![]() |
| | #102 (permalink) | ||
| Quote:
Eu sunt intr-un guild de VISTAS si sunt super ok oamenii. Daca vrei add friends Ceo. | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
ce madule...te-ai apucat de asta ? gata wow ?
__________________ "It takes a big man to cry, but it takes a bigger man to laugh at that man." "Don't hate the player, hate the game." "Painer, ai observat ca ai postul cu numarul 1337 ? - Osy""I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer." | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
@Madu deci tu esti danila prepeleac in game . Stai sa vezi cand or sa afle mai multi RO cum e jocu de fapt isi vor da palme ca pana acum au jucat pew pew click 1 to insta kill, click 2 to spam heal.PS am bagat acum 2 seri de pe laptop ce-i drept si se mica cam greuceanu un raid. Ne-am adunat cam 20 de oameni si am dat navala intr-un conflict town(gen city siege) si am ras tot de acolo dupa care am pus stapanire pe el. Super feeling sa vezi 20 de oameni mergand pe motoare, masini, buggyuri in grup. Atasez o poza unde ne-am intalnit inainte de a ataca orasul si anune intr-o benzinarie
__________________ "If you meet someone role-playing a paladin, just don't talk to him" - Fallen Earth quote | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Ce nume ai ingame acum? Madu? Ideea e ca ai de ales intre mele,pistol si rifle. la rifle dezavantajul ar fi ca ai -60 mele defense. Mutagenic oricum o sa pui indiferent de ce alegi dintre cele 3 numai ca va trebui sa mergi pe muts-urile pentru categoria respectiva. Si in functie de ce alegi ai ca factiuni asa: Mele - Chota si Lightbearers Pistol - Travellers, Techs si Enforcers Rifle - Vista si Enforcers Poti intra aici Fallen Earth - Psychic's Character Planner sa iti planuiesti charu si iti si zice pentru fiecare factiune ce mutations inveti. ---------- Post added at 04:46 ---------- Previous post was at 02:03 ---------- PS tot uit sa postez de cateva zile si anume prin ianuarie-februarie vom avea ce CCP se chinuie de 1000 de ani si anume Fallen Earth pe iPHONE :> si din ce zic devii se pare ca va fi mult mai mult decat un EVEMon clone pentru ca vei putea chatui, umbla la queue listu de crating, AH etc. Ete stirea aci Fallen Earth Announces Real-Time iPhone Application | Fallen Earth
__________________ "If you meet someone role-playing a paladin, just don't talk to him" - Fallen Earth quote | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
5000 de trial keyuri pentru cine nu e convins inca The Escapist : News : Fallen Earth Community Event Keys Now Available
|
| | #110 (permalink) | ||
|
Si cum posturile mele in acest topic sunt ca un jurnal de bord in care un nene cand isi cumpara o masina ne povesteste despre ea din mii in mii de km. De ce sa nu ma laud ca mi-am luat Buggy dar ce e cel mai misto e ca mi l-a craftat un tip din australia si mi l-a facut cam la 20% din pretu care e la AH. Nu stiu cum de a fost asa ieftin da ma bucur. Check it out:
|
| | #113 (permalink) | ||
|
@eBE de la NPC nu prea poti cumpara mai nimic decat carti dupa care inveti sa craftezi gen pants 1, dar ce e misto ca dupa poti crafta tu cartea de pants 2,3. Iar de la NPCuri poti cumpara niste mats mai low lvl si faction gear. Restu ce vand NPCurile sunt slabe gen arme, armuri.
|
| | #114 (permalink) | ||
|
Cine zice ca in FE nu exista RP? A fost un eveniment incropit de un clan numit Saints si anume Wasteland Car Show check the pics destul de misto: ImageShack(TM) slideshow
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |