Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Reply

Thread Tools
Old 13-08-2005, 22:20   #1
Registered User

epsilon's Avatar

UPC net in Ploiesti

Sunt proaspat client upc-net in oras ploiesti.Mai e cineva din ploiesti abonat la serviciul mai sus precizat?Daca da ... cum merge .... de cat timp este clienti?.
La mine merge sa zic asa ok ... dar nu cum se auzea .

epsilon is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2005, 23:23   #2
Registered User

badsykes's Avatar

Nu o sa-ti faca nimeni 2 abonamente pe aceiasi adresa...Faci pe adresa lu bunica&stuff si dupa plimbi modemul la tine acasa.Faza cu switch-ul de usb e posibil sa mearga nu am incercat asa ceva..dar iti zic ca usb-ul cu ethernet and so on merge..Bafta

badsykes is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2005, 23:27   #3
Registered User

epsilon's Avatar

mersi.Dar ... daca le zic ca am 2 televizoare si ca verau 2 abonamente de tv imi fac ... de ce nu mi-ar face si 2 abonamente de net pe aceiasi adresa daca le spun ca am 2 pcuri

Old 13-08-2005, 23:31   #4
Registered User

Slasher2K2001's Avatar

merge sa faci 2 abonamente de net pe aceeasi adresa. Eu am 2 abonamente de la UPC in TM

Slasher2K2001 is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2005, 23:32   #5
Registered User

Revin aici ........eu locuiesc in Boldesti Scaeni (oras langa Ploiesti) si sunt abonat UPC.........reteaua a fost modernizata pentru introducerea netului anul trecut. Chiar cei de la UPC mi-au confirmat lucrul acesta......Problema este ca inca nu au dat drumul la net pe aici.....Poate stie cineva cand o sa se intample lucrul acesta?

Bogda is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2005, 00:09   #6
Registered User

epsilon's Avatar

Bogda: habar nu am.Si la mine a fost lafel .... sapt trecut s-a terminat modernizarea si am fugit rapid la ei la sediu ca cer conectarea

Old 14-08-2005, 00:17   #7
Registered User

Hawkie's Avatar

Quote:
Originally Posted by badsykes
Nu o sa-ti faca nimeni 2 abonamente pe aceiasi adresa...Faci pe adresa lu bunica&stuff si dupa plimbi modemul la tine acasa.
Fals ! la UPC Timişoara poţi să-ţi faci şi 10 abonamente pe aceeaşi adresă !

Hawkie is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2005, 00:30   #8
Registered User

Mersi pentru informatie Epsilon........Oricum se pare ca Rt or sa bage Adsl prin toata Prahova (marile orase) ....chiar si pe la mine din 2006 si cu alte abonamente mai accesibile.....Lucrul acesta mi-a fost confirmat de un angajat al Romtelecom Ploiesti ...si nu unul mic, ci cu o functie importanta. Cred ca UPC -ul nu baga net pe la noi, cu toate ca reteaua tine .....(la sediul UPC din Boldesti Scaeni angajatii au net)....deoarece nu au concurenta si pot sa-si bata joc de clienti cat vor ei......pacat

Bogda is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2005, 00:58   #9
Registered User

epsilon's Avatar

Hawkie: exact asta mi-au zis si cei de la UPC ploiesti .
Bogda: nu pot zice decat hdhahahah.Mai asteapta .. poate ai o surpriza .. asa ziceam si eu de ploiesti si uite ca am.Acum sa se imbunatateasca si banda.Hawkie in timisoara cam cum merge?La mine este extraordinar de instabil .... ba 40 ... ba 15 .... ba 8 ... ba pica
sper ca nu asta caracterizeaza upc net.

Old 14-08-2005, 04:05   #10
Registered User

badsykes's Avatar

ok..greseala mea..deci eu teoretic pot sa cumpar 3 abonamente de 12euro si sa cumulez banda la modemuri...Ce frumos!!... 3x45=135KB/s pentru 36euro...hahhaahahahaha..Pentru dc++ nu merge dar pentru torent merge ca uns ...Uite ca RTL s-a gandit la asta si a iesit la acelasi scor cu banda ceva mai mare din pacate cu limita de trafic aferenta :P

badsykes is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2005, 09:09   #11
Tatal tau

As fi si eu interesat de un abonament UPC in zona catedrala sf. ioan, poate exista vreun abonat pe forum, sa-mi zica si mie cum merge

Au sunt abonat Astral 29$ si imi merge cu 30-45 externul.
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Bimm3r is offline    Send Message via Google Talk to Bimm3r Reply With Quote
Old 14-08-2005, 12:40   #12
Registered User

epsilon's Avatar

badsykes: chiar ar fi ceva .. pacat ca la mine nu merge in 40-45 .
Bimm3r: o sa fie si in zona ta sigur

Old 15-08-2005, 13:54   #13
Registered User

epsilon's Avatar

chiar nu e nimeni pe tot forumul din ploiesti cu net de la upc ?

Old 15-08-2005, 22:00   #14
Registered User

dr4gos's Avatar

In ce zona stai epsilon ca vreau si eu sa-mi iau net de la astia da inca nu au terminat de modernizat reteaua la mine. Cat e abonamentu si cu cat iti merge downloadu' ?

dr4gos is offline    Reply With Quote
Old 16-08-2005, 03:16   #15
Registered User

epsilon's Avatar

mda .. eu stau in sud ... dar cred ca nici la mine nu au terminat de modernizat.Am net de la ei ... adica "net" merge intre 9 si 45 sa zic ...si .. cam tot pica ... destul de des.Eu cred ca inca nu au terminat de modernizat nici la mine .. si reteaua nu suporta in totalitate internet.Oricum la baietii din timisoara am inteles ca le merge super.tu din ce zona esti?

Old 16-08-2005, 12:07   #16
FX47 Staff

maxx1nsane's Avatar

eu am cablu de la UPC, de net nici nu se pune problema...sunt din bucureshti, shi ashtia de aici habar nu au daca o sa aduca si net...am auzit ca e tare UPC-u asta, dar pana acum nu a reushit deloc sa ma impresioneze....

maxx1nsane is offline    Reply With Quote
Old 16-08-2005, 19:36   #17
Registered User

epsilon's Avatar

pai .. de tare cica chiar e.E sa zic asa reprezentantul unde firme mari rau din afara pe romania ... si chiar sunt mari.Mai nou au cumparat astralu ... cel putin partea de CATV si cred ca o sa ai si tu posibilitatea de net de la ei dar bucurestiul e cu totul alta piata ca ploiestiul si cred ca merg chiar mai bine retelele de cartier .... macar ai metropolitan mai cu toti ... si din ploiesti tot nimeni ??

Old 16-08-2005, 20:16   #18
Tatal tau

uitati ce oferta am primit pe PM. poate va intereseaza

Internet ploiesti
Salut,

Daca esti interesat pot sa-ti ofer internet la viteze bune in zona catedralei.

daca doresti mai multe informatii astept un mail pe adrian.petrus@evolva.ro

O zi buna.
Sa fie, doamne-ajuta.
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Old 17-08-2005, 03:03   #19
Registered User

epsilon's Avatar

mdea .. pe scurt prefer upc sau astral oricand

Old 17-08-2005, 12:49   #20
Tatal tau

Si eu prefer Astral. Oferta e scumpa pt. ce ofera. Am avut-o pe mail si nu mai stiu exact preturile. Deci aproximez, acum. 128kbps / 100 mb in reteaua Evolva parca 9 euro pe luna. Nu mi s-a zis nici o rata garantata, deci cred ca e jale. + instalarea in 3 saptamani. Cel mai scumpa abonament 30 euro cu 512k si 100mbps in reteaua Evolva, instalarea in o saptamana. Mie unul mi se pare mult. Traficul este nelimitat.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules