![]() |
| | #6823 (permalink) | ||
|
Voua cum va mai merge netul la UPC. Eu am medium si azi spre exemplu in cam toate testele de viteza nu vrea sa urce peste 7000kbps, aveam de obicei peste 9500kbps. Am facut comparatie cu un amic,la RDS, abonamentul de net de 25RON, in testele pe speedtest.net. El obtinea totdeauna deasupra mea ca viteza de upload, si foarte des ma depasea in SUA si Asia la download. Este normal? | |||
|
| | #6824 (permalink) | ||
|
De o luna imi merge netul de la upc jalnic. am abonament de 10 mbps, imi merge masim cu 2 mbps, in zilele bune, acum merge cu 05.mbps. E jale. Am depus cerere de reziliere.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #6828 (permalink) | ||
|
Nu stiu de taxa, trebuie s-o intreb pe mama pt. ca ea e titularul contractului. calin: ma bag pe clicknet, nu e mare fericire, dar chiar daca imi va merge la fel de prost, tot o sa fiu fericit ca am scapat de astia. Nu cred ca exista mai rau decat UPC... C:\Users\100>ping Google Pinging Google [209.85.135.99] with 32 bytes of data: Request timed out. Reply from 209.85.135.99: bytes=32 time=547ms TTL=243 Request timed out. Request timed out. Ping statistics for 209.85.135.99: Packets: Sent = 4, Received = 1, Lost = 3 (75% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 547ms, Maximum = 547ms, Average = 547ms C:\Users\100>ping Google Pinging Google [209.85.135.103] with 32 bytes of data: Reply from 209.85.135.103: bytes=32 time=510ms TTL=243 Reply from 209.85.135.103: bytes=32 time=380ms TTL=243 Reply from 209.85.135.103: bytes=32 time=512ms TTL=243 Reply from 209.85.135.103: bytes=32 time=393ms TTL=243 Ping statistics for 209.85.135.103: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 380ms, Maximum = 512ms, Average = 448ms C:\Users\100>ping ComputerGames.ro - jocuri, download, forum Pinging ComputerGames.ro - jocuri, download, forum [81.196.2.48] with 32 bytes of data: Reply from 81.196.2.48: Destination host unreachable. Reply from 81.196.2.48: Destination host unreachable. Reply from 81.196.2.48: Destination host unreachable. Reply from 81.196.2.48: Destination host unreachable. Ping statistics for 81.196.2.48: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), C:\Users\100> "Rezulat test viteza @ VITEZAMEA.RO Largimea de banda de care dispui acum este de 289.40kbps insemnand ca poti descarca cu 36.18 KB/sec. de pe acest server. Asta e singurul site unde imi da un rezultat de viteza, pe altele nimic.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #6829 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 |
Pe vremuri, mai precis acum un an se spunea ca in toamna mai urmeaza ceva la net. Se pare ca a urmat doar o amarata de oferta si desigur o scadere la abonamentul de net 1 si 2, care astazi vad ca nu mai exista la oferte speciale. Asadar urmeaza ceva sau o baraie din ce in ce mai rau, si eu am avut in ultimile 2 saptamani un fel de mobilup, jalnic la up in special. TCB ps: colaboratorii lor tehnicieni au auzit ca mai vine ceva dar nu stiu nimic precis | ||
|
| | #6831 (permalink) | ||
| bimm3r, pe RTC depinde cum ai noroc. Mie-mi merge excelent în Bistriţa. Am download şi upload cât zice-n contract, pot să iau ori de unde fără limitări - tracker public, privat, client dc samd. Îţi urez baftă!
__________________ These days it's hard to have a heart. | |||
|
| | #6833 (permalink) | ||
|
Nu vreau sa o platesc oricum. Ii *** in gura de ****** gaozari si imi bag **** in gurile lor de cretini. Nu vreau sa platesc pt. ca nu vrea **** mea. Sper sa mearga beton RTC-ul.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! Last edited by Bimm3r; 08-01-2009 at 18:08.. | |||
|
| | #6834 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: Galati |
Tocmai ce am semnat contractul cu rds pentru abonamentul de 38 RON. Sper sa vina sa traga firul pana la sfarsitul lunii, sa pot rezilia cu UPC cat mai repede sa nu mai factureze inca o luna. La mine nu au ce taxa sa ceara. Le-am facut maciuca mare vreo 5 ani...
| ||
|
| | #6835 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ codetaku | |||
|
| | #6836 (permalink) | ||
|
Ma rezum strict la torente. Ori sunt eu prost ori am incercat in zadar fel si fel de crap tutorials facute de amatori in legatura cu optimizarea utorrent-ului. Upload-ul e jalnic, traiesc din pomeni si Gb daruiti la aniversari ale staff-ului ca sa mai creasca ratia. Practic nu pot face upload cu UPC indiferent de torrent si am incercat tot felul de posibilitati si de versiuni. Am facut setarile din 5-6 tutoriale si tot n`am reusit ca viteza de upload sa depaseasca 10-15Kb, jalnic. Exista vreo sugestie legata de acest lucru, practic nu cred ca upload-ul e asa de critic.
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... fara dare de mita... | |||
|
| | #6838 (permalink) | ||
|
Halite nu face nimic pe trackerele private romanesti. Nu ai ce face cu UPC pe trackere private.
|
![]() |
|
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
| |