Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-12-2004, 16:32   #41 (permalink)
Registered User

cu cardul de credit mastercard de la raiffeisenbank in lei se poate plati online. am facut vreo 3 sau 4 plati la diferite site-uri din state si a mers bine.

cyuba is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2004, 15:43   #42 (permalink)
Registered User

Eu am VISA Electron si imi merge la toate De la Reifeissen (sau cum se scrie)

DarK-Elf is offline    Reply With Quote
Old 25-12-2004, 21:02   #43 (permalink)
Registered User

in ce se platesc mmorpg-urile in euro sau USD

The Sarj is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2005, 04:45   #44 (permalink)
Registered User

PaRaZiTu's Avatar

Am visa electron de la piraeus, si e ieftin, presupun ca merge mai peste tot, avand in vedere ca m-am inscris la ebay cu el.

PaRaZiTu is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2005, 09:04   #45 (permalink)
Registered User

costaan's Avatar

"Raiffeisen Bank încă nu are implementat sistem pentru plăţi pe internet" -răspuns din partea funcţionarei care mi-a înmînat cardul nou nouţ. In rest, servicii ireproşabile şi avantajoase.

costaan is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2005, 09:42   #46 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by costaan
"Raiffeisen Bank încă nu are implementat sistem pentru plăţi pe internet" -răspuns din partea funcţionarei care mi-a înmînat cardul nou nouţ. In rest, servicii ireproşabile şi avantajoase.
ce tot delirezi ...prietene eu ma mastercard in usd de la ei si nu am avut nici o problema ... folosesc cardul la 3 mmorpg fara probleme

ssorin is offline    Reply With Quote
Old 06-01-2005, 01:24   #47 (permalink)
Registered User

toxxicu's Avatar

corect si eu am mastercard de la raiffeisen si am platit cred pana acu 1000$ pe ebay si merge perfect. mai am un visa electron de la bcr, stie cineva daca merge acum online, odata cu IBAN`u ?

toxxicu is offline    Reply With Quote
Old 06-01-2005, 01:38   #48 (permalink)
Edi
Registered User

Edi's Avatar

daca va uitati pe site-urile bancilor, scrie daca sunt acceptate international sau doar la nivel national...
din cate stiu, toate cardurile Mastercard (de credit sau debit, in lei sau valuta), de la orice banca, sunt acceptate si in afara Romaniei...sper sa nu ma insel...
cu Visa Electron, slabe sanse.... cel mai bine e sa le dai un telefon daca nu scrie pe site, sau un mail
saptamana viitoare o sa-mi fac si eu un mastercard in lei si aflu exact la banca transilvania...ca au cele mai mici comisioane din cate am vazut...daca stiti alta banca mai buna, let me know

Edi is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2005, 19:07   #49 (permalink)
Registered User

Daca stie cineva cum platesc lucrurile castigate pe ebay il implor sa imi zica si mie ..ma chinui de 2 saptamani continuu....mi-am facut si Visa Virtuon de la BCR dar mi-a refuzat tranzactie BidPay ... nu mai stiu cum...va rog...

and1favorite is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2005, 17:09   #50 (permalink)
Registered User

barkone's Avatar

si io am un card de debit la BCR visa electron si vreau sa stiu daca de cand sau schimbat conturile iban merge platit ceva cu el pe net...in special pt jocuri (mai ales pt World of warcraft),
sau pt plati pe ebay.Iar ca final sa stiti ca tot thred-ul e cam confuz.....io unul nu am putut sa fac un top concret al celui mai bun card pt plati online.Inca mai astept un raspuns mai coerent.

barkone is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2005, 21:52   #51 (permalink)
eBE
Registered User

eBE's Avatar

and1favorite ai cumparat de la ebay inainte de a verifica modalitatile de plate pe care le ai ? Succes prietene ! Oricum asta nu este legat direct de carduri deci este oarecum offtopic . Poti sa platesti vanzatorul prin ordin de plata de la banca sau Western Union si in ambele situatii nu ai nevoie de credit card
Pentru dicutii cu si despre ebay vezi :
http://www.computergames.ro/forum/sh...ad.php?t=84667
http://www.computergames.ro/forum/sh...ad.php?t=91334
http://www.computergames.ro/forum/sh...ad.php?t=97454
http://www.computergames.ro/forum/sh...ad.php?t=93738

barkone Ce raspunzi coerent astepti ? Fiecare a impartasit experientele lui personale aici . Concluzia o tragi singur . si despre WOW sa scris de zeci de ori pe forumul asta ca NU merge platit cu card romanesc si asa va ramane pana la aparitia versiunii europeane . Dupa ce apare poti sa intrebi la ei la Customer Suport daca acepta sau nu credit cardul tau .

eBE is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2005, 09:33   #52 (permalink)
Gamer4life

[7]killer's Avatar

Bai nush daca asta e reclama sau ceva de genul asta dar oricum nu conteaza. Faza e ca eu am mai multe carduri toate Electron de la diferite banci, cardurile obtinutede la diferite locuri de munca si din diferite ocazii. Pana acum cel mai multumit sunt de cardul asta Visa Electron Global de la Banca Transilvania pentru ca poti face o multime de plati si de transferuri (operatiuni bancare in general) direct de la ATM si au comisioane mici. Acuma eu nu stiam despre chestia asta cu IBAn-urile si ca s-ar putea sa mearga si online. In schimb vestea proasta e ca site-ul lor la www.btrl.ro e unul dintre cele mai slabe din care le-am vazut la banci ... informatii putine si neconcludente. Despre cardul meu pe site nu scrie nimic despre plati online ... nici ca da nici ca nu .. .dar faza cea mai ciudata e ca pe site nu scrie despre nici un card ca ar putea fi folosit si online (sau poate nu am gasit eu) dar ar fi foarte ciudat ca BT sa nu ai card pentru plati online ?!?

Oricum ca sa fie postul cat mia ontopic ce vreau sa zic e ca Taifun din cate stiu (inainte de IBAN stuff) era cel mai bun pentru plati online pt. jocuri cel putin. Ce ar mai fi de zis e ca WoW va aparea pe 11 Februarie in RO si de fapt in toata Europa ... adica eu am primit mail de la ******** si mi-au zis ca pe 9 primesc ei jocul si pe 11 ar trebui sa fie la casa clientului. Sper sa se poata plati cat mai usor acest joc pentru ca dupa ce cumperi jocul nu ai decat o luna "gratuita" si nu vreau sa alerg in acea luna dupa banci sa-mi fac alt card cu care sa pot plati online .

[7]killer is offline    Send Message via Google Talk to [7]killer Send Message via Xfire to [7]killer Reply With Quote
Old 19-01-2005, 20:47   #53 (permalink)
Registered User

Help Me

VA rog spuneti-mi si mie LA ORA ACTUALA care este cel mai bun CARD. pentru plati (in special pe net) si la comisioane ( in special la tranzactiile in RO) ? VA rog Mult astept un raspuns cat mai exact. As vrea unul care sa fie in lei si care sa nu coste mult. PLSSS e URGENT. Spuneti-mi voi ce ati alege, eu vreau sa platesc facturile la telefoane (Connex, Romtelecom)plati in diverse magazine, dar si sa cumpar produse pe net( nu neaparat pt. jocuri).

Last edited by CrIs-T; 19-01-2005 at 22:07..

CrIs-T is offline    Reply With Quote
Old 20-01-2005, 16:10   #54 (permalink)
Registered User

Question

Primul raspuns mai motivat il iau in considerare. VA ROG astept 1 SFAT . AM banii si vreau neaparat sa-mi fac CARD. UNDE SI DE CARE?

Old 20-01-2005, 16:43   #55 (permalink)
Unskilled Brainless N00b

Painer's Avatar

bancpost taifun
"I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer."

Painer is offline    Reply With Quote
Old 20-01-2005, 17:01   #56 (permalink)
Nick anterior: dan2

Dan98's Avatar

nu exista cel mai bun card. toate sunt acceptate pe internet vrei nu vrei.

eu am taifun de la BP de cateva luni. am deja multe tranzactii pe el facute in diverse locuri (de la software, la conturi , ebay , haine, electronice, etc. pe el). niciodata nu mi-a fost respins ... ma rog odata nu imi ajungeau banii de pe el

Dan98 is offline    Reply With Quote
Old 21-01-2005, 20:35   #57 (permalink)
Registered User

E vreun card la BCR sau BRD care sa poata fii achzitionat fara sa ai un venit stabil, sa fie in lei si sa mearga sa poti plati si pe net?

Old 31-01-2005, 13:14   #58 (permalink)
Registered User

Ce carduri stiti si voi mai "ieftine" cu care se poate plati si pe net? Eu il stiu pe VISA CLASSIc de la BCR, care costa 120 000 si 240 pe an.

Old 05-02-2005, 03:00   #59 (permalink)
Registered User

Se poate face card de debit chiar daca nu ai loc de munca ?
( pt.ca eu sunt student la zi )
Fiind card de debit si nu de credit ma gandesc ca normal ar trebui sa se poata.

Gonzo120 is offline    Reply With Quote
Old 05-02-2005, 11:06   #60 (permalink)
eBE
Registered User

eBE's Avatar

Binenteles ca se poate .

eBE is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs

Thread Tools

Posting Rules