![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Din ce am vazut in filmulete ar fi un Fallout 3 MMO, sincer nu am jucat F3 dar asta este exact genul de joc pe care mi-l doream de multa vreme ...
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Quote:
)
| |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Wait time 21 min si ~350K/s pe serverul din UK. Onorabil, zic eu. In vreo 3-4 ore mi se termina download-ul. Revin cu impresii dupa ce il joc.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
@insomnia - Esti mai cu mot tu, as usual. Probabil ai prins vreun mirror mai apropiat. Hop - a sarit si la mine spre 1MB.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Mareste si tu limita de conexiuni concurente, ca nu ma lasa sa il accesez
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Pe la un 22:00-22:30 preconizez ca ma bag si eu. Momentan imi fluctueaza grav Download Managerul lui peste (250-500KB si in momente rare aproape 1MB). Impresii de la cine a jucat deja?
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Nu sunt pe RDS, sunt pe Synco dar din cate stiu am peering bun cu toti providerii din buc ... Inca 39 de minute ... si e abia prima imagine (
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. Last edited by TheCrusher; 27-06-2009 at 20:55.. | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
Ce distractiv, dupa ce l-am instalat mai are de facut update-uri inca 40 minute.
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Voua va merge? La mine ramane pe Initiating character session...
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |