Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-10-2009, 15:00   #101 (permalink)
Registered User

maic's Avatar

sunt lv 10 si nu a trebuit sa vorbesc cu absolut nici un al jucator. Mi se pare mai mult single decat MM player.

maic is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 16:14   #102 (permalink)
Nick anterior: JH.

Cristian Ceo's Avatar

Quote:
Originally Posted by maic View Post
sunt lv 10 si nu a trebuit sa vorbesc cu absolut nici un al jucator. Mi se pare mai mult single decat MM player.
Acum depinde si de stilul tau de joc, mai incolo vei fi fortat mai mult sau mai putin sa vb cu jucatori pt ca o sa ai f multe questuri de grup + ca de la lvl 15 cand o sa incepi usor usor sa te muti in sector 2 sa iti alegi o factiune va fi critic sa comunici cu oamenii si sa iti alegi un guild bun din factiunea aleasa.
Eu sunt intr-un guild de VISTAS si sunt super ok oamenii. Daca vrei add friends Ceo.

Cristian Ceo is offline    Send Message via Xfire to Cristian Ceo Reply With Quote
Old 08-11-2009, 13:34   #103 (permalink)
Registered User

Madu's Avatar

genial joculet, pentru cei maturi only

imo se adreseaza celor carora le place si eve online, trebuie rabdare si o oarecare maturiate, copilasii care vor pew pew si gear imba nu cred ca or sa intre pe aici

Madu is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 17:03   #104 (permalink)
Unskilled Brainless N00b

Painer's Avatar

ce madule...te-ai apucat de asta ? gata wow ?
"I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer."

Painer is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 17:08   #105 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

Quote:
Originally Posted by Madu View Post
genial joculet, pentru cei maturi only
deci, ce cautzi in fallen earth ?

Lucifer is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 22:27   #106 (permalink)

Cristian Ceo's Avatar

@Madu deci tu esti danila prepeleac in game . Stai sa vezi cand or sa afle mai multi RO cum e jocu de fapt isi vor da palme ca pana acum au jucat pew pew click 1 to insta kill, click 2 to spam heal.
PS am bagat acum 2 seri de pe laptop ce-i drept si se mica cam greuceanu un raid. Ne-am adunat cam 20 de oameni si am dat navala intr-un conflict town(gen city siege) si am ras tot de acolo dupa care am pus stapanire pe el. Super feeling sa vezi 20 de oameni mergand pe motoare, masini, buggyuri in grup.
Atasez o poza unde ne-am intalnit inainte de a ataca orasul si anune intr-o benzinarie
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image018.jpg
Views:	46
Size:	820.6 KB
ID:	548203  

Cristian Ceo is offline    Send Message via Xfire to Cristian Ceo Reply With Quote
Old 09-11-2009, 22:48   #107 (permalink)
Registered User

Madu's Avatar

heheh nice nice, eu ma zbat cu astea la inceput
numele nu mai este ala :P am schimbat vre-o 3 chars pana acum, in sfarsit acum stau pe asta, nu stiu ce sa spec, rifle sau melee sau pe mutagenics????

Madu is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2009, 04:46   #108 (permalink)

Cristian Ceo's Avatar

Ce nume ai ingame acum? Madu? Ideea e ca ai de ales intre mele,pistol si rifle. la rifle dezavantajul ar fi ca ai -60 mele defense. Mutagenic oricum o sa pui indiferent de ce alegi dintre cele 3 numai ca va trebui sa mergi pe muts-urile pentru categoria respectiva.
Si in functie de ce alegi ai ca factiuni asa:
Mele - Chota si Lightbearers
Pistol - Travellers, Techs si Enforcers
Rifle - Vista si Enforcers
Poti intra aici Fallen Earth - Psychic's Character Planner sa iti planuiesti charu si iti si zice pentru fiecare factiune ce mutations inveti.

---------- Post added at 04:46 ---------- Previous post was at 02:03 ----------

PS tot uit sa postez de cateva zile si anume prin ianuarie-februarie vom avea ce CCP se chinuie de 1000 de ani si anume Fallen Earth pe iPHONE :> si din ce zic devii se pare ca va fi mult mai mult decat un EVEMon clone pentru ca vei putea chatui, umbla la queue listu de crating, AH etc.
Ete stirea aci Fallen Earth Announces Real-Time iPhone Application | Fallen Earth

Old 12-11-2009, 02:02   #109 (permalink)

Cristian Ceo's Avatar

5000 de trial keyuri pentru cine nu e convins inca The Escapist : News : Fallen Earth Community Event Keys Now Available

Old 12-11-2009, 11:01   #110 (permalink)

Cristian Ceo's Avatar

Si cum posturile mele in acest topic sunt ca un jurnal de bord in care un nene cand isi cumpara o masina ne povesteste despre ea din mii in mii de km. De ce sa nu ma laud ca mi-am luat Buggy dar ce e cel mai misto e ca mi l-a craftat un tip din australia si mi l-a facut cam la 20% din pretu care e la AH. Nu stiu cum de a fost asa ieftin da ma bucur. Check it out:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	bugg.jpg
Views:	34
Size:	268.1 KB
ID:	549704  

Old 13-11-2009, 12:12   #111 (permalink)
Registered User

pentru o masina noua,arata destul de veche(glumeam man,arata fain)

lalalalala is offline    Reply With Quote
Old 13-11-2009, 12:54   #112 (permalink)
eBE
Registered User

eBE's Avatar

ah bun daca se crafteaza de catre players si nu se cumpara direct de la NPC . asta este un + pentru joc .

eBE is offline    Reply With Quote
Old 13-11-2009, 13:28   #113 (permalink)

Cristian Ceo's Avatar

@eBE de la NPC nu prea poti cumpara mai nimic decat carti dupa care inveti sa craftezi gen pants 1, dar ce e misto ca dupa poti crafta tu cartea de pants 2,3. Iar de la NPCuri poti cumpara niste mats mai low lvl si faction gear. Restu ce vand NPCurile sunt slabe gen arme, armuri.

Old 16-11-2009, 04:43   #114 (permalink)

Cristian Ceo's Avatar

Cine zice ca in FE nu exista RP? A fost un eveniment incropit de un clan numit Saints si anume Wasteland Car Show check the pics destul de misto: ImageShack(TM) slideshow

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs

Thread Tools

Posting Rules