe Taifun nu a mers si am bagat pe ATM card si am platit cu el si a mers | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 | Quote:
| ||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Romania, Bucuresti |
Sabrina...uhh...ma rog...alea alea...stiti si voi ![]() Acum, revenind la topic, eu am VISA in USD de la BRD si din pacate nu functioneaza pe internet. I-am intrebat si mi-au spus ca trebuie sa fac cerere pentru fiecare tranzactie in parte....o porcarie, ce sa mai.....asa ca o sa trec pe Taifun. Ce as dori eu sa stiu este la ce curs se face schimbul valutar atunci cand platesti ceva afara si daca ati intalnit probleme la hoteluri/restaurante/magazine din Europa cu acest card.
__________________ http://eu.wowarmory.com/character-sh...%20Blade&n=Ntt | ||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Se schimba la cursul valutar international . poti gasii info la http://finance.yahoo.com/currency comisionul este mic . apox 20 mii ROL pentru o transactie de aprox. $50 asa ca renteaza . In mod normal nu ar trebui sa ai probleme nicaieri pentru ca transactiile prin Taifun de ex. sunt validate de Mastercard . Asa ca merchantul nu vede acolo Taifun vede doar Mastercard iar Mastercard vede contul Iban legat de cardul tau smdp | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Desi nu mai este valabila poanta, asa, pt distractia poporului: se putea ajunge pe negativ cu Taifun-ul , daca plateai ceva online peste suma existenta pe cardul virtual. Chestia mergea doar la un abonament deja existent, nu la verificarea initiala: de ex daca aveam 1000000 lei pe card si vroiam sa platesc 14$ pt eve , in momentul in care introduceam datele pe site , se verificau, si se efectua tranzactia fara probleme. Dupa vreo 4 luni daca nu bagam bani pe card, m-am trezit pe negativ - adica cu datorie la bancpost - (nu se fac verificari dupa tranzactia initiala). Daca in schimb nu as fi avut bani pt cei 14$ , tranzactia era respinsa pe loc. Acum, dupa ce a disparut cardul virtual nu mai exista aceasta problema (cel putin aparent) .
__________________ Incredible Ninja Squirrel o.O | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
am eu si la bcr si la banc prost..taifun ala Virtuon de a BCR e o prostie...nu e acceptat mai nicaieri.
__________________ "It takes a big man to cry, but it takes a bigger man to laugh at that man." "Don't hate the player, hate the game." "Painer, ai observat ca ai postul cu numarul 1337 ? - Osy""I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer." | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
are cineva virtuon sa-mi zica si mie daca merge sa platesc online, si cam pe unde merge? merge si in magazine sau numai la jocuri, sau cum? la virtuon era cu card separat ca la taifun sau e un singur card pe care il folosesc si la atm si pe net? e in lei nu?
__________________ Alex - 0727.571.253 | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
virtuon e un card separat....cum era taifun pe vremuri. eu am incercat sa platesc si pe niste site-uri, si eve-online si n-am reusit. O sa mai incerc la alte jocuri cand am ocazia. Taifun e acceptat peste tot
__________________ "It takes a big man to cry, but it takes a bigger man to laugh at that man." "Don't hate the player, hate the game." "Painer, ai observat ca ai postul cu numarul 1337 ? - Osy""I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer." | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Am card la BancPost dar oficiile lor sunt asa departe ca nu-mi vine sa il mai folosesc. Acum nici nu mai au Taifun, cu ce card poti plati de pe net? E un card de debit numit Taifun care se poate folosi la ATM la care inainte putea sa iei Taifunul ala virtual?
__________________ Alex - 0727.571.253 | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Romania, Bucuresti |
A ramas unul singur pentru ca au securizat tranzactiile. Se poate plati direct cu el, oriunde, pe internet.
__________________ http://eu.wowarmory.com/character-sh...%20Blade&n=Ntt | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
stie cineva cum e cu cardurile noi de la IGN ? am inteles ca se pot face tranzactii pt net (carduri doar pentru asta) dar sunt curios daca are cineva
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|