![]() |
| | #501 (permalink) | ||
|
Salut, Locuiesc pe Stefan cel Mare, vis-a-vis de Aleea Circului, si pana acum aproximativ 2 saptamani am avut ca provider SMN (Stefan cel Mare Network) care aparent au fost preluati de RDS (mai mult sau mai putin oficial). Ideea e ca in afara de un simplu afis pe usa sediului (care indruma clientii sa sune catre un numar RDS) sau ca la numarul de asistenta nu mai raspunde nimeni, abonatii nu au fost anuntati in nici un fel. Asadar trebuie sa-mi gasesc urgent un alt provider decent in zona, conditia fiind ca IP-ul oferit sa fie obligatoriu routabil! Daca are cineva vreo informatie in sesnsul asta, as fi recunoscator. Multumesc. | |||
|
| | #502 (permalink) | ||
| Quote:
Incearca la Opensys www.OpenSys.ro :: Am avut RDS si tare multumit sunt ca am reusit sa scap de ei.
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #503 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 |
Da-mi adresa exacta pe PM Quote:
| ||
|
| | #504 (permalink) | ||
|
cls55amg - ...::: altFELnet :::... nu ajung la tine? ia pune o intrebare.
| |||
|
| | #505 (permalink) | ||
mai au mult pana acolo... :-) Quote:
| ||
|
| | #507 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 Location: Bucuresti |
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o recomandare? stau la morarilor , la 2 statii de cora pantelimon, stie cineva vreo retea buna de cartier prin zona? eventual de 1 gb/s sau 100 mb/s dar sa mearga bine .. ca am un site si am nevoie de viteza .... multumesc | ||
|
| | #508 (permalink) | ||
| Quote:
locuiesc prin zona, la fel am patit si eu cu SMN, niste nesimtiti ignoranti din pacate am dat peste cei mai mari nesimtiti in materie, anume RDS daca ai gasit solutie, da-mi si mie de stire prin PM, vreau sa scap de RDS cu orice pret. As propune chiar deschiderea unui thread intitulat Sa scapam de RDS | |||
|
| | #510 (permalink) | ||
da-mi pm cu adresa exacta si sper sa te ajut Quote:
| ||
|
| | #511 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2007 Location: The unbearable lightness of being |
Salut, pana la urma s-a gasit vreo solutie pentru zona Batistei/Universitate/Romana ? www.OpenSys.ro :: : i-am vazut propusi pe o pagina anterioara, are cineva net de la ei? Daca da, cum se "manifesta" si ce preturi au la abonamente? Merci anticipat | ||
|
| | #513 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2007 Location: The unbearable lightness of being |
Asta mi s-a parut si mie, de aia am intrebat si de pret, sa nu aiba ceva astronomic ... daca stie cineva, nu de alta dar sa nu incep sa ma ambalez degeaba. Pana acum nu am mai auzit de nimeni sa aiba prin zona asta decat cei de la care am, which sucks!!! La modul ca pica cel putin o data pe saptamana cateva ore (in cel mai bun caz) si acum vreo 3 saptamani a fost picat o saptamana intreaga!!! | ||
|
| | #514 (permalink) | ||
de la cine ai acuma ? Quote:
| ||
|
| | #516 (permalink) | ||
Da, ii cunosc. Din inforrmatiile pe care le am eu, serviciul lor se va imbunatati semnificativ ca stabilitate in urmatoarea perioada. Au schimbat deja furnizorul de Internet, urmeaza sa faca imbunatatiri in topologia retelei si la echipamentele centrale utilizate, deci eu cred ca ei sunt pe drumul cel bun. Quote: | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |