![]() |
| | #62 (permalink) | ||
| www.no-cash.ro s-ar putea sa va raspunda la toate intrebarile, sau sa va ameteasca si mai tare ![]() Eu am Visa Electron de la Raiffeisen, dar am fost totusi azi la BancPost sa-mi fac Taifun. | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 Location: bucuresti |
Card-ul virtual de la Taifun s-a desfiintat inca din toamna trecuta. Plati prin internet se fac acum cu card-ul normal si merge cam peste tot. Nu a fost joc care sa-mi fi refuzat subscriptia cu el. Singura problema am avut-o la Amazon cand am comandat prima data pentru ca a trebuit sa fac dovada ca sunt posesorul card-ului si a trebuit sa le trimit un extras de cont. O nimica toata.
__________________ divide et impera | ||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Quote:
pe banda alba din spatele cardului sunt 2 grupuri de cifre: 1 de 4 cifre si 1 de 3 cifre. tu trebuie sa il introduci pe al 2lea cel de 3 cifre (se numeste cod de siguranta). pinul nu il folosesti decat la atm sau la magazin cand cumperi cu cardul. | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
Confirm si eu ca visa virtuon de la BCR sucks. Singurul loc unde mi l-au acceptat (si am incercat in multe locuri ca vroiam sa scap de aia 20 de para pe care-i bagasem in el ) a fost sa donez bani pentru un forum ezboard. In rest nexam. Ce sunt cardurile ign?
__________________ Truth changes with experience | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.no-cash.ro/ofert/deb/ing1.html si ca sa cititez: "Nu exista suma minima pentru deschiderea contului de card insa pentru a deveni client al ING Bank este necesara deschiderea unui cont cu minim 10.000 USD." Stiam si eu ca astia sunt pretentiosi dar nici chiar asa. Cineva vorbea acum cateva posturi de niste carduri pe care le cumperi de la nus' ce chiosc, le alimentezi si asa mai departe... si care se numesc IGN, parca. | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Asta era mai demult man. De cand au lansat retail-ul s-a schimbat macaraua.Acum iti faci card ing pe moca, am si eu are si nevasta-mea. O sa va instiintez cat de curand daca merge visa-ul electron de la ING , eu special pentru wow l-am facut. Ce m-a atras e faptul ca se lauda ca fac schimbul valutar la curs bnr (deci fara comision de schimb).
__________________ Truth changes with experience | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 Location: Bucuresti |
Confirmare: Visa Virtuon e o laba Nu l-am putut folosi decat intr-un singur loc (un abonament la o revista in format electronic). O sa incerc curand Bancpost Taifun.
__________________ Saying that Java is nice because it works on all OS's is like saying that anal sex is nice because it works on all genders | ||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Mda
Fratilor am card taifun la Banc Post si nu merge !! Am incercat si eu si Mike , pe spatele cardului taifun sunt doua perechi de cifre una cu 3 cifre si dupa care urmeaza un spatiu si o pereche cu doua cifre. Pe fata scrie clar Back Post Eurocard Mastercard pe toata partea dreapta. Au si spus cei de la Turbine ca nu acepta "eurocards' pt ac1 expension. Daca cuiva ii merge cardul de la Banc post Taifun sa imi explice si mie cum a facut ca mie imi da aceaiasi eroare de 3 luni si ceva .Altor doua persoane care au incercat pt mine din state aceiasi eroare, nu cred ca tine de isp sau ceva ci de banca .
| |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
nick_b ai gresit oarecum threadul frate .... aici este un topic general dspre carduri tu vorbesti doar de AC . si majoritatea utilizatorilor pe acest thread nu prea inteleg despre ce vorbesti tu ca nu sunt la curent cu discutia purtata pe thredul de AC . o sa-ti raspund acolo ... | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Dupa cum am citit,cardul Visa-electron(indiferent de la ce banca)are putine utilizari si nu merge ptu comenzi pe net decat pe f putine siteuri.Deci il excludem. ,am cautat ofertele bancilor din ro...si cele care mi-au sarit in ochi au fost urmatoarele:Banca Transilvania- CARDUL VISA ELECTRON GLOBAL Emitere card 0 lei Administrarea cont card 0 lei Comision ridicare numerar de la automatele Bancii Transilvania 0 Soldul minim care trebuie pastrat in contul de card 49,000 lei Raiffeisen bank Cardul de credit MasterCard - lei : II. Taxe initiale si curente: Taxa initiala de emitere card principal/ suplimentar - 0 Sold minim intangibil: Neaplicabil Banca Comerciala Romana-BCR Maestro : Comision emitere initiala card: franco (0) Suma minima necesara pentru deschiderea contului de card:50.000 lei Suma minima ce trebuie mentinuta in contul de card:49.000 lei Comision alimentare cont card:franco Comision pentru achizitionarea de bunuri si servicii:franco Ps:Raiffeisen are si serviciul "Comert Electronic 3-D Secure este un nou serviciu pe care il poti atasa cardului tau si care iti asigura cumparaturi on-line, fara griji"-nush cat de bun e si cate siteuri folosesc acest serviciu ![]() Are cineva aceste tipuri de carduri?Sunteti multumiti de ele?....Adica: Poti face cumparaturi de pe net?...m-ar mai interesa si pariurile pe net dar presupun ca toate sunt acceptate | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 |
Despre cardurile romanesti: http://www.epayment.ro/plata_online/card.php
__________________ "Nu exista tortura mai nemarginita pentru om ca propriile ganduri." John Webster | ||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 Location: Bucuresti |
Update: Taifun a mers acolo unde Virtuon nu a vrut sa mearga. Raman pe Taifun.
__________________ Saying that Java is nice because it works on all OS's is like saying that anal sex is nice because it works on all genders | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
e imposibil, vezi sa nu fi uitat toantele alea sa iti bage banii pe card. eu cand mi-am facut card am depus si ceva bani in plus si dupa cateva zile tot vroiam sa scot si nu puteam, am fost inapoi la banca si au descoperit ca foaia aia pe care trebuiau sa o dea nu stiu unde sa imi dea drumu la bani in cont ramasese la ele. stupid ![]() mi se pare enorm 1 milion pentru emitere card
__________________ Alex - 0727.571.253 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|