Results 1 to 8 of 8

Thread: Rds + WiFi + Win 7

 1. Back To Top | #1

  Rds + WiFi + Win 7

  Am cumparat acum ceva vreme un router Cisco WTR120N cu scopul de a a avea wifi ptr laptop/ipod etc., dar dupa aceea am observat ca nu mai pot sa bag cablul de la rds direct in placa de pe desktop, internetul nu mai merge asa si trebuie sa il bag inapoi in router si din router sa plec cu alt cablu in desktop. Cand incerc sa ma conectez direct cu cablul in PC pur si simplu imi da mesaj Eroare 651 ca modemul sau ceva hardware nu mai raspunde si ca un cablu este iesit de undeva, dar daca bag cablul in router atunci merge fara nici o problema. Am citit pe undeva ca ar putea sa fie din cauza win 7, dar si dupa un clean reinstall tot aceasi problema am.

  Also trecand peste aceasta problema, nu m-ar deranja foarte mult daca nu a-si fi limitat pe utorrent/bittorrent etc. Inainte cand bagam direct in pc cablul puteam sa trag cu 8-9 mb, dar acum nu imi ia mai mult decat 1mb/1.1mb max. Am incercat sa scot tot ce inseamna firewall si alte chestii din router, dar fara succes.

  Deci mai exact :

  1. De ce nu mai pot baga direct cablul de la rds in desktop, internetul mergand numai daca il bag prin router si din router in pc?
  2. Exista o metoda sa nu mai am internetul limitat din cauza routerului? Nu am nici o problema sa joc jocuri online care necesita internet relativ decent, deci nu am probleme cu latency sau alte lucrurui, doar programele torrent observ ca sunt "limitate"

  Multumesc.

 2. Back To Top | #2
  Engineering, reporting for duty aurasdoom's Avatar
  Join Date
  Feb 2004
  Location
  Berlin
  1. Iti merge daca te deconectezi de la rds inainte de pe ruter. O sa iti mearga si pe pc daca scoti cablul daca astepti cateva minute sa expire sesiunea de pe ruter.
  2. nu prea. Limitarea vine din 2 locuri: cpu-ul ruterului si latenta placii wireless (a ta cel mai probabil, cred ca ai ceva cu wireless g)
  codetaku

 3. Back To Top | #3
  Paranoia is natural AStateOfMind's Avatar
  Join Date
  Nov 2000
  Location
  Portland, OR
  Omul parca a zis ca leaga desktopul de router prin cablu, nu conecteaza desktop-ul la reteaua wi-fi.

  E cam ciudat, nu ar trebui sa existe asemenea limitari pe cablu, vezi daca ti se conecteaza 100mb/full duplex. Eventual forteaza placa de retea pe 100mb/full duplex.
  "Everyone believes in the atrocities of the enemy and disbelieves in those of his own side, without ever bothering to examine the evidence.”

 4. Back To Top | #4
  Quote Originally Posted by AStateOfMind View Post
  Omul parca a zis ca leaga desktopul de router prin cablu, nu conecteaza desktop-ul la reteaua wi-fi.

  E cam ciudat, nu ar trebui sa existe asemenea limitari pe cablu, vezi daca ti se conecteaza 100mb/full duplex. Eventual forteaza placa de retea pe 100mb/full duplex.

  Intr-adevar, cablul de la rds intra in router si din router intra un cablu in desktop.. wifi folosesc rar ptr laptop. Cand fac asta in taskbar apare acel mic ecran cu un X rosu si imi spune ca un cablu este deconectat, in plus, daca totusi incerc sa fac o noua conectare la internet primesc eroare 651 (modem or hardware is not responding). Ma gandesc ca daca ar fi o problema la placa de retea atunci cum de merge netul daca prin router merge dar fara nu?

  Mersi ptr sugestie, am incercat sa bag 100mb full duplex, dar am vazut ca viteza a crescut cam cu 100k max.

 5. Back To Top | #5
  aceeasi problema o am si eu cu mentiunea ca la utorrent nu sunt conectabil ( am acel cerculet rosu, portul 5600 setat in utorrent).
  Descarc cu 6-7 M dar nu face upload mai deloc, firesc atata timp cat nu sunt conectabil.
  Routerul este un MSI RG60SE v.1.
  Am citit un tutorial care ma sfatuia sa imi fac ip static cu un programel PFStaticIP dar degeaba.
  Nu am clonat MAC-ul placii de retea pt ca sunt la RDS.
  Se poarte rezolva cumva?
  Multumesc

 6. Back To Top | #6
  Registered User
  Join Date
  Jan 2009
  Location
  Maramures
  bbflorea,activeaza din router UPNP.de asemenea cred ca in utorent este activat default.
  None

 7. Back To Top | #7
  Sa ma uit si va spun...

 8. Back To Top | #8
  @ LostCell111: dupa 2 zile cu setarile date de tine pt UPNP sunt conectabil in majoritatea timpului si portul meu este deschis dupa verificari repetate.
  Deci MULT RESPECT, DOCTORE!

 1.  

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •