![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 | Cumpar 2 obiective Nikon (105 f/2,8 si 18-200)
In caz ca le aveti si vreti sa le dati, as fi interesat sa cumpar un Nikon 105mm f/2.8 Micro si un Nikon 18-200mm f/3.5-5.6 G ED-IF AF-S VR. Vreau numai si numai obiectivele mentionate, nu ma intereseaza alte firme producatoare.
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
radule, daca nu ai un fetish pt nikkor te sfatuiesc sa te uiti cu atentie la sigma 105mm/2.8 macro (chiar versiunea veche, non DG). Calitatea este uimitoare, eu zic ca bate nikkorul echivalent si asta doar la o fractiune din pret (~250e). Apropos de fetish: e singurul non-nikkor din setul meu bafta.
__________________ ------------------------- Trekstor Vibez 12GB FLAC literate Sennheiser CX300, Sennheiser HD650, Meier Corda Cantate, Little Dot II (valve), Aeron A160 (hybrid), Monitor Audio Silver S2
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Salut... E cam tarziu (un an si 3 luni), dar daca in continuare mai esti interesat de a lua unul...Am eu un Nikkor 105. In caz ca vrei, link aici: Vand obiectiv Nikkor Micro 105mm f2.8G + filtru Tiffen Haze-1 pt. el . | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|