![]() |
| | #41 | ||
| up ! | |||
|
| | #42 | ||
| up ! | |||
|
| | #43 | ||
| up ! | |||
|
| | #44 | ||
| up ! | |||
|
| | #45 | ||
| Panasonic Lumix Fz7 - 400 $ (mega ois, ultrazoom) Sony Dsc N1 - 460 $ (touchscreen imens 3 inch) Panasonic Tz1 - 380$ (compact, zoom 10x optic) Panasonic Fx01 - 360 $ ( ultraslim,black ) Panasonic Fz30 - 595 $ Canon S2 IS - 440 $ Canon 350D kit - 860 $ Fuji F30 - 440 $ | |||
|
| | #46 | ||
| up ! | |||
|
| | #47 | ||
| up ! | |||
|
| | #48 | ||
| up ! | |||
|
| | #49 | ||
| Garantie Salve, Cristi! Sunt interesat de un kit 350D si mai am o oferta din partea cuiva, cam la acelasi pret. Diferenta dintre oferta ta si a lui este ca el imi ofera o geanta pro, iar tu imi oferi garantie. Ma intereseaza sa stiu cum pot beneficia de garantie (desi sper sa nu fie nevoie) si cat timp este valabila garantia? Multumesc!
__________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice... | |||
|
| | #50 | ||
| Scuze, v-am scufundat...Cristi este celalalt baiat cu 350-ul...de fapt, trebuia sa sune "Salve, Andrei"... ![]()
__________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice... | |||
|
| | #51 | ||
![]() Garantia in nefericitul caz in care va fi nevoie de ea se va rezolva prin mine, camera reparandu-se la service in Bucuresti sau daca nu se poate face aici, in strainatate, pe cheltuiala mea. Pentru seriozitate te poti convinge prin singura problema care am avut-o cu vreun aparat pe care l-am vandut in threadul meu cu ipoduri unde o sa vezi comentariile clientului zic eu multumit. Garatia oferita este de 10 luni de la cumparare. Andrei ![]() | |||
|
| | #52 | ||
| up | |||
|
| | #53 | ||
| up ! | |||
|
| | #54 | ||
| salut. vreau un panasonic fx7. ai pe stoc sau poti sa aduci pana pe luni-marti? a, si il ai pe argintiu sau pe negru? | |||
|
| | #55 | ||
| Salut, deocamdata am (sper ca era vorba de Fz7) .. pentru cat timp nu stiu. Doar pe negru. | |||
|
| | #56 | ||
| up ! | |||
|
| | #57 | ||
| up ! | |||
|
| | #58 | ||
| up ! | |||
|
| | #59 | ||
| Am luat si eu de la el zilele trecute un S2IS. Tip super de treaba si marfa nou nouta Il recomand celor care vor o camera noua si mai ieftina. | |||
|
| | #60 | ||
| Mersi Intel, a fost o placere, te mai astept si alta data. ps: in curand Canon S3 IS | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|