![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 | Canon EF- S 18-55mm f/3.5-5.6 din kit - ca nou
Obiectiv Canon EF-S 18-55 / f3.5-5.6. A venit in kit si il vand caci nu l-am folosit si sta degeaba. Este modelul fara IS. Este ca nou din toate punctele de vedere - fara lovituri, uzuri, praf. Accept orice test si nu trimit in alte localitati. Canon EF- S 18-55mm f/3.5-5.6 Forma de contact mail:mircea.auto@yahoo.com sau PM.
__________________ Vand Canon 18-55 IS (stabilizator imagine) noi noutze la 50% pret magazin. SCHIMBURI: Doar cu cash PROVINCIE: Doar in Bucuresti NEGOCIERI: Doar daca imi oferiti mai mult | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
E vreo regula pe care am incalcat-o Goliard? Daca da te rog sa mi-o arati in regulament. Daca nu te rog sa fi mai constructiv. Spune-mi tu ce pret sa pun pe obiectivul asta, cu niste link-uri de pe forum eventual si cat sa ofer pe IS daca tot esti atat de atotstiutor.
__________________ Vand Canon 18-55 IS (stabilizator imagine) noi noutze la 50% pret magazin. SCHIMBURI: Doar cu cash PROVINCIE: Doar in Bucuresti NEGOCIERI: Doar daca imi oferiti mai mult | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2009 |
mai mult de 1 milion sau...100 ron nu ti vei lua pe el,iar un 18-55mm is cu 350 ron..nu cred ca vei gasi,linkuri nu trebuiesc,cauta pur si simplu aici anunturi cu obiectivul tau si vei vedea cu cat sa vandut,te vei convinge...alin 0765 323 800 | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
Fara suparare mai baieti dar dati dovada de nesimtire si tupeu. Goliard vine si imi face mie analiza mea de preturi in momentul in care vreau sa vand un produs la 60% din pret in timp ce el vinde la 80% "sigilat". Am acelasi obiectiv si stiu cum vine. Nu vine nimic sigilat. Craciun vinde un ceas la elegantul pret de 90% si imi face si el analiza ![]() Amuzant.
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2009 |
nimeni nu ti a zis man sa scazi pretul ca ai intrecut masura..asa i viatza in forumuri,de asta sant facute, )) nu stiu de ce te superi,vezi ca pretul ceasului nu este de 90%,anuntul este vechi iar aici este rubrica foto....alin 0765 323 800
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
Pai nu mai alin ca il cobor daca este cazul. Dar m-a enervat prin abordare goliard si apoi te-am bagat si pe tine in aceeasi oala. Scuze.
|
| | #12 (permalink) | ||
Nu e nici o problema goliard atata timp cat ne recunoastem greselile si invatam din ele. Si eu imi cer scuze. O seara buna.
|
| | #13 (permalink) | ||
Pretul coboara la 150 roni. Obiectivul este imaculat.
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Iasi |
nu pot oferi mai mult de 80 lei..:P...stii tu de ce iti fac asta...spor
__________________ Email: serjiulica@yahoo.com Tel: 0751 123 746 | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
Nu stiu si nici nu ma intereseaza Oricum merci pentru up PS. Cum e vremea in Moldova? Vine frigul de la rusi? Nu in ultimul rand ti rog sa nu-mi strishi triedul. PPS. Sper ca ai simtul umorului ca eu il am
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Iasi |
bad post
__________________ Email: serjiulica@yahoo.com Tel: 0751 123 746 | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |