![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Preturi internet
M-ar interesa si pe mine niste preturi de internet .. si ofertantii Vreau sa fac ceva in Ploiesti si vreau sa incep cu 512 Kb garantat =? 1024 Kb garantat =? Vreau sa stiu si eu ce preturi sunt in alte orase la aceste viteze RDS banuiesc ca e tatic aici | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Pe fibra optica. 512 kbps (respectiv 1024 kbps) sunt garantate, iar cele in MAN sunt maxime. Si daca prezinta interes: 2048 kmbs (5 Mbps in MAN) = 1.200 $ + TVA Instalarea nu stiu cat costa, in functie de distanta pe care trebuie trasa fibra optica, in orice caz, pentru o distanta de sub 1 km, anul trecut a fost aproximativ 70$. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
despre ce provider este vorba cuculene?
__________________ 1. A64 2700 XP-120 Papst 120mm | DFI Ultra-D | 2x512 AData PC4800 | HIS X850XT /w ATI5 | 2x74GB Raptor Raid0, 250GB Seagate 7200.8 | CMSTACKER /w OCZ 520W | SB Audigy 2 ZS | DVD-RW Pioneer DVR-108 black | DVD-ROM Asus black | Samsung 193p | HP PS 7960 | Canon Lide 35 | Microsoft IntelliExplorer 4.0 | Logitech UltraX 2. Barton 3200 | KT600 | 1GB VData | Asus 6200@6600 | Maxtor 80 GB | SBLive | Antec 3700BQE | DVD-ROM | CD-RW | Neovo F-419b | UltraX Desktop | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| ruzzianro - In ce zona in Ploiesti ai vrea sa faci ?
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Ploiesti Internet
Am ceva in ploiesti facut cu net de la rds ... si ma intereseaza sa iau net gros ... 2 Locatii interconectate de rds .. ( Gheorghe Doja + Republicii ) ( Podu Inalt ( La sapalatoria Harold ) Prin cablu ftp ... dupa ce devin cu bani fo Si pe distante mari Wireless Am deja wireless in malu rosu + republicii si vreau net ... dar sa fie bun si mai mic la pret
| ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
vreau un provider de net serios....taxa de instalare sa fie rezonabila cam 10 mil si perioada maxima de instalare sa fie 3 saptamani.pls help m-am uitat la multi provideri...dar cam neseriosi multi..ziceau ca ma suna ei dar uitau... zona club Kristal floreasca | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: Pantelimon | Vreau Internet
Dispun de aproximativ 170$ pe luna, am cablu tras de la RDS, am modem de cablu cumparat (motorola sb5100i). Sariti cu oferte, ce net imi ofera cineva la banii astia si in conditiile astea, sau ce credeti voi ca pot sa iau? kbps - metro si extern . Help please !
| ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Provideri de internet - unde si cum
Deoarece apar mereu topicuri referitoare la "vreau un provider", cred ca e mai bine comasarea lor intr-un singur topic, similar cu cel al retelelor de cartier. Cine vrea retea cauta acolo, cine vrea un provider cauta aici. Si sper sa-l si folositi, ca ma doare mana de la "merge threads" Ah, asta NU este un thread de facut reclama la firma proprie, regulamentul se aplica si aici. Daca o faceti, o faceti discret si elegant. Reclama pe fata va fi sanctionata in consecinta. Merci de intelegere.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Internet la 30USD
Caut si eu o oferta de internet cu viteza de cel putin 256k si sa fie in jur de 30 de dolari pe luna. Momentan am astral dar nu prea sunt multumit ... nu pot sa joc mai nici un joc online timpu de acces fiind destul de mare chiar daca viteza de 256 sa zicem ar fi acceptabila. Daca stiti ceva oferta v-as fi recunoscator | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |