![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Ct | Vand HP 735
Vand Foto digital HP 735 , 3.2 megapixels (effective), 3x optical zoom, 5x digital zoom, autofocus only, program exposure only, JPEG file format, ISO range 100 - 400, EV-2+2,2 AA batteries sau acumulatori, movie mode with sound,Shutter speed 1/3 - 1/1500 sec. Aparatul vine cu 2 acumulatori si incarcator bonus. Pret 8 mil | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Ct |
M-a rugat cineva sa il vand cu pretul asta, cu toate ca i-am sugerat si eu o suma mai mica. Daca nu stiu oamenii cum se misca piata aparatelor digitale....daca a dat 13 mil pe el acum un an, ii vine greu sa creada ca nu mai poate lua ceva bani pe el...
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2003 |
aici: http://www.oktal.ro/componente/detalii485_0.htm Este 8.7 milioane noua.... cred ca trebuie revizuit pretul | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
Nu am mai putut da de floppy azi, asa ca inca astept o oferta mai buna, respectiv 5 milioane. Daca nu, floppy2001 o ia luni. Camera arata ca noua, nu are zgarieturi nici pe corp, nici pe LCD. Astept oferte. La pretul asta nu mai gasiti pe net asa ceva. 5 milioane lei | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
up!
| ||
|
| Advertisment | |
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|