Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-03-2005, 12:02   #81 (permalink)
Registered User

BLK, am vizitat site-ul tau. Super interesant dispozitivul. Ma gindesc sa faci un site mai comercial de prezentare, iti faci o firma, si incepi sa vinzi worldwide dupa ce implementezi si un sistem de plata online.

Merita incercat nu? Pentru plata online iti pot da mai multe detalii...

deedee is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2005, 12:03   #82 (permalink)
BLK

BLK's Avatar

nu merita incercat, in afara preturile pentru irda usb sunt mult mai mici decat ar ajunge cutia mea plus taxe postale plus cine stie ce alte taxe. prea mare incurcatura. situl va arata mai bine in curand, dar hei, aici suntem total offtopic, da un pm daca ai ceva de zis!
Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc!

BLK is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2005, 14:18   #83 (permalink)
Registered User

sandubogdan's Avatar

Pai nu mi-am facut card-ul inca, doar m-am interesat in treacat la bancpost si oricum nu aveam 1 mil la mine asa ca am plecat si am uitat sa intreb daca banii aia is taxa de emitere sau depozit initial la deschidere.

sandubogdan is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2005, 14:20   #84 (permalink)
Registered User

Rodon's Avatar

Quote:
Originally Posted by deedee
Da, da, cum sa nu.
In teorie totul e roz, dar dupa ce alergi la "n" banci sa iti faci carduri iar cand ajungi in fata pc-ului si primesti un un mesaj gen : "card refused" constati cu stupoare ca totul vireaza catre un cacaniu intunecat.
Pe scurt, toti zic ca ale lor carduri sunt acceptate pe internet, dar situatia nu e tocmai asa. M-am parlit cu 2 banci pana acum: BCR si Tiriac, nimeni nu le vrea si pace.

Rodon is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2005, 14:30   #85 (permalink)
Registered User

Hai sa clarificam un pic situatia

Pe internet exista doua tipuri de magazine:
a. Cele mari (cu volum f mare) gen Amazon care accepta cardul online dar tranzactia se intimpla ulterior (se incearca autorizare online si in caz ca nu se reuseste se incearca off-line; offline nu merg decit cardurile embosate). Eu am reusit sa platesc in USA cu un card BRD care nu este activat pt Internet.

b. magazine normale (ca sa ma exprim asa) care autorizeaza online.

c. mai exista si integratorii de plati online (de genul ePayment) care iti autorizeaza cardurile atit online cit si offline (fac orice ca sa iti ia banii, iti dai seama).

Sfatul meu este sa te duci la una din bancile care iti ofera si 3D Secure si sa iti faci un card embosat pe care sa il inrolezi ulterior in 3D Secure (vezi la BCR pe site de ex sectiune e-commerce).

Old 10-03-2005, 15:29   #86 (permalink)
eBE
Registered User

eBE's Avatar

Sa recapitulam: Pana acum cel mai aceptat card din cate am observat eu din experienta mea si a celor din jurul meu este Taifun de la BancPost .
Marele dezavantaj este ca BancPost este o banca care sufera grav la capitolul organizare interna si pana acum am vazut si avut o gramada de "probleme" mai mult sau mai putin minore dar enervante .
Ex
. Tipa de la banca a uitat sa completeze nu stiu ce formular Sau in cazul in care optezi pentru I-BANKING Taxa lunara pentru I-banking se plateste din contul primar nu din contul de card unde in mod normal depun banii ca sa fac platile online si astfel exista riscul sa mi se blokeze contul primar inclusiv contul de card daca nu am ce 30.000 lei necesari la sfarsitul lunii pentru taxa indiferent de suma de bani pe care o am pe card . etc, etc

Treaba buna este ca o data cu introducerea tipului de conturi IBAN de anul trecut tot mai multe carduri sunt aceptate international . Exceptie fac binenteles siturile / jocurile care prefera anumite tipuri de carduri dupa criterii stricte
ex. World of Warcraft US care pana de curand nu acepta decat carduri emise in US , CA si AU .

eBE is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2005, 15:36   #87 (permalink)
Registered User

Toate cardurile merge pe Internet cu conditia sa fie activate de la banca. Sint banci care le activeaza implicit (BCR, HVB), banci care activeaza la cerere (celelalte din linkul de mai sus) sau banci care nu le activeaza deloc (BRD, FinansBank, Piraeus).

Old 12-03-2005, 22:22   #88 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

eu imi platesc WoW cu Visa Electron de la ING. Nu m-a costat nimic, nu a trebuit sa depun nimic, doar ca muncesc cu carte de munca si a trebuit sa le duc niste acte. in schimb, acelasi card nu a mers ptr beta de Matrix Online (mda, mi-au cerut card la beta....geeeee), dar acolo se specifica clar ca nu accepta debit card.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 30-03-2005, 09:46   #89 (permalink)
Registered User

kind3r's Avatar

Ca o scurta amintire ... mi-am facut cardul de care ziceam la inceputu threadului (Mastercard in EUR de la Raiffeisen), am activat secure 3D, si am reusit sa platesc cu el 2 din 4 conturi de WoW (culmea al meu e unul din cele care n-au mers platite GG BLIZZ). Pana la urma s-a lamurit ca problema a fost de la Blizzard si a trebuit sa depun o contestatie la banca pentru ca sumele se blocasera desi tranzactia nu a fost facuta pana la capat.
In asteptarea deblocarii banilor am zis ia hai sa incerc si Virtuon-ul, poate poate. Asa ca m-am dus la BCR, am depus bani, a 2-a zi i-am mutat in contul virtual si ... surpriza ... am reusit plata din prima. Iata ca s-a dovedit util si Virtuon-ul la ceva. Marele dezavantaj la el e ca are contul in USD si platile se fac in EUR (comision LEI - USD + comision USD - EUR ). Ata ete, macar acum pot sa ma joc linistit.

Ca o mica concluzie la orice banca te-ai duce cred ca sunt la fel de dezinformati, total pe langa subiectul plati online, etc. Teoretic orice card in valuta care merge international (embosat) ar trebui sa mearga si pe internet fara o activare prealabila, cu toate ca sunt unele banci care implicit refuza acest tip de tranzactii.

kind3r is offline    Reply With Quote
Old 30-03-2005, 15:17   #90 (permalink)
Registered User

BlackD's Avatar

Confirm si eu : Cardul visa electron de la ING pare o alternativa buna la taifun. Are cele mai mici costuri asociate (pana si conversia in moneda straina se face la curs BNR), si e rapid si fiabil (are doar ING in spate). Problema e ca apare sub sigla visa electron - eurocard-mastercard e acceptat in mult mai multe locuri.
Totusi , merita incercat- mai ales pentru ca e moka sa vi-l faceti , nu ca virtuonul care m-a costat aproape un milion si nu l-am folosit aproape deloc.

BlackD is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2005, 11:03   #91 (permalink)
Pij Pme

quakc's Avatar

noob question
Quote:
Originally Posted by http://www.bancpost.ro/bpsite/produsul.jsp?id=0&idprod=pf_taifun
Operaţiunile efectuate în străinătate se decontează din contul în lei ataşat cardului, la cursul de licitaţie valutară al băncii (banca va participa la cumpărarea valutei prin licitaţie valutară în termen de 7 zile lucrătoare bancare, în funcţie de data decontării internaţionale).
asta ce inseamna? ca daca vreau sa cumpar ceva din afara banca va face tranzactia in termen de 7 zile (as in amazon/whateva' asteapta 7 zile sa primeasca banii) sau tranzactia se efectueaza pe loc si in 7 zile se stabileste cat sa-mi ia din cont (rate de schimb 'n stuff) ?

quakc is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2005, 19:25   #92 (permalink)
Registered User

Neuromancer's Avatar

Se face pe loc. Aprox. Cam in 1-2 zile iti ia banii din cont. Cel putin Blizzardu asa a facut la mine (trebuia sa ia pe data de 5 si a luat prin 7). Nu cunosc detalii

Neuromancer is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2005, 20:09   #93 (permalink)
Registered User

Cardului Taifun i se poate asocia un card Taifun Virtual pentru cumparaturi pe Internet. Alimentarea cardului Taifun se face prin intermediul:
. ATM-urilor Banc Post, din contul cardului real Taifun in contul cardului virtual;
unu la mana ce e un ATM ...... ?
2.deci merg fain frumos la BAncpost ...si cer la o tanti mai frumoasa sa imi faca un Taifun ?..nam mai facut chestie de genu asta veci si scz daca intrebarile mele par banale .

Myth88 is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2005, 22:34   #94 (permalink)
Registered User

Eu am card la ING si merge impecabil:cont in lei, dobinda la vedere de 9.25%, online merge brici si dureaza deschiderea de cont cam 15 minute (si este si gratuita).

Old 28-05-2005, 00:10   #95 (permalink)
eBE
Registered User

eBE's Avatar

Myth88 nu mai este valabila informatia cu cardul virtual Taifun care sa desfintat . Acum merge direct cu cardul Taifun din dotare ( care este ) Poti sa optezi pentri Internet banking ($1 / luna ) unde avantajul major este ca poti sa faci ordine de plata online ( adica sa trimiti bani pe cardul/contul altuia de acasa pe computerul tau ) si ca poti sa vezi online extrasele bancare imediat dupa ce ai facut plata fara sa mai astepti desfasuratorul la sfarsitul lunii prin posta .

eBE is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2005, 13:39   #96 (permalink)
Registered User

Unhappy

Imi trebe cont la BP ca sa imi pot face card ?

Myth88 is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2005, 19:19   #97 (permalink)
Registered User

Cardul functioneaza ca un instrument de acces la un cont. Deci pentru a avea un card la orice banca va trebui sa iti deschizi un cont la care vei "atasa" si un card sau mai multe.

In functie de banca, se poate ca din contul principal sa poti opera si cu cardul sau unele banci iti mai deschid un cont separat de card.

Inca o data recomand ING.

Old 16-07-2005, 19:12   #98 (permalink)
Osy
Looney Character

Osy's Avatar

MasterCard Mondo mi-am facut eu, la sfarsitul lunii voi sti daca e bun de ceva sau nu, in ceea ce priveste platile online. Cardul este de debit, cu folosire internationala. In principiu ar trebui sa mearga.

http://x2.putfile.com/7/19611134339.jpg

Osy is offline    Reply With Quote
Old 20-07-2005, 08:21   #99 (permalink)
Osy
Looney Character

Osy's Avatar

Account Status:
Active
This account is active and can be used for playing.

MasterCard Mondo works.

Osy is offline    Reply With Quote
Old 03-08-2005, 13:43   #100 (permalink)
Registered User

Vreau sa-mi cumpar Matrix Online si vroiam sa va intreb ce card ar fi bun sa-mi fac k sa-l platesc pe luna ???

zaBorG_01 is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs

Thread Tools

Posting Rules