![]() |
| | #62 (permalink) | ||
| Dammit, m-ai prins! Sunt un agent blizzard cu misiunea de denigra acest mmo pe CG. Nu m-am jucat deloc FE pentru ca n-avem voie sa ne atingem de produsele concurentei. Oh well, i failed my misssion, toma ce-am crapat intre dinti fiola de cianura.
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
Silenti, de ce ti-ai reEdit-at primul post? pacat ca nu m-am grabit sa dau quote, apoi l-ai modificat in acesta care ti se pare mai "interesant". Macar in primul erai mai sincer cand spuneai ca nu ai jucat jocul, l-ai vazut doar in poze si nu ti-am placut, intorcandu-te la WoW. Sfatul meu daca mi-l permiti, mai atent cu gramatica si logica. Mi-ai readus aminte de unul din motivele pentru care m-am lasat de WoW. Calitatea "slaba" a comunitatii... :|
| |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Hmmm, tind sa-i dau dreptate lui silenti. Jocul este oarecum plictisitor ... asta pe lanag tona de buguri - dar e beta, bugurile se accepta. Serafin, sper ca nu spui si de mine acelasi lucru .
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Nu ma intelege gresit, jocul aproape nu poate fii jucat din cauza bug-urilor si crash-urilor. Totusi nu e normal sa incepi cu pareri "pertinente" despre un joc pe care nu l-ai jucat dar vrei sa il denigrezi. Silenti: "L-am jucat si eu cateva ore si pana acum mi se pare extrem de plictisitor. Quest-uri din alea mega generice: aduna 25 de bandage-uri, omoara 5 blade dancers, etc. Are cateva aspecte interesante, majoritatea vin de fapt la pachet cu scenariul post apocaliptic/mad max/fallout. Dar sa stau 2 ore sa lootez 15 gramajoare de gunoi din jurul orasului care tot fac respawn pentru 10 quest-uri care practic sunt identice... nu merci." cateva posturi mai sus. Apoi recunoaste ca nu l-a jucat si il stie doar din poze, dar modifica postul respectiv, si il scrie pe acesta care oarecum te nedumereste. Nu poti spune cu siguranta daca l-a jucat sau e doar stilul sau acid de a-si apara punctul de vedere de mai sus. | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
I failed again, fiola nu era cu cianura ci cu vanilie. M-a prins si Serafin ca n-am jucat jocul, a iesit la vileag ca am probleme cu gramatica si logica. Atat de perspicaci oamenii astia, mai greu cu priceputul ironiilor ce e drept dar altfel atat de perspicaci... Dragii mei, daca nu vreti raspunsuri "acide" de ce nu acceptati un punct de vedere si veniti repede cu replici de genul "sigur nu l-ai jucat, intoarce-te la wow". L-am jucat cca 4-5 ore din care vreo 2 am vanat respawn-ul la gramajoare de gunoi sa culeg cupru, antiseptic, bandaje, samd, fiecare un quest in sine dar de fapt toate presupuneau sa faci exact acelasi lucru, foarte "fun". Apoi am fost trimis sa omor niste blade dancers - asta e quest standard de mmo ce e drept, dar tot nu scuza pretextul si dialogurile generice 100%. Wow am jucat vreo 6 luni de la lansare, long time ago, dar sincer avea un nivel de polish la misiuni incomparabil. Tot departe de un RPG single player - motiv pentru care nici n-am mai jucat de atunci mmo-uri - dar incomparabil cu asta. Bug-uri majore n-am intalnit si oricum fiind alpha nu asta e pb, parti bune sunt cateva insa nu merita mentionate in contextul acestui grind_&_farm_generic_mmo_i've_seen_it_a_1000_times_before.
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
Tocmai cand ma pregateam sa ii mai dau o sansa jocului....
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Cat dureaza maintenance-ul? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Acum astept sa se creeze caracterul si la mine. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Ok, Crusher, lvl 2 , Embry
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. Last edited by TheCrusher; 30-06-2009 at 11:11.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | http://img190.imageshack.us/i/23021155.jpg/ Nu merge, ma poti ajuta sa imi creezi un cont nou? Am Stress Test Key dinala. | ||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Eu ma retrag din beta, e prea boring pentru mine.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Deja am impresia ca o sa fiu printre putinii care o sa-l joace si de aceea va disparea precum alte exemple. Ah, da, si imi place cam ce vad prin beta, in ciuda problemelor la tot pasul.
__________________ Accepta infrangerea in casa ta ca pe o veche prietena si fa-o geloasa cand noua ta amica numita succes te saruta cu dragoste si adoratie. | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Open Beta: Fallen Earth Beta on FilePlanet
__________________ 1AM2 sys: X2 5200+@3GHz 65W | HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x2Gb A-Data Vitesta EX | GTS250 + Acc.S1 + 2xKazeJyu | Xonar DX | Samsung 2x320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm in + 120mm Nexus 800rpm out | Grado SR325i | Horizon 2206SW | Sidux 2AM2 sys: X2 4850e+ 45W | Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair XMS2 | 8600GT + Acc.S1 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 92mm in + 120mm out Nexus | Grado SR60 | Samsung 755DFX | Sidux | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |