![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
Fratilor,veniti cu oferte de net si prin comuna Magurele,Judetul Ilfov,acum ca tot a devenit oras!Sunt ff. multi doritori!Aici exista RDS(nu se incurca cu retele de blocuri) si mai nou Parlatel(in care nu prea avem incredere).Deci avem vreo sansa?
__________________ Trance is my drug... ...and PvD my GoD | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 | Quote:
| ||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
Da-ti-mi o mana de ajutor. Nu fac trafic, vreau doar o latenta acceptabila. Sunt abonat RCS si stau in berceni. Poate un abonat cablelink sa imi spuna care e viteza minima DL/UL, ce latenta are in europa si daca conexiunea este de incredere? Alte detalii sunt binevenite.
| |||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
cine are net de la www.hertza.ro ? pareri pro si contra as vrea sa aud
__________________ vand componente watercooling http://forum.computergames.ro/42-har...tel-video.html | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Quote:
Nush cine e ...dar as vreau si eu altul ...ca am o conexiune de bate orice dial-up la cour | ||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Salut, Stau in zona Cotroceni/Leu, stiti vreun provider acceptabil prin zona pentru un abonament individual sau retea?Multumesc.
__________________ "O sa te socotesti un poet prost pana in ziua cand vei simti nevoia sa spui ceva;atunci vei avea uneltele poeziei la indemana-ritm si rima" | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
|
XTRAS nu ti-as recomanda nici una nici alta... durasu am auzit ca e prost (nu stiu din propria experienta, doar din auzite), dar de actualBVT pot sa-ti garantez ca e o mare teapa: pica netu in fiecare zi, rezolvarile intarzie cu nesimtire ca sa nu zic de promtitudinea cu care raspund la telefon si felul in care esti tratat... mai au si un hub pe care daca ia deschis gura sa te plangi iti primesti instantaneu ban... ce pot eu sa-ti recomand e sa mai astepti poate apare c-zone si pe la noi si poate aia nu sunt chiar atat de nesimtiti. | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 | provider zona armeneasca
Str. Spatarului (Zona Armeneasca - calea Mosilor). Aveti idee, a ajuns vreun provider pe aici? Daca da, pls luminati-ma si pe mine. Dau o bere | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |