![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand Canon A530
Vand camera foto Canon A530, senzor 5mpix, 4x optic, ecaran 1,8", vizor optic, film cu sunet si zoom la 640 si 320 fara limita de timp, stare perfecta, in garantie pana in octombrie. Accesorii: * 2 acumulatori GP 2300 mAh * 2 acumulatori Sanyo 2700 mAh (cumparati saptamana aceasta) * incarcator GP inteligent pt 2 acumulatori * card SD 512 mb 130x Pretec * gentuta Canon * cablu USB 2.0 * cablu video/audio * cd cu drivere si ce mai are prin cutia originala Am garantie si factura pe numele meu, de la e-mag. Camera e in stare perfecta (mici urme de utilizare- aproape insesizabile), a fost folosita doar de mine si se vinde cu toate accesoriile de mai sus cu 6,5 mil. Cu un set de acumulatori de 2300 se pot face peste 300 de poze (cu cei de 2700 nu am avut inca ocazia- doar ce i-am formatat). Motivul vanzarii este un upgrade DSLR-like. Nu accept schimburi (decat pentru un Fuji S5700 sau S6500z + diferenta din partea mea. Trimit ramburs oriunde in tara, pachetul urmand a fi echipat cu folie antisoc (ca sa nu apara surprize la transport). Contact: pm sau raspuns direct.
__________________ Ai nid net! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|