![]() |
| | #21 | ||
| hmm .. acum eu stiu ... unii zic ca merge bine evolva .. CAND merge ).Oricum eu prefer astral sau UPC ori rds.Ma indoiesc ca in ploiesti sa dea 100mb metropolitan cu evolva bucuresti si restul oraselor.Daca ai metropolitan cu bucurestiul se merita la greu.faci la astral un abonament pt NET de 12$+9euro la evolva pt metro si te-ai scos. | |||
|
| | #22 | ||
| Registered User Join Date: May 2003 Location: Ploiesti
| În zona Mihai Bravu merge ca la tine epsilon, destul de slab ziua şi cu multe întreruperi pe motiv că se modernizează reţeaua. La mine în Malu Roşu au zis că din septembrie e gata şi sper aşa să fie şi să meargă bine, fără întreruperi să renunţ la trăznaia de 128kbps extern @ 10€ care-i dau acum într-o reţea de cartier şi unde-mi pică la primul nor sau tâmpit care taie câte un cablu. Ar fi super oferta aceea preconizată cu 512 - 1024 - 2048kbps la 12 - 20€ respectiv tarif neştiut. Aproape că mă încântă cei 1024kbps la 20€. În rest de Astral sunt scârbit, nu a mers decât în prima lună şi în genere noaptea la maximul de atunci (256kbps) iar tariful este aberant. Plus că surse din interior au confirmat faptul că există limitări puse home-userilor în perioada zilei. Mai sunt interesat de oferta Romtelecomului sau a Globtelului, dar amândouă stagnează tocmai din cauza ADSLului (prima din prostie, a doua din prostia primei). Ceva noutăţi? P.S. Cred că threadul ar fi mai bine dedicat internetului în Ploieşti şi nu doar UPCului căci sigur pe toţi ne interesează cea mai bună ofertă pe care o putem primi ![]() | ||
|
| | #23 | ||
| Mda .. buna idee dar nu cred ca sunt prea multi pe acest forum din ploiesti .Sunt ? | |||
|
| | #24 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005
| Quote:
Insist.......poate vede vreun angajat UPC .......Vreo informatie cand or sa bage si prin Boldesti Scaeni UPC-ul net?...la anul.... peste 100 de ani ....ca sa stiu ce sa fac.... | ||
|
| | #25 | ||
| nu cred ca o sa vezi asa ceva prea curand.O sa bage doar daca au interes $$ .Chiar in boldesti stiu ca sunt niste retele ... daca vrei te pun in legatura cu una din ele. | |||
|
| | #26 | ||
| Ca oriunde, există o strategie de piaţă. Probabil că şi-au dat ei seama după calcule analitice şi foarte complicate :damn: că acolo vor fi foarte puţini cei care vor plăti sau vor fi dispuşi de asemenea abonamente. Ce nu înţeleg este la ce s-au mai obosit să tragă fibra până acolo din moment ce era mai simplu şi ieftin un DSL în primă fază. | ||
|
| | #27 | ||
| Quote:
| ||
|
| | #28 | ||
| Mda, stai liniştit, e o problemă generală în .ro. Apropo, a simţit careva limitări? Am priceput că cei care sunt detectaţi că lasă să se facă download în continuu li se pun limite chiar nesimţite. Exista clauză în contract că au voie să facă asta? Nu de alta, dar eu poate de la 10 dimineaţa până la 10 seara browsez în continuu, nu? | ||
|
| | #29 | ||
| Quote:
Legat de limitari.....banuiesc ca vorbesti de UPC.......stiu ca astia cam au obiceiul asta.......am citit pe niste forumuri din Franta ca procedau asa cu cei care faceau download perioade lungi de timip........cu toate ca in contracte aveau trafic nelimitat. | ||
|
| | #30 | ||
| Despre ei vorbesc. Şi e enervant. Ok, bun, îl vezi pe ăla de nu mai stinge sistemul cu zilele lăsând să facă dld, ok, pe ăla rupe-l, dar nu pe mine care-s admin de site şi stau 12 ore pe el în continuu să fac trafic pt. că asta e nevoie. | ||
|
| | #31 | ||
| Da eu le simt.Nu sunt statice sa zic.Adica la orice downlad in general merge cu 40kB primi 10mb sa zic .... maxim pe urma ~12KB ..... 20kB .... iar 40 pt f putin timp .. si tot asa.Eu inca sper ca se lucreaza si ca din acest motiv se petrece acest fenomen | |||
|
| | #32 | ||
| Hmmm, nu pot spune că mă pricep prea mult dar limitele se pot da manual sau dinamic. Adică adminul observă singur câţiva useri sugaci şi îi mai potoleşte din când în când, la final poate chiar politica firmei dictează servicii proaste pentru cei care ţin mereu banda ocupată ca ori să plece până la urmă ori să nu le mai ţină ocupată banda. Apoi se mai pot da limite dinamice, la cantitatea de MB sau la timpul scurs de către server, aşa cum am mai înţeles că procedează Astral. Sincer, prima mi se pare întemeiată şi cât timp este pusă doar pe cazuri extreme şi moderată cu mare atenţie de către un admin bun e totul ok, ba chiar în avantajul meu ca user normal pentru că în felul acesta ori ajung să plătesc mai puţin ori voi avea parte de servicii mai bune. Trebuie ştiut că acest tip de abonament nu are bandă garantată, ceea ce înseamnă că pentru a oferii cam tot timpul spre maximul benzii se fac calcule în funcţie de numărul/tipul userilor pentru a se lua o bandă cât să le ajungă mereu la toţi cei activi. În schimb, varianta doi cu limite dinamice mi se pare o enormă porcărie şi asta pentru că este noua găselniţă. Vor să câştige tot mai mult, aşa că întâi au mărit benzile dar nu mergeau decât tot la jumate, apoi au introdus limitele de trafic care odată depăşite se sancţionează cu limitare drastică a benzii, deci încă o dată nu mă pot bucura de o viteză prea mare. Mai nou văd şi soluţia limitării dinamice după xMB sau y timp de la începerea unui download - deja mi se pare că măgăria e mult prea mare. Satisfacţia e mult mai mare când te poţi spune cuiva că ai 128 sau 256kbps dar îţi merge tot timpul la viteza asta decât 384 sau 512kbps dar după 10min scad la 128 sau după 5GB tot aşa... păi şi la ce îmi mai foloseşte viteza aia aşa mare dacă oricum nu apuc să mă bucur de ea decât 10% din timpul unei luni. Menţionez că nu sunt sugaci, cel mai mult trag din metropolitan unde nu se pune problema benzii în cazul meu şi nu ar trebui să se pună nici în abonamentele de la RDS, Astral, UPC din moment ce traficul se face prin echipamente de mare viteză (ori dacă nu cumva le e milă de echipamente să gâfâie). În rest mai las un DC++ deschis câteva ore pe zi dacă-mi aduc aminte, să zic că într-o săptpmână cam 3-4ore/zi e media, deci nu mă consider sugaci, în schimb sunt mare devorator de web: browsing, forum, ştiri, articole, tehnologie, etc. | ||
|
| | #33 | ||
| Eu sunt sugaci .. ehehehe.Prefer sa mi se zica Power user hihihih .Deci fuck them .. asta e .. nu am chef sa imi bat capu cu limitarile lor.Eu trag in mar noaptea .. si nu ar fi problema pt ca nu cred ca e prea incarcata reteaua ... si noaptea inseamna la mine mult dupa 2.Oricum treaba e ca eu as prefera sa am net bun (extern peste 256kb + metropolitan peste 10mb).Legat de limitarile baietilor e traba altfel .. merge 10min cu 40 pe urma prost pe urma inca cateva minute bine si tot asa ...Sunt curios cum fac asta ... in fine. | |||
|
| | #34 | ||
| Nu e greu deloc să faci un asemenea script. Trust me ![]() | ||
|
| | #35 | ||
| sunt din ploiesti si am net prin upc...e 510 000lei/luna si viteza nu e constanta... cand merge pe la 40k cand p la 10-15k, oricum media e pe la 20 k...merge acceptabil aaaa, si cum sta treaba cu retelele metropolitane? cum pot sa intru si io pe una ca acuma stau numa pe dc++ , unde merge de la 4k la 40k maxim?? | |||
|
| | #36 | ||
| sunt din ploiesti si am net prin upc...e 510 000lei/luna si viteza nu e constanta... cand merge pe la 40k cand p la 10-15k, oricum media e pe la 20 k...merge acceptabil aaaa, si cum sta treaba cu retelele metropolitane? cum pot sa intru si io pe una ca acuma stau numa pe dc++ , unde merge de la 4k la 40k maxim?? despre extinderea netului prin upc, ducetiva la sediu upc ca este acolo o harta care zice pe zone cand vor baga netu... | |||
|
| | #37 | ||
| la naiba ... la mine mereu pica upcul si nu ma refer la net.se desincronizeaza modemul si asa ramane .Nu stiu ce sa mai fac .. a venit echipa de 3 ori cred si a schimbat fire .. blah blah blah.Se desincronizeaza asa fara motiv.A mai patit cineva asa ceva ... ? de la ce o fi ? | |||
|
| | #38 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005
| Quote:
http://www.computergames.ro/forum/sh...postcount=5115 http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=135829 | ||
|
| | #39 | ||
| cam am priza cu impamantare la pc.Nu stiu daca de acolo e buba | |||
|
| | #40 | ||
| sa nu cumva sa aveti tv tuner pe acelasi splitter cu modemul.. | |||
|
| | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |