![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
Pai mai serjulica. Ideea cu bad post e simpla pe forum. Eu iti ziceam ca il cumpar eu in post-ul acela ca apoi sa realizez ca esti din iasi. Neputand sa sterg post-ul l-am editat spunand ca este bad post. Asa se face. Tu in ignoranta ta ai inteles ca iti stric threadul ceea ce nu era cazul. Cand o sa ai mai multa experienta pe forum o sa intelegi.
__________________ Vand Canon 18-55 IS (stabilizator imagine) noi noutze la 50% pret magazin. SCHIMBURI: Doar cu cash PROVINCIE: Doar in Bucuresti NEGOCIERI: Doar daca imi oferiti mai mult | ||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Iasi |
adevarat este ca nu prea am experienta pe forumuri ca asta, doar cativa ani. lucrurile s au intamplat astfel: eu am primit pe e mail reaply la anuntul tau, eu stiind ca am si eu un anunt la fel, am scris repede ca e vandut, apoi am vazut , ca e al altcuiva, unde postasem si eu ceva. scuze pt post, nu vreau sa ti stric nimic. mult succes la vanzare. o sa ai de asteptat cu el.
__________________ Email: serjiulica@yahoo.com Tel: 0751 123 746 | ||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2009 |
bai serj,calmeaza te si numai da topicuri aiurea indiferent ca ai cativa ani pe forumuri desi nu se vede si nu te mai bate asa mult cu pumnu'n piept,da i omului p.m.,nu te mai arata asa impulsiv in fatza altora ca nu faci decat sa ti strici imaginea,mai ales ca la sfarsitul discursului mai spui si...ai de asteptat cu el,mai abtine te din bun simt si mai chillake asa...alin..craciun1976@yahoo.com
| ||
|
| | #24 (permalink) | ||
Alin, ne irosim timpul cu primitivul acesta. Nu avem cum sa invatam noi bunul simt un om care pana la varsta asta nu il are. Serjiulica, ia pune tu pe tine cel mai bun trening si mergi si sparge seminte pe alt thread caci sunt satul de textele tale. Nu de alta dar poate se sesizeaza vreun administrator si te baneaza cu tot cu ratingul tau de neserios de 80%
__________________ Vand Canon 18-55 IS (stabilizator imagine) noi noutze la 50% pret magazin. SCHIMBURI: Doar cu cash PROVINCIE: Doar in Bucuresti NEGOCIERI: Doar daca imi oferiti mai mult | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
[Vând] Canon EF- S 18-55mm f/3.5-5.6 din kit - ca nou cu doar 140 roni la mai putin de 50% din pret
|
| | #26 (permalink) | ||
[Vând] Canon EF- S 18-55mm f/3.5-5.6 din kit - ca nou cu doar 140 roni la mai putin de 50% din pret
|
| | #27 (permalink) | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
man e Canon 18-55 IS (stabilizator imagine)? daca da ti-l cumpar eu
__________________ Azi sa avem o zi buna ![]() ------------------------------------------ id psn usa candya76 http://ps3trophycard.com/cards/candya76/card.png | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |