![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
da! se mai intampla sa stea asa, poti sa incerci sa dai logout dar mai bine astepti cateva minute. am ast odata 15min sa intre. dar ciudat e ca mi-a facut asa doar in prima noapte cand l-am luat. apropo sa nu iti faci o parere despre joc in tutorial si anume in hoover dam unde ai lvl 40. cand iesi de acolo e viata | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Quote:
Cand intri in orasul Embry Commonwealth incep problemele. Lag extrem de mare + toate sansele sa iti crape jocul. Mie mi-a crapat de vro 4 ori. Secretul ca sa nu iti crape se pare ca e sa te misti mai incet... pare amuzant dar eu asa trebuie sa fac. Merg 10 pasi, incepe sa se agatze jocul, stau cateva secunde... destul de penibil ) "Ok clone now go there... now there... and here... " Apoi, la inceput esti o clona buna doar sa cedeze niste organe, iar la sfarsitul trainerului dupa ce te reinvie, este mare vedeta, soarta lumii depinde de tine si mai poti deveni si nemuritor pe deasupra. Pacat ca nu iau dus capul la un trainer mai inteligent conceput. Cum ai reusit sa iti craft-ezi ? Am luat o carte pentru cook-ing dar nu stiu cum se crafteaza. Nici punctele nu prea am idee cum se la folosesc la skill-uri. Ai vreun sfat in legatura cu asta? As vrea sa ma axez pe range weapon. Pentru cine vrea sa ma contacteze in joc, IGN: Biohazardro -------------------- Editare ulterioară -------------------- Si la mine la fel. Last edited by Serafin; 27-06-2009 at 23:09.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
pai ii dai pe L, iti alegi categoria weapon, balistics, armor,...... si in functie de ce carti ai citit ai optiuni de craftat, apesi pe una din ele si iti zice in stanga jos ce iti trebuie pentru acel obiect. Iti arata iconu materialului care trebuie. Iar in dreapta iti zice cat dureaza. Ii dai craft si astepti , iar daca nu ai skill la salvage sau la restu poti sa cumperi mats de la merchant. APurile daca la alea te referi nici eu nu prea stiu inca cum sa le pun ca nu m-am ocupat de ele da in principiu iti zice la fiecare skill cam ce face. Eu mi-am facut cutite, geaca, pantofi, pantaloni.... Vad ca si la mine e la Initiating character session.. inseamna ca sunt pline serverele | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Da, fileplanet UK. Imi poate face cineva un rezumat la ce am ratat? (am lasat loading-ul, am plecat de la PC si cand m-am intors urla una sa ma grabesc ca altfel mor...)
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Quote:
v-am adaugat in lista si pe tine si pe costin.Da am omorat, pe mine ma enerveaza ca fac strafe pana vin la tine. Ce ma gandesc eu e in PVP cred ca e demential ca te poti lasa pe vine, pe burta(apesi N ii dai in jos la Stances si alegi prone) si te poti ascunde sau feri | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Initiating chharacter session. Name: Tandy. Later: are ceva faze ok, dar are si multe chestii aiurea. Cum ar fi deplasarea mobilor. NU cred ca e chestie de AI, mai degraba e bug. PLus lag-ul are niste efecte f dubioase asupra mobilor. Asta daca e lag. La un moment dat unul parea a se teleporta intre 2 locatii, si din pacate nu intre 2 locatii succesive, ceea ce ar fi fost normal in caz de lag, ci intre 2 posibile actuale locatii. Ca sa fiu mai explicit, a venit din fata mea, s-a deplasat spre stanga, si brusc a aparut in dreapta, apoi inapoi in stanga, si iar in dreapta. Repet, deplasarea de flancare mai degraba cred ca e bug decat AI feature. Animatiile mi se par destul de slabe. Inca nu m-am prins in ce mod sunt linked grupurile de mobi, am avut situatii in care trageam in unul dintr-un grup de 3 indivizi si doar cel atacat reactiona si asta dupa cateva secunde bune. Ah, da, si agata la greu. Are destul de multe chestii ok, la prima vedere, dar e loc de imbunatatiri la greu.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. Last edited by AStateOfMind; 28-06-2009 at 10:14.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Am intalnit si eu nisti mobi bug-iti. Niste blade dancer lvl 2. Puteai sa tragi in ei si nu te atacau sau veneau spre tine. Doar patrulau. Parca era concurs de tir Dar fericirea nu a durat decat 5 min pe urma a crapat jocul.Deja ma exaspereaza bug-urile si crash-urile. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
| ||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Am incercat sa joc si eu putin aseara si putin acum... dar mi se pare extrem de plictisitor. Sunt doar vreo 4 quest-uri in orasul in care m-am dus (Midway), dintre care 3 sunt de gasit obiecte, transformat in diferite alte obiecte si cam atat... ![]() Ii voi mai da o sansa, dar nu sunt incantat de idee
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Quote:
), ti-am zis e prea mare orasu ala. Trebuia sa iei South Burb ca e mai ok sa incepi e mai mic, e mai prietenos, etc.Mie imi place jocu, acum ramane de vazut cat de mult si pentru cat timp | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Eu nu am reusit sa gasesc decat 4 quest-uri la inceput. Probabil ca se "unlock"-eaza si restul ulterior. Sunt o mie de personaje, dar majoritatea sunt traderi. Apropos, am dat abort (din greseala) la questul principal, cum pot sa il obtin din nou?
|
| | #59 (permalink) | ||
|
L-am jucat si eu cateva ore si pana acum mi se pare extrem de plictisitor. Quest-uri din alea mega generice: aduna 25 de bandage-uri, omoara 5 blade dancers, etc. Are cateva aspecte interesante, majoritatea vin de fapt la pachet cu scenariul post apocaliptic/mad max/fallout. Dar sa stau 2 ore sa lootez 15 gramajoare de gunoi din jurul orasului care tot fac respawn pentru 10 quest-uri care practic sunt identice... nu merci.
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |