![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: CRAIOVA | CAMERA FOTO Panasonic Lumix DMC-FZ38 impecabila,lentile HOYA
Vand camera foto digitala Panasonic Lumix DMC-FZ38 culoare negru, in stare impecabila, cu toate accesoriile (cablu date,cablu AV,incarcator acumulator,parasolar) + geanta transport Tamrac. Vechime 1luna,max. 100 foto,garantie 1an. Pret = 1550lei Set lentile macro (close-up) +1,+2,+4-HOYA 55mm + tub adaptor 55mm Panasonic = 350 lei sau Camera foto + set lentile + tub adaptor = 1750 lei Telefon: 0721760543 | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Am gasit pe cateva site-uri pret chiar si de 1398 lei(daca nu gasesti site-ul dai cautare dupa fz35), de ce as cumpara de la tine ?- buna intrebare ! Fiind folosit ai putea sa incepi cu un pret de 1350 de exemplu. Dar cred ca as putea sa-ti ofer (serios vorbesc) 1250 lei pe aparatul tau.
| ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: CRAIOVA | dbulugiu Daca tu l-ai gasit la pretul de 1398 lei ,poti sa-l iei linistit de acolo.fz35 este facut pentru state, nu stiu daca se va importa si in romania.In ceea ce priveste sfatul tau de a cauta pe internet ar fi trebuit sa te abtii, pentru ca oricine vrea sa vanda un produs stie pretul cu care se vinde la mana a doua.Aparatul este impecabil si in plus ai si garantie 2ani (in primul post am gresit si am scris 1an).Daca erai interesat cu adevarat puteai sa spui pretul oferit de tine si puteam negocia,nu sa induci in eroare eventualii cumparatori cum ca acest aparat se vinde la pretul de 1398 lei care de fapt este un pret mai corect pentru FZ28.Daca esti intresat pot face un pret bun(care va fi foarte bun daca iei toate produsele),dar cred ca ai postat aici doar ca sa incerci marea cu degetul. up | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quick Mobile | Telefoane mobile Panasonic | PANASONIC LUMIX DMC FZ35 Uite, nu stiu daca e corect sa arat asta , se poate sterge daca nu e. Am facut comanda aici, dar mai dureaza un pic - o saptamana. Asa ca m-am gandit ca daca l-as lua un pic mai ieftin n-ar fi rau, un avantaj ar fi faptul ca sunt tot din Craiova. Mai sus FZ35 care nu are limitare in filmare are si o garantie pe viata . Daca il iau de la tine garantia este transmisibila? Deci : iti pot oferi 13 milioane si inca odata iti spun ca vorbesc serios nu ca sa ma aflu in treaba. De ce il vinzi? | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
De pe site-ul ala dat de dbulugiu Telefoane mobile Panasonic | PANASONIC LUMIX DMC FZ35 Disponibilitate: comanda Garanţie: pe viaţa Eu as comanda doar de la astia ... pe viata ) . Serios ... nu tot ce zboara pe net se mananca . Pik , scuze de offtopic , bafta la vanzare .
__________________ Raspund la telefon doar dupa ora 16. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: CRAIOVA |
Fiecare e liber sa aleaga de unde cumpara,dar trebuie sa fie foooaaarte atent!-pentru ca mai apoi sa nu regrete.Camera foto pe care o vand,este luata de la un magazin super serios(care are produsele oferite spre vanzare pe stoc si nu ca altii care de fapt nu au pe stoc nimic dar se angajaza ca ei vand la cel mai mic pret??? si ofera super garantii),iar garantia de 2ani oferita de acest magazin este o garantie reala.Asadar cine este interesat cu adevarat (si nu ca dbulugiu care nu mai raspunde),ma poate contacta si putem face un pret convenabil pentru ambele parti.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |