![]() |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Distanta focala: 40 mm - 150 mm Zoom 35 mm echivalent: 80mm -300 mm Elemente optice: 12 elemente in 9 grupuri 1 lentila ED Distanta minima de focalizare: 0.9 m Efect de lupa maxim: 0.14X (0.28x echivalent pentru formatul de 35 mm) Numar de lamele: 7 (diafragma circulara) Deschidere maxima a diafragmei: f 4 (40 mm) - f 5.6 (150 mm) Deschidere minima a diafragmei: f 22 Diametru filtru: 58 mm Dimensiuni: 65.5 (diametru) x 72 mm Greutate: 220 g Parasolar: Olympus LH-61D Capac: Olympus LC-58C (58 mm) Geanta dedicata: LSC-0814 Compatibilitate: EC-14 Teleconverter (este recomandata focusarea manuala) EX-25 Extension Tube Caracteristici Speciale: Sticla ED (Extra-low Dispersion) minimizeaza aberatiile cromatice pentru o imagine mai clara si culori naturale. Link informativ: http://www.fotopedia.ro/magazin-foto/obiec...f4.0---f5.6-ii/? http://www.dm.ro/olympus-40-150mm-p1627.html Are ambele capace + parasolar! Pret 950 ron Este nou,nefolosit!!! 1 an garantie! | ||
|
| | #2 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Up | ||
|
| | #3 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | up ![]() | ||
|
| | #4 | ||
|
| | #5 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Obiectivul este NOU,nefolosit! Este ED II(mai mic si mai usor decat predecesorul si tratat impotriva aberatiilor cromatice)! La DM costa peste 11 mil. | ||
|
| | #6 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | | ||
|
| | #7 | ||
|
| | #8 | ||
|
| | #9 | ||
|
| | #10 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 | Quote:
ricine-l prefera pe primul pentru ca e mai luminos.Vrajala lor cu "tratarea" e marketing curat,asa ca nu prea putem fi "aburiti". | ||
|
| | #11 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
Fara doar si poate noul obiectiv(EDII) este mult mai bun decat vechiul(nici o firma care se respecta nu scoate un nou obiectiv mai slab calitativ decat precedentul). Daca vrei poti sa-l probezi! Este nou,nefolosit! | ||
|
| | #12 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 | Am avut ocazia sa lucrez cu un DSLR Olympus,iar faptul ca sunt toate plastice curate mi-a displacut din prima clipa in care l-am luat in mina din cauza instabilitatii,fiind f.usoare.In acest caz,daca obiectivul e mai usor,cu atit mai rau!Nu toti avem "mina de lemn"iar trepiedul nu-l poti folosi in orice situatie.Cunascatorii stiu la ce ma refer...Bafta,oricum! | ||
|
| | #13 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Cunoscatorii, care nu vor sa faca muschi si le plac culorile si naturaletea fotografiilor Olympus ar aprecia asa ceva! Dupa 2 saptamani cu tancul D80 si 18-200VR am cedat psihic si l-am lasat la hotel, ratand niste fotografii superbe! Daca aveam Olympusul atunci, probabil acum le aveam in portofoliu!!! Go Olympus! ![]() Iar, pt un obiectiv de kit, acesta nu are corespondent in nici un alt sistem... P.S. Scuze Mir, dar nu m-am putut abtine sa vad atata nedreptate in comentariile marilor priceputi...care vand aparatele altora pe aici!!! ![]()
__________________ Mare e gradina ta Doamne!!! Bucuresti Ym: radu_cretiu 0740232452 | ||
|
| | #14 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest | imi cer scuze ca ma bag (normal am regula sa nu ma bag in vaznarile altcuiva) dar aici e dezinformare grava deja bibicul pei pe calea aceasta de ce nu recomanzi un superzoom de 18x si gata 1? ca e mai usor si "are naturaletea olympus" nu incercati sa induceti in eroare pt interesele proprii Last edited by avinersan; 15-04-2008 at 18:04. | ||
|
| | #15 | ||
|
| | #16 | ||
|
| | #17 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | up | ||
|
| | #18 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | :d | ||