![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
Vreau si io o parere despre ABSI. Sunt clienti RDS. 128 Kbps extern, 10 Mbps metro - 420 $ 256 kbps extern, 10 Mbps metro - 600 $ 512 kbps extern, 10 Mbps metro - 800 $ Taxa de conectare e in functie de distanta pana la nod: <300 m= 300 $ , intre 300-1000m - 600 $ Vreau sa stiu parerea voastra despre ei. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Help ,vrem si noi net
Oameni buni am si eu nevoie de ajutor .Vreau sa stiu daca exista vrun ISP cara sa ofere net in zona Piata Matache(str Iulia Hasdeu).Am incercat Astaralul(nu se baga),RDS (destul de naspa netul la ei),Evolva(deocamdata este prea scump ,suntem numai 8 oameni in retea ).Suntem dispusi sa dam cam 100-120USD pe abonament.Dati-mi o idee unde sa incerc | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | www.retzea.ro www.interlan.ro daca nu se poate prin cabluri poate incercati wireless si nu in ultimul rand satellitte | ||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Furnizor Net !!!
Salut ! Stie cineva vreo firma care furnizeaza internet la persoane fizice in zona in care stau eu(str General C-tin Budisteanu, mai precis pe undeva pe la intersectia bd. Dacia cu Calea Grivitei)? Bineinteles, in afara de Astral, care au abonamentul cu trafic nelimitat la un pret destul de mare ptr mine(30 abon. + 3.5 modem + TVA = 40USD).Fac cinste !!! | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Te ajut io! Quote:
salut, sunt Cristi cred ca am mai vb, i-ti trag io fibra pana acolo, si o rezolvam cumva, cauta-ma la sediu sau la cristi@tourimexnet.ro Bye | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
Salut. Daca esti din Dr Taberei nu face greseala sa te bagi la HOBBYNET, eu sunt la ei si ce pot sa-ti spun este ca este o firma formata numai din angajati ratati, habar nu au pe ce lume traiesc, si mai si zic ca si iti ofera banda garantata si etc. Am o problema cu ei de 3 saptamani si nici acum nu au rezolvato si bine inteles ma asigura ca gata inseara asta se termina si asa mau tinut 3 saptamani fara net. Ma tot vrajeste cu IP ca e blocat in cache si etc, cand habar nu au sa rezolve problema. | ||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
RDS'ul e foarte "flexibil" cand vine vorba de abonamente cu trafic nelimitat si viteza foarte mare , trebuie sa stii doar cum sa ii iei. Am vazut abonament cu 500 $ - 10 mb/s (~1 mb.real) MAN si 512 kbs (~50 k extern) , si la acelasi pret - 15 mb/s MAN si 1024 kbs extern....so think about it
__________________ tel : 0726.15.88.28 - Adi | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 Location: Romania | Recomandare (eventual oferte) provider net
As vrea si eu o recomandare (poate chiar si oferte) a unei firme care sa imi ofere un canal garantat de 256-512 kbps (preferabil 512) si 10Mbps metro. Cu cine imi recomandati sa lucrez: Mediasat, RDS, Ines, Tunet, Astral etc... ? Evident ca un criteriu foarte important de alegere a providerului este costul abonamentului lunar. Pt cei care vor sa-mi faca o oferta detalii pe PM.
__________________ You can throw your medkits away, Damage will still get you!! | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
Viziteaza www.c-net.ro vezi acolo numerele de contact, si formuleaza o intrebare, cine stie ................poate au preturi mai bune. | ||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Bucuresti |
sal...sunt si io curios dak exista vreo retea de calculatoare sau de net prin zona intersectia calea grivitei cu bd Dacia, k nu sunt prea multumit de astral...dak exista...poate imi spuneti si mie ce viteza e pe reatea si extern k poate ma pot lega si eu
| ||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 |
jamex -> daca te uiti bine prin cartier o sa vezi o gramada de fire trase ... deci retea exista si are un numar destul de mare de useri cit despre net sa spunem ca se negociaza momentan | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |