![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| dc++ pt lan si alti p2p cu posibilitate de srv pe linux
Vreau sa stiu daca am cum sa fac sa mearga dc++ul pe lan setand ipul PASIVE ssi nu active.Daca da e super daca nu ce alti p2p as putea folosii ca alternativa pt schimb de fisere .... dar nu vreau ceva gen borgchat sau ceva bazati pe brodcasting.Caut ceva gen dc++ . Multumesc anticipat | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Huh ? Si de ce aia din LAN nu-si pot deschide din firewallul propriu un port ca sa le mearga DC pe LAN in active mode ?
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Evident ca daca vor sta toti pe pasive nu vor putea lua sub nici o forma nimic unul de la altul. Basic client-server crap. Singura solutie rapida si eficienta e port forwarding pt fiecare client. Asa vor sta active mereu, indiferent ca e LAN sau internet.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
de ex pentru un client: iptables -A FORWARD -p tcp -i eth0 --destination-port 1234 --destination 192.168.1.2 -j ACCEPT iptables -A FORWARD -p udp -i eth0 --destination-port 1234 --destination 192.168.1.2 -j ACCEPT iptables -t nat -A PREROUTING -p tcp -i eth0 --destination-port 1234 -j DNAT --to-destination 192.168.1.2:1234 iptables -t nat -A PREROUTING -p udp -i eth0 --destination-port 1234 -j DNAT --to-destination 192.168.1.2:1234 iar clientu isi pune in dc++ la active ip 192.168.1.2 si portu 1234
__________________ I just can`t seem to trust myself.. so what chance does that leave to anyone else? | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 |
Am si eu o problema cu pasive asta , incerc sa pun pe LAN niste routere si automat acolo se face NAT deci tre sa ma bag pasive , intru pe HUB si nu pot sa iau de la activii din retea ci doar de la ce e in afara retelei , vreo sugestie?Alt program care sa faca asta dar sa mearga si in spatele NAT-ului ?
| ||
|
| | #14 (permalink) | ||
vreau sa-i pun in spatele broadband routerelor care nu stiu prea multe , pot adauga route statice , dar imi e frica sa-i dau prea multe de facut sa nu se blocheze prea des pocnitoarea ca la 1,2 mil /buc nu prea pot emite pretentii , sunt repotecuri ,ca swicthuri merg dar ca routere ramane de vazut .
| ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Cine ma?
__________________ It has been said that the contents of the rules sections of sendmail.cf most closely resemble the effect of line noise on a non-error-correcting modem. It has also been said that capturing such line noise into a text file has about as much chance of resulting in a working sendmail.cf as does any attempt to actually edit that file. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
Merge cu useri in spatele broadband routerelor , repotecurile au setare de virtual computers unde pui ip din LAN si apoi pe calc alt ip , iar in dc++ pui active si ip pe care iese din router ex : 10.10.10.2 pe wan 10.10.10.3-6 ip-uri alocate in LAN 192.168.0.1 ca gw ip-uri 192.168.0.3 sa iasa prin 10.10.10.3 , iar in dc pui la activ 10.10.10.3 analog mai departe , nu stiu cat am fost de clar dar daca intereseaza pe cineva mai revin cu explicatii pana ne intelegem | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Da ce ma crezi ca noi nu stim? Uita-te in manual la scula aia, vezi ca ai acolo "Port Forwarding" sau "SUA Server", cum le place astora de la Zyxel sa-i zica exotic. Iti forwardezi un port UDP si TCP si il pui la setari in clientul de DC.
__________________ It has been said that the contents of the rules sections of sendmail.cf most closely resemble the effect of line noise on a non-error-correcting modem. It has also been said that capturing such line noise into a text file has about as much chance of resulting in a working sendmail.cf as does any attempt to actually edit that file. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Este influentata viteza cu care trag de pe dc de faptul ca stau pe pasiv sau pe activ? Cum fac frwd la port UDP si TCP? Nu prea stiu ce sa bag in categoria SUA/NAT din meniu.. Poate ma ajutati voi cu mai multe detalii.. THX
__________________ Z& Last edited by F1SpecialFX; 10-01-2006 at 01:38.. | |||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|