![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Canon A75 + accesorii / camera digitala pentru buget foarte mic
se vinde CANON A75 la cutie, cu toate accesoriile originale (cordeluta,card original, cablu date, cduri, manuale, cablu tvout) + card CF 256 MB + 4 acumulatori Duracell 2500 mah (incarcati de maxim 10 ori) SPECIFICATII pentru o camera mai batrana e destul de desteapta. nu va lasati pacaliti de multe din noile camere cu jdemii de megapixeli care au de fapt senzor CCD de aproximativ aceleasi dimensiuni insa nu au multe facilitati utile. +Macro cu MANUAL FOCUS +Viteza de declansare pana in 15 secunde +Setari manuale pentru diafragma pret : 220 ron (pe mine m-a costat aproape 16 milioane cu tot cu accesorii cand am cumparat-o) mai jos aveti poze reale, displayul arata fix ca in fabrica, a stat cu tipla pe el pana acum doua luni.
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open Last edited by gamer555; 06-05-2008 at 23:34. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
da, camera e luata in ~ianuarie 2005 cred si am facut cu ea ~4000 poze (destul de putine pt perioada ei de viata) si am avut mare grija cu ea. si-a facut banii din plin, dar acum a facut loc unui fratior mai mare (cu zoom optic mult mai mare si stabilizator de imagine) si e pacat sa stea in dulap degeaba. daca nu as fi luat noua camera la un pret bun, as fi pastrat in continuare "batranica". ma amuz cand mai vine cate un prieten cu un model nou nout de sony sau alta compacta si vad ca nu stie sa faca ce stie a75. dar pentru ei conteaza doar MEGAPIXELI cat mai multi
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
te intereseaza un schimb+diferenta din partea mea? Vand aparat foto Canon Powershot S200 | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open | |||
|
| Advertisment | |
Devino un campio de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|