![]() |
| | #43 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 Location: buc |
Am nevoie urgent de un provider!!!!astept sugestii!!pls suntem o retea de cartier si nu stim la cine sa apelam sau la cine sa mai apelam.... am gasit si firma www.netglobe.ro care imi ofera instalarea la 200e si un abonament de 250e 10mb su 256 extern garantat cu alocare dinamica 40%. distanta de la nod pana la mne este de cirac 500m. preturile sunt fara tva...si mi-au zis ca metro il iau de la rds si externul din elvetia... ce stiti despre ei??sunt de incredere?? daca aveti alta sugestie va rog spuneti-mi!!pls!!! | ||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | Sugestie
Frate da ce preuri spuneti voi sunt imenseee. Pe site la Netglobe apare 10 mega metro si 256 k extern garanta la 250 Euro si mai au si oferte promotionale www.netglobe.ro | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 Location: buc |
multi vad ca aici fac reclama...dar sincer...pana la urma mi-am traf fibre prin Netglobe. Nici nu am ce sa mai zic...am semnat la ora 15.00 si la 09.00 a doua zi baietii deja trageau fibra si la 15.00 au si sudat-o si i-au dat drumu,sincer nu am crezut ca e posibil asa ceva...internetul merge ok..adica asa cum scrie in contract. pana acum nota 10++ sa vedem pe parcurs. multumesc celor care au facut instalarea | ||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Daca sunteti interesati de FO de la Netglobe dati un pm si discutam..preturile sunt promotionale si acceptabile. Momentan centru... ( Romana, Unirii, Universitate, Tineretului, Oltenitei, Alba Iulia, Victoriei, Iancului, Obor, Mosilor, Titulescu )
Last edited by madbrain; 26-05-2005 at 16:28.. | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Bucuresti |
@madbrain - eu stau in vatra luminoasa ...se poate?
__________________ Si ce o sa zica baietii? Does IT matters? VAND UMBRELE FOTO DIFUZIE [Vând] Diverse accesorii foto (senzori slave, curea neopren, pompa aer, telecomanda) VAND FILTRE FOTO UV MULTICOATED 52mm, 58mm, 62mm, 67mm, 77mm CUMPAR LEVA+ Vand brichete + VAND MICROSD CARD READERE | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
Nu va grabiti inca sa va trageti retele la preturi imense... Cred ca de la anu vor intra si pe piata noastra operatorii de ADSL care vor oferi servicii de internet broadband de pana la 20-30mbps pe cablurile Romtelecom-ului la preturi de pana la 60 de euro si la noi ca in strainatate (ex: Cegetel, Wanadoo, Tiscali, BT etc). | ||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucuresti | Internet pe STR Armeneasca
Salutari ! Intentionez sa-mi iau o garsoniera pe Armeneasca si vreau si eu sa stiu ce provideri internet sint prin zona ..Eventual dc exista vreo retea . Sper sa fie , k altfel (MERCI Last edited by andy1; 10-06-2005 at 22:44.. | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Pentru whisper_z
Pe ramnicu sarat exista Tu-Net sau Eva ....Daca vrei mai multe detali da-mi un Prv ...
__________________ © Copyright 2005 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |