![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 | Canon 28-135 500 RON Motivul pentru care vand obiectivul la pretul acesta este ca l-am curat de praf in interior manual de mana mea si i s-a slabit lipiciul la bucata de plastic de langa prima lentila si acum nu mai are. NU are zgarieturi si acum nici praf in interior )Este complet functional in rest. Maine pun poze exact cu el cum arata. Il dau pentru ca acum fotografiez cu 50u si am nevoie de bani pentru o placa video (de aceea si schimb cu o placa video interesanta)Asadar pretul este de 500 lei, contact aici sau mail mototolea.stefanita@gmail.com, predare persoanala in bucuresti astfel incat sa fie facute toate testele dorite de cumparator | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
scuze ca te intreb dar unde a disparut acea bucata de plastic? nu se poate lipi la loc s-a rupt de tot? sper ca iti dai seama ca fara acea bucata, din cate vad in poze, o sa intre praf direct in mecanismul obiectivului prin acele orificii si nu numai, si munca ta de asa zisa curatare de praf o sa fie in zadar. ![]() as oferi un 450 lei si platesc transportul, dar doar daca ai acea bucata.
__________________ NU trimit in tara decat celor care au minim 5 Trade Rating-uri pozitive si nici unul negativ! Imi rezerv dreptul de a selecta clientii, dupa nivelul de seriozitate si dupa vechimea pe acest forum! Multumesc pentru intelegere. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
Ca sa raspund si aici pe forum: Acea bucata de plastic mi-a disparut cand era pe afara la pozat si nu am vazut cand mi-a cazut. Daca o vedeam o luam si o tineam. Nu-mi era greu sa o lipesc ![]() Praf nu intra pe acolo pentru ca nu sunt gauri directe. Un UV pus in fata si nu mai intra fir de praf prin fata. Praful intra in obiectiv prin sistemul de zoom! | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Recomand cu caldura
__________________ Id: un_goliard Tel: 0727027528 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |