Results 1 to 2 of 2

Thread: Adaptor wireless, net pe telefon

 1. Back To Top | #1
  Registered User
  Join Date
  Jul 2010
  Location
  Targu Mures

  Adaptor wireless, net pe telefon

  Am placa de retea onboard (nu stiu daca conteaza sau nu, acu mentionez ce am). Am conexiune 100 mbps de la RDS.

  Am un telefon Samsung Galaxy S Plus i9001 si nu am router la PC, astfel am nevoie de o conexiune wi-fi in casa pentru telefon. Pana acum luam de la vecinu, dar si-a setat omu prost routerul si imi pica wi-fi la intervale random de timp, asa ca nu pot sa bat la usa sa ii spun sa si-l configureze.

  M-am gandit sa-mi iau router, dar ma gandesc ca nu merita sa dau atatia bani pe un router BUN (ca alea ieftine crapa repede si sunt limitate si blabla), asa ca mi-a recomandat un tovaras un adaptor wireless, mai exact asta: TP-Link TL-WN727N Adaptor wireless - PC Garage

  Acum as avea nevoie de putin ajutor. Ce face mai exact acest adaptor ? cum functioneaza ? il bag in PC prin USB si imi creeaza conexiune wireless la care ma pot conecta cu telefonul ? sau ce face mai exact. E de ajuns doar acest adaptor sau imi mai trebuie si altceva pe langa ?

  ---------- Post added at 19:21 ---------- Previous post was at 18:12 ----------

  Update: Nasol, am inteles ca adaptorul ala nu face altceva decat ca te conecteaza la o retea wireless DEJA EXISTENTA (pe care eu nu o am). Deci practic face ceea ce face un pc, doar ca e pentru pc-urile ce nu vad conexiuni wireless.

  Atunci daca nu emite semnal, nu il pot folosi la telefon.

  Exista ceva adaptoare care emit semnal ? daca nu, mi-ati putea recomanda un router care sa isi faca treaba BINE ? adica sa nu am probleme sa imi limiteze vitezele sau chestii de genul.

 2. Back To Top | #2
  Nick anterior: razvaldinho10 TheDriller's Avatar
  Join Date
  Nov 2007
  Location
  Ploiesti
  You're always gonna have problems lifting a body in one piece. Apparently the best thing to do is cut up a corpse into six pieces and pile it all together. Then I hear the best thing to do is feed them to pigs

 1.  

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •