![]() |
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 Location: Oradea | Quote:
0753883959
__________________ Totul este deşertăciune şi goană după vânt. | ||
|
| | #30 (permalink) | ||
| sunt interesat de fuji
salut ! sunt interesat de aparatul pe care il vinzi; dar te-as ruga sa-mi spui mai multe detalii gen...de cand il ai,cit l-ai folosit... M-ar interesa mai mult aparatul fara incarcator,acumulatori si card- la 500 ron Multumesc,astept un raspuns ! | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 Location: Oradea |
up ... acosty75 nu îl cumpără pentru că "cica tu te ocupi cu treburi dinastea gen < cumpar produs x pe 2 lei ... vand produsul x.. pe 2lei jumate> si de cele mai multe ori nu sunt produse de incredere.........! care implica multe riscuri ...!"
|
| | #35 (permalink) | ||
|
pai....da.. scuza-ma da chiar nu stiu ce sa fac ! Sunt interesat, in continuare caut un s6500 iar oferta ta era buna, DAR... Ce garantie imi poti oferi ca este in stare perfecta si ca de fapt nu este,asa cum spunea cineva, adica un lucru pe care l-ai cumparat de la altcineva,l-ai folosit si tu destul,iar acuma incerci sa-l dai mai departe, pt ca...?? | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 Location: Oradea | Quote:
|
| | #40 (permalink) | ||
|
ce zici de asta > H O N D A are de vanzare : -aparat Fujifilm FinePix S6000fd Review: 1. Introduction: Digital Photography Review -card 2gb tip H -card 2gb tip M - incarcator si 4 acumulatori Energizer 2700mah -kit 3 filtre (UV,PL,FL) -geanta + toate accesoriile din fabrica (capac obiectiv -parasolar -cordeluta pentru tinut de gat -cablu de date -cutie -cd-u cu soft -carti -factura(a iesit din garantie) valabil doar pentru bucuresti.nu trimit in tara si nu fac schimburi de nici un fel. aparatul arata si functioneaza ca nou. user H.O.N.D.A pret 750RON ....deosebirea intre al tau si al lui e ca pt al lui garanteaza omu si vrea sa-l vanda numai pe incercate si pt ca e bun,nici nu lasa la pret,..nu-i asa? | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |