![]() |
| | #81 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Stiu ca sunt prost dar cand ma uit in jur prind curaj" | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
stie cineva de vreo retea in Piata Kogalniceanu????? pt cunoscatori un mail la syrexxx@gmail.com sau un msg la 0740464595 URGENTTTTTTTT!!!!!!!!!!! nu mai pot fara net | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
| www.eside.ro Canale cu latime de banda internationala minim garantata: 256 Kbps minim garantat - 175 Euro 512 Kbps minim garantat - 250 Euro 1024 Kbps minim garantat - 400 Euro Tel:021-340.10.82 sales@eside.ro Incercati la ei..se pare ca sunt promti,iar la taxa de instalare nu iau pilea de pe om | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Zona Unirii
De aproape _un an_ încerc să-mi trag internet la locul de muncă. Clubul la care lucrez se află pe Str. Halelor, nr. 9 (Str. Franceză nr. 52, Splaiul Independenţei colţ cu Str. Şelari - mă rog, bloc cu 3 adrese..), în zona Unirii. Toţi providerii la care am apelat au zis că nu au reţea în zona asta (CENTRUL BUCURESTIULUI!!!). Ultima mea speranţă la un serviciu decent a fost ClickNet, care tocmai azi, scuza-ţi-mi expresia: mi-au dat ****. Că nu are RomTelecomul nu'ş ce fel de centrală, ca nu se ştie când vor avea, bla. bla... deci am rămas cu buza umflată. Faza e că nu vreau nici ceva Wireless la care să am loss de 20-30%... aş prefera o conexiune stabilă la un preţ decent... deci... ce îmi puteţi recomanda?
__________________ no links here, go away | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
Da-mi un mail la frutty@k.ro si poate rezovam urgent problema. Bafta !!!! | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 |
Buna, eu sunt nou pe acest forum, si am si eu o intrebare: stie cineva retele de cartier in zona 13 Septembrie / Ion Nedeleanu? Am cautat pe www.retele.net si am gasit vreo 2 firme care par mai interesante, "Net 13 Septembrie" si "Zona 13". Poate cineva sa-mi spuna ceva despre ele, cum merg, prin cine ies, etc.. .? Multumesc. | ||
|
| | #91 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
Salut. Mai copii aveti cumva informatii despre ce tarife practica astralul sau rds-ul pt un canal de latime garantata? Sa zicem un 256kb garantat sau un 512kb minim garantat. am nevoie de preturi cat mai apropiate de cele reale. Multumesc anticipat | ||
|
| | #92 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2003 Location: Bucuresti | Quote:
Si pe mine m-ar interesa dar abonamentele bussiness. Canal, cu metropolitan 30 MB garantat si 1,5MB extern garantat. Ma intereseaza in mod special RDS,Astral si Mediasat Multumesc anticipat!! | ||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
Oferta de conectare - fibra optica Abonamente lunare Canal extern garantat Canal metropolitan Tarif lunar 256/4 Kbps 4 Mbps 50 Euro 256/2 Kbps 4 Mbps 90 Euro 256 Kbps 10 Mbps 190 Euro 512 Kbps 10 Mbps 340 Euro 1024 Kbps 10 Mbps 640 Euro 1536 Kbps 10 Mbps 940 Euro 2048 Kbps 10 Mbps 1300 Euro Tarifele nu includ TVA si se calculeaza in lei la cursul B.N.R. din ziua emiterii facturii. Conectarea se realizeaza pe fibra optica, costurile de instalare urmand a se calcula, in urma unor masuratori, in functie de locatie, de la cel mai apropiat punct de prezenta din reteaua noastra pana la sediul beneficiarului. Abonamentele includ: trafic internet nelimitat 1 adresa IP statica interfata on-line pentru vizualizare statistici de trafic e-mail protejat de spam si virusi Abonamentele incepand de la 190 Euro mai includ: 4 adrese IP statice suplimentare (la cerere, gratuit) un cont dial-up cu acces nelimitat pachet web-hosting tip "Business": • 40 MB spatiu de stocare / 20 GB trafic lunar • 2 baze de date MySQL • Server SMTP / conturi POP3/IMAP: max. 200 in limita a 400MB • Interfata administrare conturi e-mail • Upload nelimitat prin FTP • DNS pe serverele Open Systems • Statistici detaliate privind traficul • Acces la log-uri / Acces webmail • Suport .htaccess • Director cgi-bin privat / suport Perl / PHP5 De asemenea, va asiguram prin contract: Garantarea parametrilor tehnici; Monitorizarea traficului in orice moment; Suport tehnic telefonic permanent; Asistenta de la distanta asigurata de o echipa de profesionisti; Scalabilitate: canalul garantat poate fi oricind redimensionat, la cerere, fara costuri suplimentare. Cu speranta ca oferta noastra va prezenta interes pentru dumneavoastra, Open Systems S.R.L. Str. Amman nr. 20, Sector 1, Bucuresti Tel. +40-21-316.73.19; +40-21-316.72.80; Fax: +40-21-230.52.05 e-mail: conectare@opensys.ro | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
Arad, Livada, Horia, Sofronea: Create Online (www.create.ro), 15Eu/luna trafic 3.5Gb, canal 512kbps/64kbps, sau in Curtici, Macea, Dorobant (www.curtici.tk - in constructzie) la 500.000/luna trafic nelimitat, canal 256kbps negarantat. Daca este nevoie de alte viteze/garantari se poate negocia (fara limita superioara de viteza), insa acesta este cel mai profitabil abonament dpdv al utilizatorului. Contact prin pm.
__________________ "daca pui 3 huburi de 10 mb unu dupa altu cele 2 capete o sa comunice cu viteza luminii. In cauciuc." "Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience" | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 Location: Militari |
Internet de calitate ptr cei care Locuiesc in zona Militari,chiar si in comunele apropiate(Chiajna,Rosu etc) evident acolo unde alte firme de internet nu pot ajunge prin nici un mijloc.Oferta de internet se adreseaza in special retelelor. Ptr Detalii 0721.12.55.12 | ||
|
| | #99 (permalink) | ||
| Urgenta !!!!!
Salut ! Problema se pune in felul urmator : zona Universitate...Str.Tudor Arghezi ( vis-s-vis de ambasada americana ) ,CLIENT INDIVIDUAL .. ..exista vreo oferta in acest caz ? Stie careva vreo retea de cartier in zona aceasta?Ca furnizor de net ar fi astral ...dar stiti si voi cum este ..sa nu poti down de pe dc+ pt ca ai limita de trafic ! Astept raspuns la rdiaconu2003@yahoo.com Va multumesc anticipat | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 | www.digicom.ro O alternativa la Romtelecom si o solutie foarte buna pentru cei nemultumiti de serviciile catv RDS sau Astral (Bucuresti only). Sunt foarte multumit de serviciile lor, recomand! | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |