![]() |
| | #103 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 |
Taxa VAT?? Tu nu ai auzit de TVA pina acum? Taxa pe Valoare Adaugata? 19%? Ring a bell? ![]() Da, numai utlizatorii finali platesc acest TVA (statului). Si nu are legatura cu UE.
__________________ "Nu exista tortura mai nemarginita pentru om ca propriile ganduri." John Webster | ||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Brothers of Metal | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Rookie Boss momentan nu trebuie sa platesti VAT daca faci plata cu un card emis in Romania . Situatia se va schimba dupa/daca aderarea Romaniei la UE . Romania nu are norme despre adaugarea TVA la platile de servicii electronice. Nu stiu cum am scapat pana acum de taxa asta dar nu cred ca o sa mai dureze mult pana o sa realizeze un ochelarist cu coatele tocite cu nevoie de afirmare ca se pot scoate bani si din joaca copiilor pe internet. | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
poate ca suna banal intrebarea dar totusi am sa o pun(intrebarea ):de ce drac nu reusesc sa ma inscriu cu,cardul taifun pe ebay???nici cum nu vrea sa fie acceptat.poate e de vina codul id pe care tre sa il bag si pun eu altul.totusi nu vrea nici cum.plssssssss help. | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
| Visa Virtuon
Ma gandesc la un card de debit VISA International in USD la care sa atasez un Virtuon de la BCR. Vreau sa platesc Star Wars Galaxies. A mai incercat cineva asa ceva sau sa platesasca alt joc de la SONY. Ma intereseaza doar pentru abonamentul lunar. Am citit aici ca Virtuonul are probleme dar mesajele fiind cam vechi am cautat mai mult si pe alte forumuri scria ca Virtuon merge bine. Ma poate ajuta cineva care are Virtuon si niste informatii mai actualizate? Mersi mult.
__________________ TOP-ul sit-urilor din domeniul sanatatii FORUM despre sanatate ARHIVA cu sute de articole despre sanatate Last edited by cip007; 30-10-2005 at 21:05.. | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
are cineva la raifeissen card? as vrea sa-mi fac un card la ei si pt plati de net..sa mearga everywhere...si extrageri de numerat etc...gen taifun.Am citit la ei pe site ca merge,dar am inteles ca numa pe siturile cu securecode etc....care din cate stiu eu nu sunt toate...
__________________ Work is for people who don't know how to play.. | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
Tocmai am ridicat cardul Taifun azi de la BP si cand am ajuns acasa: "Your credit card could not be validated." WTF does that mean? Trebe sa mai activez ceva la banca sau care e faza? Edit: Am sunat la astia si au uitat sa-mi bage banii pe card Fun :P
__________________ Brothers of Metal Last edited by Rookie Boss; 05-01-2006 at 14:35.. | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
era si acum 2 ani la fel, am depus niste bani la deschidere si am fost dupa o saptamana ca nu intrasera si au gasit printre foi si chitanta aia sau cum ii zice pe baza careia trebuiau sa-mi incarce contul, da uitasera sa o proceseze credeam ca s-au mai desteptat...
__________________ Alex - 0727.571.253 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|