![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #68 (permalink) | ||
| Quote:
Singura chestie este sa-ti intre acumulatorul ce vrei sa-l incarci acolo la acele clame sau (in cazul meu) tragi cu 2 fire si papuci catre terminalele unui acumulator mai "gras"! NU e riscant de folosit intrucat stie cind trebuie sa se opreasca si incarca treptet si nu cum ai crede tu! Folosesc de ceva vreme si sincer incarcat pe el tine 1 zi in plus fata daca ar fi pe incarcatorul lui standard!
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
merci AIWA. am vandut peste 1000 bucati n-am auzit pe nimeni sa se planga. stoc: 250 bucati http://mobile.brando.com.hk/MultiCharger.php pret: 10 lei bucata 95 lei 10 bucati 80 lei 100 bucati 1750 lei 250 bucati pret de magazin: 18 lei bucata aici
__________________ "If you give up smoking, drinking and women you don't live longer... it's just that time seems to pass away too slowly." Clement Freud | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|