![]() |
| | #1 | ||
| Camere foto Sony DSC-W300 sigilate 13.6 MPixel 13.6 MPixelam mai multe bucati...fara garantie(nici nu e nevoie) specificatii: http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/...52921665309162 doar pentru useri seriosi,care sunt hotarati sa cumpere... ![]() pret 999ron
__________________ ...... | |||
|
| | #2 | ||
| camerele vin cu card sony de 4 gb
|
| | #3 | ||
| up
|
| | #4 | ||
| up
|
| | #5 | ||
|
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #6 | ||
| e unul dintre muuuultele "magazine online" care zic :in stoc ...la un anumit pret cind de fapt nu au nimic
|
| | #7 | ||
| e posibil sa fie asa cum zici tu. insa pretul e la nivelul de maxim 11 milioane la mai multe magazine, unele din ele destul de serioase si cu stocuri.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #8 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti | ofer la schimb un W200 in stare perfecta + o diferenta. ![]()
__________________ Intel Q6700; Asus P5N32Sli Premium Wifi, 4Gb DDr2 Muskin 1066Mhz , 3 x 500GB WD 500KS Raid 0, XFX 8800GT Alfa Dog Edition, Zeus Silverstone 650W, Samsung 223 BW, Logitech MP, Logitech Easy Call | ||
|
| | #9 | ||
| doar cash
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|